Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wycie do ksiezyca

Co do tego kolesia i psa to nie pozostaje nic innego jak poprostu czekac na bieg wydarzen, jesli chodzi o nasze prawo i egzekwowanie go to sprawdza sie powiedzenie "Polak madry po szkodzie"

jakie tereny i piekny model :loveu:

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamila-dog napisał(a):
Te na sianku suuuuuuuuuuuper :loveu: Uwielbiam swojskie klimaty :loveu: :loveu: :loveu:

dziekuje, mowisz swojskie klimaty nie chcialabys go czuc jak do domu przyszedl:evil_lol: strasznie smierdzial:shake:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

W tym momencie się rozpłynęłam. Cóż za cudne zdjęcie! Ares, siano, pola i ten zachód słońca... naprawdę, jedno z najpiękniejszych zdjęć w tej galerii :)

dziekuje...:oops:

Posted

hej!
nadrobilam:evil_lol:
wracajac do pita - albo Aresa zachowanie przeszkadza Ci tak, ze chcesz je zmienic, albo nie az tak, i bedziesz je po postu ignorowac;)
spacerek mieliscie super:loveu: i fotki takoze:loveu:

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: BOMBOWA FOTKA:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hej dziekuje wszystkim za mile komenarze tereny tez mi sie bardzo podobaja pies moze sie pozadnie wybiegac i samochody tam nie jezdza wiec bezpiecznie (jedynie czasm ciagnik na pole)
Dlatego tak bardzo chcialabym jakiegos wiekszego psa zebym mogla dłuzej i dalej jeżdziż na rowerku (a husky albo malamut swietenie by sie do tego nadawal:evil_lol:)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Hej dziekuje wszystkim za mile komenarze tereny tez mi sie bardzo podobaja pies moze sie pozadnie wybiegac i samochody tam nie jezdza wiec bezpiecznie (jedynie czasm ciagnik na pole)
Dlatego tak bardzo chcialabym jakiegos wiekszego psa zebym mogla dłuzej i dalej jeżdziż na rowerku (a husky albo malamut swietenie by sie do tego nadawal:evil_lol:)

Tylko wiesz... husky mogłby Ci za daleko pobiec - one troszkę nieposłuszne lubią być :roll:

Posted

tak wiem dlatego malamut to narazie tylko wieklkie marzenie ale jesli nie bede miala czasu i warunkow na wychowanie tego psa to napewno go nie wezme. Jest przeciez duzo innych ras ktore nadaja sie do biegania przy rowerze i ktore mi sie podobaja chociazby np owczarek niemiecki długowłosy:loveu: