Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mayka powinna ważyć ok 22- 23kg....

gdzie tam dużo śniegu u nas? malutko :( za mało :D

dzisiaj w nocy trochę padało, ale nadal mało :-(

Maylok doczekał się również kombinezonu z nogawkami:diabloti: miałam dość ciągłego mycia po każdym błotnym spacerze.... a, ze on niskopodłogowy to cały uświniony

Ares też ma taki tylko w innym kolorze

Kombinezony bardzo fajnie, wykonane z samego ortalionu, więc niczym nie ocieplane idealnie spełniają swoją rolę, firmy Royal Style

Posted

Karmił ktoś z Was może psa karmą Pro Pac?
ma ciekawy skład, ale mało informacji o niej jest, zastanawiam się nad jagnięciną lub typowo sensitive dla alergików

chociaż nie wiem co dokładnie Aresa uczula bo na różne karmy reaguje alergią, albo wogóle nie chce jeść, tak było z brit carem z łososiem:roll: przez tydzień dawałam mu zwykłego brita wymieszanego z brit car i potrafil 30min stac nad miska i wybierać tylko starego :mdleje:

zastanawiam się jeszcze nad arionem lepszą wersją z jagnięciną i fitminem

jakie jeszcze karmy z tych tańszych są warte uwagi? na początku zależy mi na jak najmniejszym worku, żeby sprawdzić czy pies będzie jadł

Posted

pro pac z tego co pamiętam ma akurat głównie kukurydzę, a to nie jest najlepsze zboże dla psów ;)
z tańszych to jeszcze fitmin, też ma kukurydzę chociaż mniej i nie jest głównym zbożem, jest dużo różnych wersji jego i jest w 3kg workach. Może josera?

Posted

Pro pac ma marny sklad a do tego dawkowanie ogromne. Marta poczekaj na nowego brita :) Widzialam na fejsbuku sklad i szykuje sie fajna karma. Ma byc pomierdzy birt care a zwyklym i faktycznie tak jest.

Posted

Agnes napisał(a):
Pro pac ma marny sklad a do tego dawkowanie ogromne. Marta poczekaj na nowego brita :) Widzialam na fejsbuku sklad i szykuje sie fajna karma. Ma byc pomierdzy birt care a zwyklym i faktycznie tak jest.

hmm dawkowanie ogromne? z tego co widziałam identyczne jak brit, na 15kg 150g, Ares waży ok 13 więc mniej dostaje, boscha czy Ariona było sporo większe.

widziałam info o tym nowym bricie ciekawa jestem jak zareaguje Ares na niego

Posted

Cześć Marta, kope lat ;) Chyba się tu jeszcze nie odzywałam od kiedy Ci się stadko powiększyło. Baaaardzo fajny ten Twój "nowy" nabytek :loveu:

Ja właśnie ostatnio kupiłam Ariona z jagnięciną i jest ok, tyle że mój pies wszystko je :lol: A Ares widzę nieźle wybrzydza.

Posted

[quote name='anetta']"Eeee, ale o so odzi?"
http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Zima%202011-2012/DSC06805.jpg
:evil_lol:

Kubraczek super, podoba mi się w nim że ma odblaskowe wszywki.
tak bardzo fajne maja te odblaski, widoczne;)

[quote name='Naklejka']Marta, dostałaś ode mnie PW? Wysłałam je jakiś czas temu i nie wiem czy w ogóle dotarło :)
sprawdzalam i nic nie ma ;/ albo skasowałam przez przypadek, albo nie doszlo, napisz prosze na gg 4312092.

[quote name='agaciaaa']Cześć Marta, kope lat ;) Chyba się tu jeszcze nie odzywałam od kiedy Ci się stadko powiększyło. Baaaardzo fajny ten Twój "nowy" nabytek :loveu:

Ja właśnie ostatnio kupiłam Ariona z jagnięciną i jest ok, tyle że mój pies wszystko je :lol: A Ares widzę nieźle wybrzydza.
ooo kto do nas zawital:crazyeye: :crazyeye: co tam u Was??

ja kupiłam na próbę brit premium medium, dzisiaj doszedł i pierwsze wrażenie bardzo pozytywne:evil_lol: pies sie zainteresował jak otwierałam, powąchał i o dziwo sprubował:crazyeye: więc to już dużo jak na niego, później wsypałam troche do miski, pomieszne ze starym i zjadł wszystko :crazyeye:
Karma wydaje się być wilgotniejsza/ bardziej tłusta od zwykłego, skład też ma lepszy więc mam nadzieje, że uda mi się zmienić na tego i nie wyjdzie nagle jakaś alergia