Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Barbara wita,y w galerii:multi: :multi: on jest tak posluszny tylko jak nie ma innych psow i jak mam cos dobrego w reku albo jakas pileczke:evil_lol:

Agusia ale taka babke wielkanocna???:evil_lol: :evil_lol:

Ola ja nie wiem co ten pies wacha albo co bierze jak sam po dworzu biega...(na ogródku):lol: :lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):

Agusia ale taka babke wielkanocna???:evil_lol: :evil_lol:

A kto mi zabroni wieszać sobie wielkanocną? A zresztą zawsze mogę mówić że to bożonarodzeniowa jest :) A nawet inną babę jakby się drzewko nie złamało hihi chociaż to już bardziej TZ nie ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Agushka napisał(a):
e tam, Marta się czepia, jak ktoś chce to se może i babkę na choinkę powiesić a co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dokladnie! :evil_lol: A w uk na swieta jada sie Pannatoni(to wlasnie babka)wiec nie musi byc wielkanocna :eviltong:

Posted

No tak, ja wchodze a wy tylko o babach myślicie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No wiecie co... byście sie wstydziły... ja to już wole jakiegoś chłopa na choinke (a najlepiej pod... z taką ładną czerwoną kokardką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )

Posted

Marta super są te przeróbki... też chcę taką

tylko że Tina to się raczej Mikołajowi na kolanka nie zmieści. Za to Ares wygląda jakby zawsze tam sobie odpoczywał:loveu::loveu::loveu:

Posted

dziekuje:oops:
Agusia wlasnie chyba problem w tym ze Tina by sie nie zmiescila:evil_lol: :evil_lol: mozna sprobowac ja jakos upchnąć:evil_lol:

JA bede sie juz chyba zbierala spac bo cos mnie glowa boli...:shake: :shake: jutro od rana odwiedze wszystkie galerie i nadrobie zaległosci
a wiec:
DOBRANOC :* :*

[SIZE=2]P.S. Pamietajcie zeby buty zostawic dla Mikołaja:evil_lol:

Posted

AAAAAAAAA!!!!!!! SAWYER!!!!! MOJA MIŁOŚCI!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Martuś dziękuje ci :*

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ja wlasnie nie wiem co ten mikołaj przeciez Ares wcale nie byl taki grzeczny:evil_lol: a kość wedzoną dostał:lol: :lol: nawet sam przez drzwi wyniuchał ze cos lezy dla niego i drapał od rana w drzwi:lol: :lol: