Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
nadal czekamy na telefon.....

zaczynam sie denerwować :(

Spokojnie Marta, wszystko będzie dobrze ;) Pewnie się wybudza z narkozy i za niedługo dostaniesz telefon :)

Posted

jest już z nami, wygląda to strasznie :( całą jedną stronę listwy ma praktycznie usuniętą, więc cały brzuch to jedna wielka rana :(
operacja przebiegła bez większych komplikacji, podobno dostała dość dużo środką usypiającego bo często się wybudzała, ma założone 2 dreny,
codziennie będziemy jeździć na kroplówkę i zastrzyki. Mam nadzieje, że szybko dojdzie do siebie....

narazie pomału się wybudza dopiero, popiskuje troszkę

Posted

nadal spi, nie ma jeszcze z nią kontaktu, Marcin leży z nią na podłodze odkąd przyjechaliśmy...
na początku przykryta była tylko kocem ratowniczym, jak zaczeła się trząść dołożyłam zwykły, leży pod kaloryferem więc powinno byc jej ciepło

Posted

Juz dobrze ze po, teraz po malu bedzie coraz lepiej. Przy wybudzaniu koc to koniecznosc, bo zawsze jest zimno. Moze tez siusiac i wymiotowac, ale to pewnie juz macie za soba do tej godziny.
Jak sie teraz mala czuje?

Posted

oj ciężko :( próbowała wstać pochodziła troche, zapaprała przy tym wszystko krwią, bo z drenu leci cały czas...
nie wysikała się jeszcze :( trochę wody wypiła i cały czas piszczy :(

Posted

Wszystko będzie dobrze ! Psiaki zwykle dochodzą do siebie nadoczekiwanie szybko ;)
A piszczy raczej nie z bólu, bo sądzę, że dostała silne środki, a z ogólnego otępienia po znieczuleniu. Szwy to dopiero zaczną swędzieć, ale dacie radę, najważniejsze że już po !

Trzymam kciuki za Maykę !!!
A te guzy poszły na histopatologię?

Posted

I jak dzisiaj?

prezencik ;)

[video=youtube;_Vl2f2rPQdU]http://www.youtube.com/watch?v=_Vl2f2rPQdU&list=PLD29A4D72F2E800D4&context=C3d192d4ADOEgsToPDskIzDTiPyAJJ1qT3IPZORSwV[/video]

[video=youtube;aklcmdNxySc]http://www.youtube.com/watch?v=aklcmdNxySc&list=PL756374F8545077A5&context=C3a12449ADOEgsToPDskLej1nwMZNISm4tmCrQOFoY[/video]

Posted

byłam w domu na chwilę, a że nie mam nadal neta to nie moglam nic napisać ;/

wieczor i noc była baaaardzo ciężka, ale dzisiaj na szczęście jest zdecydowanie lepiej :multi:

wczoraj przed zabiegiem sikała ok 9 i później cały czas spała, jak sie zaczęła wybudzać to nie mogła się chyba wysikać, bo się kręciła, popiskiwała, te piski z czasem zamieniały się w skowyt :-( ja to prawie płakalam z tej bezsilności nie wiadomo było jak jej można pomóc :shake:
na szczęście ok 21.30 w końcu się wysikała i była dużo spokojniejsza, ale potem uparła się, że przeciśnie się między biurko, a łózko, pozastawialiśmy, żeby tam nie przeszła to walczyła ze mną z godzinę, uparta suka:angryy: :evil_lol:
potem w nocy co 10- 15min wstawała i próbowała tam przejść, albo leżała i popiskiwała :shake:

na szczęście od rana udało się przy pomocy szelek asekurować ją, żeby zeszla po schodach na dwór, gdzie się załatwiła i wysikała, dostała tabletki na lepsze krzepnięcie krwi, bo ma bardzo rzadką, a później u wetki antybiotyk i kolejny zastrzyk przeciwbólowy.

Ania dziękuje pięknie za filmiki :loveu: :loveu: :loveu: wybraliście chyba te najlepsze fragmenty:diabloti: