Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
dzienoberek :) nio widze ze caly wloclawek sobie banerki na swiateczne pozmienial:evil_lol: sliczny ten ares w czapeczce:loveu:

Hej wlasnie zalwazylam zmienilam banerek a za mna oczywiscie reszte bandy z wloclawka:cool3: :cool3: :cool3:

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wow,ale fajnie Aresikowi :placz: siedzi u mikołaja na kolanach!!! ja też chcę!! o jej jak to dawno było,jak siadałam u mikołaja na kolanach,mówiłam wierszyk i dostawałam paczkę :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='barbara.h']wow,ale fajnie Aresikowi :placz: siedzi u mikołaja na kolanach!!! ja też chcę!! o jej jak to dawno było,jak siadałam u mikołaja na kolanach,mówiłam wierszyk i dostawałam paczkę :evil_lol::evil_lol:

To ja nawet bez wierszyka dostawałam :evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Hej wlasnie zalwazylam zmienilam banerek a za mna oczywiscie reszte bandy z wloclawka:cool3: :cool3: :cool3:

Witam

hehehehe no a co Ty myślałaś...:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: w sumie wcześniej czy poźniej i tak zmieniłabym na zimową wersję... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='barbara.h']wow,ale fajnie Aresikowi :placz: siedzi u mikołaja na kolanach!!! ja też chcę!! o jej jak to dawno było,jak siadałam u mikołaja na kolanach,mówiłam wierszyk i dostawałam paczkę :evil_lol::evil_lol:

Ares jakie masz znajomosci:evil_lol:

Posted

milena182 napisał(a):
Ares jakie masz znajomosci:evil_lol:

hehehe no no, może jakieś ekstra prezenty wykombinuje dla nas na święta...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
A my mieliśmy 6 piłek tenisowych i wszystkie na spacerach pogubione :placz:

ja juz sie do tego przyzwyczailam szczegolnie jak na nocne spacerki idziemy to wracmy bez pilki:angryy: dlatego teraz kupuje tylko te tanie tenisowki i to hurtowo w supermarkecie:cool3:

Posted

Az mnie zatkało :-o Sliczna przerobeczka... To pyszczka Aresowi z Mikołajem... :loveu:
(nie czytaj tego Aresowi zeby sie nie dowiedzial "prawdy"):evil_lol:
A co Aresik dostanie na gwiazdke? My jesli fundusze pozwola (po oplaceniu szkolenia) kupimy szelki zaprzegowe :cool3:

Posted

oooo a ja wiem gdzie ta foteczka była zrobiona, normalnie w parku w Kowalu... :eviltong: :eviltong: :eviltong: ślicznie na niej Aresik wyszedł...:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Chicken wlasnie jeszcze nie wiem co mu kupic moze jakas nowa zabaweczke alebo obroze skorzana z cwiekami(takimi jak ma Kora i Furcia) tylko ze odpowiednia do jego wielkosci:evil_lol:

Alynkaaa szlam do bibliotek wiec przy okazji jego tez zabralam ze soba:evil_lol: :evil_lol:

Luiza tak dokladnie to bylo robione w naszym kowalskim parku:cool3: :cool3:

Posted

no skonczyl sie tydzien lenistwa:lol: :lol: :lol: od dzisi wrescie zabralam sie za robote posprzatalam, zrobilam Aresowi nowe poslanie:cool3:, za chwile wybieram sie na korki z angielskiego, a pozniej troche sie poucze bo nauczycielom sie przypomnialo ze nie ma ocen o polrocze sie zbliza:roll: :roll:
w przyszłym tygodniu mam sparawdzian albo klasowke z:
poniedzialek: historia wypracowanie, angielski klasowka z calego polroccza(gramatyka) i sonet na pamiec z polskiego
wtorek: klasowka z francuskiego, klasowka z angola z calego polrocza ze slowek,
sroda: sprawdzian z wosu, kalsowka z chemie(poprawa:cool1:),sprawdzian z fizyki
czwartek- jak narazie nic chociaz lekcje same w sobie sa okropne i ze wsztskiego beda pytac:cool1:
piatek: znowu sprawdzianz rancuskiego
ZAPOWIADA SIE SUPERRRRRRRR tydzien:-( :-(

Posted

ja ten tydzien co teraz sie skonczyl tez mialam taki miec, ale moja kochana kalsa pomyslala o mnie:diabloti: i poprzekladali niektore na przyszly tydzien:angryy:
ale co tam jeszcze TYLKO 2 tygodnie

Posted

Cześć :multi:
Kurcze wszyscy tu macie takie cudowne avki i podpisy świąteczne :loveu:

Ta przeróbeczka z Mikołajem mnie rozbroiła, Aresik musiałbyć baaaardzo grzecznym psiakiem skoro dziadek wziął go na kolana :cool3:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Cześć :multi:
Kurcze wszyscy tu macie takie cudowne avki i podpisy świąteczne :loveu:

Ta przeróbeczka z Mikołajem mnie rozbroiła, Aresik musiałbyć baaaardzo grzecznym psiakiem skoro dziadek wziął go na kolana :cool3:

hehe nawet tu takie plotki chodza ze ares ma uklady z czerwonym:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: