Agushka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 e tam, Marta się czepia, jak ktoś chce to se może i babkę na choinkę powiesić a co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Cześć Martuś!!! :* Hehehe tak wygląda naćpany pies :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Do tego robiący zeza :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Barbara wita,y w galerii:multi: :multi: on jest tak posluszny tylko jak nie ma innych psow i jak mam cos dobrego w reku albo jakas pileczke:evil_lol: Agusia ale taka babke wielkanocna???:evil_lol: :evil_lol: Ola ja nie wiem co ten pies wacha albo co bierze jak sam po dworzu biega...(na ogródku):lol: :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jak ja kocham te minki :loveu: :cool3: Quote
Agushka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Marta_Ares napisał(a): Agusia ale taka babke wielkanocna???:evil_lol: :evil_lol: A kto mi zabroni wieszać sobie wielkanocną? A zresztą zawsze mogę mówić że to bożonarodzeniowa jest :) A nawet inną babę jakby się drzewko nie złamało hihi chociaż to już bardziej TZ nie ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Agushka napisał(a):e tam, Marta się czepia, jak ktoś chce to se może i babkę na choinkę powiesić a co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dokladnie! :evil_lol: A w uk na swieta jada sie Pannatoni(to wlasnie babka)wiec nie musi byc wielkanocna :eviltong: Quote
wiq Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 hej Marta! wracaj do zdrowia:) babka na choinke:lol::lol: nie wiem czemu wyobrazilam sobie taka.. no wiecie ]:-> Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Hej dziekuje kochani juz jest troche lepiej ale zaczyna mi sie nudzic w domu:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 No tak, ja wchodze a wy tylko o babach myślicie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No wiecie co... byście sie wstydziły... ja to już wole jakiegoś chłopa na choinke (a najlepiej pod... z taką ładną czerwoną kokardką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 wiq; napisał(a):sawyera?:evil_lol: Skąd wiedziałaś? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agushka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ja tylko chciałam przypomnieć, że ten serial się chwilowo skończył:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ola, juz Cie przejrzalam:diabloti::lol: Aga, my jeszcze jestesmy w szoku pourazowym i to do nas nie dociera:lol::lol: Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 OLUS prosze prezent dla Ciebie: A co o tym sądzicie??? Quote
Agushka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 No dlatego przypomniałam bo szczerze mówiąc to zaczynam się o Was martwić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agushka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Marta super są te przeróbki... też chcę taką tylko że Tina to się raczej Mikołajowi na kolanka nie zmieści. Za to Ares wygląda jakby zawsze tam sobie odpoczywał:loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ola, widzisz?:cool3: Marta - sliczne:p Aga - nie wiem, jak u Oli, ale ja mam o wiele gorsze jazdy:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 dziekuje:oops: Agusia wlasnie chyba problem w tym ze Tina by sie nie zmiescila:evil_lol: :evil_lol: mozna sprobowac ja jakos upchnąć:evil_lol: JA bede sie juz chyba zbierala spac bo cos mnie glowa boli...:shake: :shake: jutro od rana odwiedze wszystkie galerie i nadrobie zaległosci a wiec: DOBRANOC :* :* [SIZE=2]P.S. Pamietajcie zeby buty zostawic dla Mikołaja:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 AAAAAAAAA!!!!!!! SAWYER!!!!! MOJA MIŁOŚCI!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Martuś dziękuje ci :* :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
furciaczek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ja wpadlam powiedziec tylko dobranioc::) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Cóż za świetna przeróbka !!! Tak wprost na dzisiejszy dzień :loveu: A grzeczny ten Aresik był czy nie? :cool3: Quote
Marta_Ares Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Ja wlasnie nie wiem co ten mikołaj przeciez Ares wcale nie byl taki grzeczny:evil_lol: a kość wedzoną dostał:lol: :lol: nawet sam przez drzwi wyniuchał ze cos lezy dla niego i drapał od rana w drzwi:lol: :lol: Quote
Recommended Posts