Marta_Ares Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Ja w sumie tez nie poszlam tam jesc tylko spotkac sie z paczka z gimnazjum:multi: bo ostatnio cos malo czasu mielismy na takie spotkania:shake: potem poslismy sobie na spacer ale zaczelo padac...:angryy: i cala przemoklam (a niedawno bylam chora:cool1:) Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ale jednak spotkanie sie udalo :p :p :p Quote
Marta_Ares Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Oj tak bylo superr:multi: :multi: :multi: mialam aparat ale zadnych fotek nie zrobilam bo padalo caly czas:cool3: Quote
Marta_Ares Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 a tak wogole to dla zainteresownych moj adres bloga: www.myszkarudzik.blog.onet.pl Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Heloł:) swietny nowy avatarek i banerek :) co do spotkania to fajnie sie tak ze starymi znajomymi zobaczyc :) my ostatnio tez sie spotkalismy... ale fajnie było :):):):):) Quote
Marta_Ares Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):Heloł:) swietny nowy avatarek i banerek :) co do spotkania to fajnie sie tak ze starymi znajomymi zobaczyc :) my ostatnio tez sie spotkalismy... ale fajnie było :):):):):) hej witamy:multi: :multi: oj tak u nas tez dzisiaj bylo ciekawie:evil_lol: :evil_lol: nawet za tydzien umowilismy sie na spotkanie i wyjazd na koncert ale przed chwila przeczytalam ze go odwołali:angryy: Quote
Marta_Ares Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 KIlka fotek na DOBRANOC :loveu: P.S. Moze pomozecie mi wybrac jakas karmebo narazie Ares jest na chappi a niezbyt dobrze rzeczy o niej czytala (tzn on dostaje to nie przez caly czas ale czasami jak nie mam czasu nic do jedzenia zrobic) Myslalam o Boschu bo cenowo chyba podobnie wychodza, a wy czym karmicie(chodzi mi o sucha karme)???? Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 hehehehe jakie popisywki skąd ja to znam...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cerber nie lubi suchej Karmy, a Kama jest też na Czapi, bynajmniej u mnie... dzis kiedy kama zjadła troche suchego pokarmu to Cer też zjadł i byłam w szoku, bo on od ponad roku nawet nie tknął suchego pokarmu bo nie lubi... nawet tego najlepszego... Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Psy są najsłodsze kiedy śpią :loveu: :loveu: :loveu: Na karmach to ja się nie znam, ale polecam domowe jedzenie ;) Przynajmniej wiesz z czego jest zrobione :p Quote
Kamila Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 haska_12 napisał(a):Hej :) Ale mamuty śliczneeee :loveu: i dożki... :loveu:... Tak,dozki :loveu: Malamuty tez :eviltong: :: FiGa :: napisał(a):dogi :loveu: Dokladnie :evil_lol: Marta_Ares napisał(a): P.S. Moze pomozecie mi wybrac jakas karmebo narazie Ares jest na chappi a niezbyt dobrze rzeczy o niej czytala (tzn on dostaje to nie przez caly czas ale czasami jak nie mam czasu nic do jedzenia zrobic) Myslalam o Boschu bo cenowo chyba podobnie wychodza, a wy czym karmicie(chodzi mi o sucha karme)???? Ja karmie resztka bento kronen jeszcze z Polski a jak sie skonczy to przejde na hillsa,jest drozszy ale chyba najlepszy z suchych :cool1: Do tego zawsze dostaje mieso,czasem tez jakis owoc.I kosci obowiazkowo.Samego suchego nie tknie :shake: Dobranoc :p Quote
Juszes Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Przesłodziuśko śpi :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
milena182 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Marta sliczny bloczek,masa zdjec i wogole.szkoda ze od wakacji nie pisalas zadnych notek:/ja mam dwa blogi jeden o mnie na haslo tylko dla wybrancow i jeden o moich zwierzakach klik oraz topliste.no oczywiscie forum na dogo i kazde ze zwierzakow ma strone na pupilach pozdro! Quote
haska_12 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ooo.. patrze, że Kamila też tak zauroczona w dogach :loveu: :loveu: :loveu: A tak wogle to dzien dobry :) Quote
Cerber Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 dzień dobry :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Guffi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ale słodki jest:loveu: ! Mój pies też tak czasem leży... tylko bez ocenzurowania:oops: . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Coraz bardziej mu się to posłanko podoba :cool3: Quote
sugarr Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Marta_Ares'] Moj tylko tak spi :loveu: Fajny psiaczek :) Wiesz moze ile on mial cm w klebie jak mial kolo 2 miesiecy, a ile ma teraZ? :razz: Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 hej wiecie ze przegapilam dokladnie miesiac temu Ares skonczyl 1,5 roku....:oops: ale co tam zrobimy imprezke teraz:multi: WSPOMNIENIA 1) Pierwszy dzien w nowym domku:loveu: 2)Póżniejsze fotki (widac jak zmieniala mu sie siersc) 3) no i obecnie moj przystojniak:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Jakie to to maleństwo było :loveu: Ale teraz mu niczego z urody nie ubyło ;) Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Guffi napisał(a):Ale słodki jest:loveu: ! Mój pies też tak czasem leży... tylko bez ocenzurowania:oops: . Hej witamy w galerii :multi: :multi: :multi: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Coraz bardziej mu się to posłanko podoba :cool3: Oj chyba tak:evil_lol: tylko ciekawe dlaczego rana obudzilam sie a on na lozku spal:roll::evil_lol: sugarr napisał(a):Moj tylko tak spi :loveu: Fajny psiaczek :) Wiesz moze ile on mial cm w klebie jak mial kolo 2 miesiecy, a ile ma teraZ? :razz: hej witam:multi: :multi: :multi: i zikeujemy niestety nie wiem ile Ares mial jak mial 2 miesiace ale byl napewno mniejszy od Twojego, teraz ma 38 cm klebie pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Jakie to to maleństwo było :loveu: Ale teraz mu niczego z urody nie ubyło ;) oj tak malenstow bylo a jak szybko uroslo:evil_lol: ale faktycznie nadal sliczny:loveu: Quote
furciaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 jejciu ale on byl slodkum szczeniorem:loveu: a jak lezy za tym plecakiem to juz wogole:loveu: Quote
Guffi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Marta_Ares napisał(a):Hej witamy w galerii :multi: :multi: :multi: Witam:oops: ! Świetne "podsumowanie"! Rzeczywiście przystojniak:loveu: . Quote
haska_12 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 No to spóźnione wszystkiego nalepszego dla Aresa :cool3: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :pepsi: :drinka: :cunao: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Hej dziekuje wszytskim za odwiedzinki ja tylko na chwile i spadam do lekcji:roll: :roll: APSA muze sie przejsc od mnie do zoologa i zobaczyc co oferuja i jakie maja karmy, kupie jakas mala paczke na probe i zobaczymy Guffi radze zmniejszyc podpis;) ;) Haska dziekujemy:loveu: No to imprezka trwa dalej :BIG::drinka::BIG::BIG::new-bday::new-bday::laola::knajpa: Quote
Madzia_19 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Marta_Ares'] Jakie słodzitkie maleństwo :loveu: :loveu: :loveu: A tu już prawdziwy, poważny facet :p Quote
Recommended Posts