Marta_Ares Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 furciaczek napisał(a):dzienoberek :) nio widze ze caly wloclawek sobie banerki na swiateczne pozmienial:evil_lol: sliczny ten ares w czapeczce:loveu: Hej wlasnie zalwazylam zmienilam banerek a za mna oczywiscie reszte bandy z wloclawka:cool3: :cool3: :cool3: Quote
haska_12 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Nio.. Ares w czapce jest cudowny !! :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Jaki cudowny bannerek, aż mnie zatkało :loveu: Quote
barbara.h Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 wow,ale fajnie Aresikowi :placz: siedzi u mikołaja na kolanach!!! ja też chcę!! o jej jak to dawno było,jak siadałam u mikołaja na kolanach,mówiłam wierszyk i dostawałam paczkę :evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='barbara.h']wow,ale fajnie Aresikowi :placz: siedzi u mikołaja na kolanach!!! ja też chcę!! o jej jak to dawno było,jak siadałam u mikołaja na kolanach,mówiłam wierszyk i dostawałam paczkę :evil_lol::evil_lol: To ja nawet bez wierszyka dostawałam :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Marta_Ares napisał(a):Hej wlasnie zalwazylam zmienilam banerek a za mna oczywiscie reszte bandy z wloclawka:cool3: :cool3: :cool3: Witam hehehehe no a co Ty myślałaś...:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: w sumie wcześniej czy poźniej i tak zmieniłabym na zimową wersję... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Wróciłam!!! :multi: :multi: :multi: Piękne foteczki i wogóle wszystko jest piękne :eviltong: Jak miło znów być z wami :p :p :p Quote
milena182 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='barbara.h']wow,ale fajnie Aresikowi :placz: siedzi u mikołaja na kolanach!!! ja też chcę!! o jej jak to dawno było,jak siadałam u mikołaja na kolanach,mówiłam wierszyk i dostawałam paczkę :evil_lol::evil_lol: Ares jakie masz znajomosci:evil_lol: Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 milena182 napisał(a):Ares jakie masz znajomosci:evil_lol: hehehe no no, może jakieś ekstra prezenty wykombinuje dla nas na święta...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Ares ma znajomsci to sie wszytsko wydalo dlaczego dostal prezent na mikolajki:cool3: :cool3: Kilka fotek ze sacerku: Quote
Agushka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 no proszę, wydało się, Ares nie na pańcię tak patrzy tylko na to zielone, włochate :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A my mieliśmy 6 piłek tenisowych i wszystkie na spacerach pogubione :placz: Quote
Marta_Ares Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A my mieliśmy 6 piłek tenisowych i wszystkie na spacerach pogubione :placz: ja juz sie do tego przyzwyczailam szczegolnie jak na nocne spacerki idziemy to wracmy bez pilki:angryy: dlatego teraz kupuje tylko te tanie tenisowki i to hurtowo w supermarkecie:cool3: Quote
chicken Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Az mnie zatkało :-o Sliczna przerobeczka... To pyszczka Aresowi z Mikołajem... :loveu: (nie czytaj tego Aresowi zeby sie nie dowiedzial "prawdy"):evil_lol: A co Aresik dostanie na gwiazdke? My jesli fundusze pozwola (po oplaceniu szkolenia) kupimy szelki zaprzegowe :cool3: Quote
Alynkaaa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 witaaam:) jak tam dzionek???:) widze malamucik na spacerku byl:)....tylko sniegu brakuje zeby podkreslic jego zimowe malamuciarskie walorki:) Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 oooo a ja wiem gdzie ta foteczka była zrobiona, normalnie w parku w Kowalu... :eviltong: :eviltong: :eviltong: ślicznie na niej Aresik wyszedł...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Chicken wlasnie jeszcze nie wiem co mu kupic moze jakas nowa zabaweczke alebo obroze skorzana z cwiekami(takimi jak ma Kora i Furcia) tylko ze odpowiednia do jego wielkosci:evil_lol: Alynkaaa szlam do bibliotek wiec przy okazji jego tez zabralam ze soba:evil_lol: :evil_lol: Luiza tak dokladnie to bylo robione w naszym kowalskim parku:cool3: :cool3: Quote
Alynkaaa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 hej hej:) jak tam dzionek mija?? a ja mam wolne dzis wiec siem obijam i po dogo buszuje:) o tak buszuje po dogo jak aresik w trafffce:):loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 no skonczyl sie tydzien lenistwa:lol: :lol: :lol: od dzisi wrescie zabralam sie za robote posprzatalam, zrobilam Aresowi nowe poslanie:cool3:, za chwile wybieram sie na korki z angielskiego, a pozniej troche sie poucze bo nauczycielom sie przypomnialo ze nie ma ocen o polrocze sie zbliza:roll: :roll: w przyszłym tygodniu mam sparawdzian albo klasowke z: poniedzialek: historia wypracowanie, angielski klasowka z calego polroccza(gramatyka) i sonet na pamiec z polskiego wtorek: klasowka z francuskiego, klasowka z angola z calego polrocza ze slowek, sroda: sprawdzian z wosu, kalsowka z chemie(poprawa:cool1:),sprawdzian z fizyki czwartek- jak narazie nic chociaz lekcje same w sobie sa okropne i ze wsztskiego beda pytac:cool1: piatek: znowu sprawdzianz rancuskiego ZAPOWIADA SIE SUPERRRRRRRR tydzien:-( :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Marta, chyba wszędzie tak jest :shake: Choć u mnie taka atmosfera utrzymuje się już od 3 tygodni :angryy: Nareszcie już niedługo święta :) I jeszcze nad prezentami pomyśleć trzeba :-o Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 ja ten tydzien co teraz sie skonczyl tez mialam taki miec, ale moja kochana kalsa pomyslala o mnie:diabloti: i poprzekladali niektore na przyszly tydzien:angryy: ale co tam jeszcze TYLKO 2 tygodnie Quote
nomu Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Super wyszła przeróbka z mikołajem! :) Właśnie myśl pozytywnie! Tylko 2 tygodnie zostały :D Quote
:: FiGa :: Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Cześć :multi: Kurcze wszyscy tu macie takie cudowne avki i podpisy świąteczne :loveu: Ta przeróbeczka z Mikołajem mnie rozbroiła, Aresik musiałbyć baaaardzo grzecznym psiakiem skoro dziadek wziął go na kolana :cool3: Quote
Alynkaaa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Cześć :multi: Kurcze wszyscy tu macie takie cudowne avki i podpisy świąteczne :loveu: Ta przeróbeczka z Mikołajem mnie rozbroiła, Aresik musiałbyć baaaardzo grzecznym psiakiem skoro dziadek wziął go na kolana :cool3: hehe nawet tu takie plotki chodza ze ares ma uklady z czerwonym:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts