Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja w sumie tez nie poszlam tam jesc tylko spotkac sie z paczka z gimnazjum:multi: bo ostatnio cos malo czasu mielismy na takie spotkania:shake: potem poslismy sobie na spacer ale zaczelo padac...:angryy: i cala przemoklam (a niedawno bylam chora:cool1:)

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Heloł:)
swietny nowy avatarek i banerek :)
co do spotkania to fajnie sie tak ze starymi znajomymi zobaczyc :)
my ostatnio tez sie spotkalismy... ale fajnie było :):):):):)

hej witamy:multi: :multi:
oj tak u nas tez dzisiaj bylo ciekawie:evil_lol: :evil_lol: nawet za tydzien umowilismy sie na spotkanie i wyjazd na koncert ale przed chwila przeczytalam ze go odwołali:angryy:

Posted

KIlka fotek na DOBRANOC :loveu:

P.S. Moze pomozecie mi wybrac jakas karmebo narazie Ares jest na chappi a niezbyt dobrze rzeczy o niej czytala (tzn on dostaje to nie przez caly czas ale czasami jak nie mam czasu nic do jedzenia zrobic) Myslalam o Boschu bo cenowo chyba podobnie wychodza, a wy czym karmicie(chodzi mi o sucha karme)????

Posted

hehehehe jakie popisywki skąd ja to znam...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Cerber nie lubi suchej Karmy, a Kama jest też na Czapi, bynajmniej u mnie... dzis kiedy kama zjadła troche suchego pokarmu to Cer też zjadł i byłam w szoku, bo on od ponad roku nawet nie tknął suchego pokarmu bo nie lubi... nawet tego najlepszego...

Posted

haska_12 napisał(a):
Hej :) Ale mamuty śliczneeee :loveu: i dożki... :loveu:...

Tak,dozki :loveu: Malamuty tez :eviltong:

:: FiGa :: napisał(a):
dogi :loveu:

Dokladnie :evil_lol:

Marta_Ares napisał(a):

P.S. Moze pomozecie mi wybrac jakas karmebo narazie Ares jest na chappi a niezbyt dobrze rzeczy o niej czytala (tzn on dostaje to nie przez caly czas ale czasami jak nie mam czasu nic do jedzenia zrobic) Myslalam o Boschu bo cenowo chyba podobnie wychodza, a wy czym karmicie(chodzi mi o sucha karme)????

Ja karmie resztka bento kronen jeszcze z Polski a jak sie skonczy to przejde na hillsa,jest drozszy ale chyba najlepszy z suchych :cool1: Do tego zawsze dostaje mieso,czasem tez jakis owoc.I kosci obowiazkowo.Samego suchego nie tknie :shake:

Dobranoc :p

Posted

Marta sliczny bloczek,masa zdjec i wogole.szkoda ze od wakacji nie pisalas zadnych notek:/ja mam dwa blogi jeden o mnie na haslo tylko dla wybrancow i jeden o moich zwierzakach klik oraz topliste.no oczywiscie forum na dogo i kazde ze zwierzakow ma strone na pupilach pozdro!

Posted

hej wiecie ze przegapilam dokladnie miesiac temu Ares skonczyl 1,5 roku....:oops:
ale co tam zrobimy imprezke teraz:multi:
WSPOMNIENIA

1) Pierwszy dzien w nowym domku:loveu:

2)Póżniejsze fotki (widac jak zmieniala mu sie siersc)

3) no i obecnie moj przystojniak:loveu:

Posted

Guffi napisał(a):
Ale słodki jest:loveu: !
Mój pies też tak czasem leży... tylko bez ocenzurowania:oops: .

Hej witamy w galerii :multi: :multi: :multi:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Coraz bardziej mu się to posłanko podoba :cool3:

Oj chyba tak:evil_lol: tylko ciekawe dlaczego rana obudzilam sie a on na lozku spal:roll::evil_lol:

sugarr napisał(a):
Moj tylko tak spi :loveu:
Fajny psiaczek :)
Wiesz moze ile on mial cm w klebie jak mial kolo 2 miesiecy, a ile ma teraZ? :razz:

hej witam:multi: :multi: :multi: i zikeujemy niestety nie wiem ile Ares mial jak mial 2 miesiace ale byl napewno mniejszy od Twojego, teraz ma 38 cm klebie

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Jakie to to maleństwo było :loveu: Ale teraz mu niczego z urody nie ubyło ;)

oj tak malenstow bylo a jak szybko uroslo:evil_lol: ale faktycznie nadal sliczny:loveu:

Posted

Hej dziekuje wszytskim za odwiedzinki ja tylko na chwile i spadam do lekcji:roll: :roll:
APSA muze sie przejsc od mnie do zoologa i zobaczyc co oferuja i jakie maja karmy, kupie jakas mala paczke na probe i zobaczymy

Guffi radze zmniejszyc podpis;) ;)

Haska dziekujemy:loveu:

No to imprezka trwa dalej
:BIG::drinka::BIG::BIG::new-bday::new-bday::laola::knajpa: