Marta_Ares Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 hehe Aresik zaszczekał dla mikolaja i prezent dostał:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Nowe posłanie (czyt. ktore sama zrobilam:evil_lol:) Aresikowi chyba sie podoba: ale jednak nie ma to jak łózko panci:evil_lol: :evil_lol: moj zaspany misiek:loveu: :loveu: SPADAJ: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ale mu dobrze... :) Tak patrzę na to postrzępione i pogryzione posłanie mojego psa... czas chyba zrobić prezent na święta Gizmolowi :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 hehe a ja wlasnie sie zastanawiam czy kupic Aresow normlane poslanie czy takie mu narazie wystarczy.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Marta_Ares napisał(a):hehe a ja wlasnie sie zastanawiam czy kupic Aresow normlane poslanie czy takie mu narazie wystarczy.... Myślę, że nie warto wydawać pieniędzy na posłanie, jak można zrobić samemu :) Tylko takie jasne kolory wybrałaś, że pewnie zaraz brudne będzie jak jakaś chlapa przyjdzie ;) Quote
wiq Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 swietny tydzień będziesz miała..:lol: kup mu i obrożę, i zabawkę, i posłanko:evil_lol: (ja w tym roku nic nikomu nie kupuję:diabloti: psom tez nie:diabloti:) heh, bystrej wyrko rozebrane jest dalej na części pierwsze i zaraz będę je zszywać:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Hehehe plakaty, maskotka i Aresik :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: P.S. Do pyszczka mu w niebieskim :eviltong: :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 wiq napisał(a):swietny tydzień będziesz miała..:lol: kup mu i obrożę, i zabawkę, i posłanko:evil_lol: taak i zostane bankrutem nakupuje tylko dla psa a dla rodzinki nic:cool3: :cool3: wlasnie przegladam drobiazgi dla psa na allegro fajne poslania maja:cool3: ale widizalam super kalendarz z psami zaprzegowymi za jedyne:roll: 29.90+ 8 zl koszt przesylki Quote
Alynkaaa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ooooo no prosze Aresik ma noffe loozeczko:) i chyba mo sie poodoba....albo tak dobzre udaje:eviltong: ja dla swoejej nie mam co robic ani kupywac poslanka bo oba i tak ze mna ciagle spi:) Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 a Aresik nie chce ze mna spac:-( zawsze tylko rano wskakuje w soboty jak dluzej spie, a tak to w nocy to albo na poslaniu albo na podlodze:roll: Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 a teraz kilka fotek z wystawy z wloclawka 2005 i 2006 MOje ulubione rasyw kolejnosci: 1. 2. 3. 4. 5. i od niedawna dogi a szczegolnie umaszczenie laciate :loveu:albo czarne Quote
Agushka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 no i jak tu nie kochać takiego słodziaka:loveu::loveu: Co do posłań to ja własnie tez jestem w trakcie szukania jakiegoś dla Tiny bo już gąbka wychodzi z tego, co ma. A ona sie wali na jasną wykładzinę w sypialni i już mam taką piękną szarą plamę w miejscu gdzie najczęściej leży. To stare się tam nie nadaje... Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 eh wlasnie sie dowiedzialam ze w sobote za tydzien jade ze znajomymi na koncert:multi: :multi: :multi: wiec po tak ciezkim tygodniu zasluzony odpoczynek:multi: a koncert we wloclawskim klubie tytul- DOBRY ROCK TO HARD ROCK, bedzie super imprezka:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 a jak ja bym sobie popogowala:placz: ale posusz jakis:placz: Quote
leemonca Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 dzieńdoberek :bye: ale masz ślicznego avka :smile: Quote
milena182 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Marta_Ares'] moj zaspany misiek:loveu: :loveu: uwielbiam takie miny moj jamniczek robi podobne:loveu::loveu: Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dzień dobry... ale z niego słodziak...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Hejka wczoraj chcialam jeszcze posiedziec na dogomani ale net odmawial posluszenstwa wiec czas wolny wykorzystalam w inny sposob o 12.30 w nocy uczylam sie sonetu na pamiec na polski:lol: :lol: :lol: Quote
haska_12 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Hej :) Ale mamuty śliczneeee :loveu: i dożki... :loveu:... Quote
Marta_Ares Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Hej ja tylko na chwile, przed chwila wrocilam z korkow z angielskiego, a teraz spadam ze znajomymi do pizzeri:eating: :beerchug: :beerchug: wróce pozno wiec fotek raczej tez nie bedzie bo pozniej moze troche sie poucze:lol: :lol: Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Nio to życzem smacznego :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ooo ale masz fajnie, a ja nie mogę jeść pizzy bo się odchudzam :eviltong: :eviltong: ostatnio jak Ola u mnie była to po niespełna 3 kawałkach brzuch mnie bolał i nie mogłam dojeśc ostatnich 2 kawałków... chyba mi sie żołądek skurczył. Życzę miłej zabawy :) Quote
haska_12 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dobry wieczór :) Luiza: z kości na ości ?:razz: Quote
Recommended Posts