Karro Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Widzę że u Was też śnieg. Ale pogoda to fakt dobijająca... NAwet nie chce sie wychodzić na spacer jakiś dłuższy ;) Quote
Marta_Ares Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Mayka powinna ważyć ok 22- 23kg.... gdzie tam dużo śniegu u nas? malutko :( za mało :D dzisiaj w nocy trochę padało, ale nadal mało :-( Maylok doczekał się również kombinezonu z nogawkami:diabloti: miałam dość ciągłego mycia po każdym błotnym spacerze.... a, ze on niskopodłogowy to cały uświniony Ares też ma taki tylko w innym kolorze Kombinezony bardzo fajnie, wykonane z samego ortalionu, więc niczym nie ocieplane idealnie spełniają swoją rolę, firmy Royal Style Quote
Marta_Ares Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 można cieszyć się ze śniegu, ale żeby aż tak :diabloti: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [FONT=Georgia]Super mają te kombinezony. Maylo w tym zielonym prezentuje się bardzo ładnie :loveu: No ale ładnemu we wszystkim ładnie jak to mówią :)[/FONT] Quote
Marta_Ares Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Karmił ktoś z Was może psa karmą Pro Pac? ma ciekawy skład, ale mało informacji o niej jest, zastanawiam się nad jagnięciną lub typowo sensitive dla alergików chociaż nie wiem co dokładnie Aresa uczula bo na różne karmy reaguje alergią, albo wogóle nie chce jeść, tak było z brit carem z łososiem:roll: przez tydzień dawałam mu zwykłego brita wymieszanego z brit car i potrafil 30min stac nad miska i wybierać tylko starego :mdleje: zastanawiam się jeszcze nad arionem lepszą wersją z jagnięciną i fitminem jakie jeszcze karmy z tych tańszych są warte uwagi? na początku zależy mi na jak najmniejszym worku, żeby sprawdzić czy pies będzie jadł Quote
Unbelievable Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 pro pac z tego co pamiętam ma akurat głównie kukurydzę, a to nie jest najlepsze zboże dla psów ;) z tańszych to jeszcze fitmin, też ma kukurydzę chociaż mniej i nie jest głównym zbożem, jest dużo różnych wersji jego i jest w 3kg workach. Może josera? Quote
Marta_Ares Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 josery kiedyś miałam próbki, ale własnie pamiętam ze jedną jadł chętniej, a inne rodzaje wogóle, nie pamiętam jak reagował na tą z sosem, może takie coś byłoby lepsze. Quote
Agnes Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Pro pac ma marny sklad a do tego dawkowanie ogromne. Marta poczekaj na nowego brita :) Widzialam na fejsbuku sklad i szykuje sie fajna karma. Ma byc pomierdzy birt care a zwyklym i faktycznie tak jest. Quote
Marta_Ares Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Agnes napisał(a):Pro pac ma marny sklad a do tego dawkowanie ogromne. Marta poczekaj na nowego brita :) Widzialam na fejsbuku sklad i szykuje sie fajna karma. Ma byc pomierdzy birt care a zwyklym i faktycznie tak jest. hmm dawkowanie ogromne? z tego co widziałam identyczne jak brit, na 15kg 150g, Ares waży ok 13 więc mniej dostaje, boscha czy Ariona było sporo większe. widziałam info o tym nowym bricie ciekawa jestem jak zareaguje Ares na niego Quote
Agnes Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ok pomylilam sie, dawkowanie faktycznie nie jest wysokie. Quote
anetta Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 "Eeee, ale o so odzi?" http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Zima%202011-2012/DSC06805.jpg :evil_lol: Kubraczek super, podoba mi się w nim że ma odblaskowe wszywki. Quote
Naklejka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Marta, dostałaś ode mnie PW? Wysłałam je jakiś czas temu i nie wiem czy w ogóle dotarło :) Quote
agaciaaa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Cześć Marta, kope lat ;) Chyba się tu jeszcze nie odzywałam od kiedy Ci się stadko powiększyło. Baaaardzo fajny ten Twój "nowy" nabytek :loveu: Ja właśnie ostatnio kupiłam Ariona z jagnięciną i jest ok, tyle że mój pies wszystko je :lol: A Ares widzę nieźle wybrzydza. Quote
Marta_Ares Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='anetta']"Eeee, ale o so odzi?" http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Zima%202011-2012/DSC06805.jpg :evil_lol: Kubraczek super, podoba mi się w nim że ma odblaskowe wszywki. tak bardzo fajne maja te odblaski, widoczne;) [quote name='Naklejka']Marta, dostałaś ode mnie PW? Wysłałam je jakiś czas temu i nie wiem czy w ogóle dotarło :) sprawdzalam i nic nie ma ;/ albo skasowałam przez przypadek, albo nie doszlo, napisz prosze na gg 4312092. [quote name='agaciaaa']Cześć Marta, kope lat ;) Chyba się tu jeszcze nie odzywałam od kiedy Ci się stadko powiększyło. Baaaardzo fajny ten Twój "nowy" nabytek :loveu: Ja właśnie ostatnio kupiłam Ariona z jagnięciną i jest ok, tyle że mój pies wszystko je :lol: A Ares widzę nieźle wybrzydza. ooo kto do nas zawital:crazyeye: :crazyeye: co tam u Was?? ja kupiłam na próbę brit premium medium, dzisiaj doszedł i pierwsze wrażenie bardzo pozytywne:evil_lol: pies sie zainteresował jak otwierałam, powąchał i o dziwo sprubował:crazyeye: więc to już dużo jak na niego, później wsypałam troche do miski, pomieszne ze starym i zjadł wszystko :crazyeye: Karma wydaje się być wilgotniejsza/ bardziej tłusta od zwykłego, skład też ma lepszy więc mam nadzieje, że uda mi się zmienić na tego i nie wyjdzie nagle jakaś alergia Quote
Naklejka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Ok, już myślałam, że mi się poczta skopała, w sumie to już nieaktualne, mam inną wizję odnośnie zamówienia, ale to dopiero za jakiś czas :) Quote
Recommended Posts