Marta_Ares Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Hejka narescie piatek:multi: :multi: :multi: Dziewczyny mam nadzieje ze uda nam sie jutro spotkac taka ladna pogoda:p Musze sie wam pochwalic otoz pod koniec roku szkolnego wyjezdzam z grupa z ktora chodze na francuski do Paryza na tydzien:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jesli wszystko uda sie dobrze zalatwic to pojedziemy juz w maju Quote
milena182 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Carolcia'] pieknie tu wyszedl :loveu: :loveu: :loveu: te lsniące futerko <mniam>:loveu: no pewnie ze pieknie,marta musi go swietnie zaprezenowac do tych psich wyscigow:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ah, normalnie oczu oderwać nie można :loveu: Quote
Usia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Marta stwierdzam ze to nie moze byc mamut on za ładny jest na mamuta szykuj go na wystawe szykuj bedziesz miała czempiona ;p Quote
Alynkaaa Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 hej marta:) ale mnie tu dawno nei bylo...glupia szkola;/....ale jestemi obejrzalam wszystkie foitki sliczna Kropeczka no i malamut tez cdniasty:):):) a jutro idziecie na spacerek z Cerberkiem i Kora i beda foteczki jeeeee jeee jee:) juz sie doczekac nie moge:):cool3: :cool3: :cool3: Quote
Marta_Ares Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 APSA witamy:loveu: Carolcia, Evelina,Luiza,Pinczerka,Usia, Alynkaaa dziekuje kochaneeeeee:loveu: Alynkaaa u mie tez tylko nauka i nauka dlatego doskonale Cie rozumie;) Evelina gdzie tam tego kundelka do Bucka przywornujesz:evil_lol: Milena ja caly czas go wlasnie przygotowuje do tych zawodow:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 co robi Ares kiedy pani siedzie przed komputerem.......:mad: jaki zadowolony.....:angryy: Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 o widze ze niezla demolke ci zrobil na dobranoc :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 oj tak i jeszcze nie pozwala sprzatac:angryy: :angryy: myslal ze chce sie z nim bawic i zabieral ta wate i po calym domu rozwalal................ Quote
Ola&Kora Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Łohoho!!! Nezły łobuziak jest z Aresa :eviltong: A jak przyjeżdża do włocka to jest taki spokojny :diabloti: I jeszcze jaki zadowolony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Witam! Ojej jaki łobuz... :mad: :mad: :mad: nie znałam Aresa od tej strony...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: BUUUUUUU zabaweczka poszła buuuuuuu ojej, a taka była ładna...:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
milena182 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Marta_Ares']co robi Ares kiedy pani siedzie przed komputerem.......:mad: jaki zadowolony.....:angryy: :crazyeye::-o:crazyeye::-omoj robi podobnie:diabloti::cool3::evil_lol: Quote
Usia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Marta on wyglada jak Ays kiedy go czesze tez mi lata tyle tego po domu tylko ze ja mam siersc a ty wate ;p Quote
Marta_Ares Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Ola&Kora napisał(a):Łohoho!!! Nezły łobuziak jest z Aresa :eviltong: A jak przyjeżdża do włocka to jest taki spokojny :diabloti: to tylko pozory...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cerber napisał(a): BUUUUUUU zabaweczka poszła buuuuuuu ojej, a taka była ładna...:lol: :lol: :lol: :lol: hehe Luiza udalo si uratowac na szczescie wzielam zebralam wszystko i wypchalam misia od noa musze go jeszcze zszyc:cool3: APSA napisał(a):Szykuje dekoracje na święta :multi: :evil_lol: Widać Pańcia za długo się przed tym kompem zasiedziała :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oj panichyba faktycznie przesadzila amiast isc z psem na spacer....:diabloti: Milena nie zazdroszcze sprzatania:evil_lol: Ula ja przewzznie Aresa na dworzu czesze a ja juz musze w domu to w lazience:lol: P.S. Wieczorem duzoooooooooo nowych fotek bo idziemy na spacerek z Korą i Cerberem Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Kto to potem sprzątał? :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 hey hey :) widze że niezła demokla była hehehe :D:D moja tak robiła jak był mala a teraz wszystkie miści wysoko na półkach i nie ma szans na to... hehehe ale ma zadowoloną minke na tych zdjeciach :loveu: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 "Pańcia, oddaj! to moje :diabloti:" :evil_lol: A to artysta ci wyrusł :) Quote
Agushka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ojojku widac Ares się za zimą stęsknił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak na dworze nie ma, to sobie w domku swoją własną zrobił... Quote
Carolcia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 hihihihi jaki ucieszony z tego co zrobil :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
BBeta Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dzieńdobry :) Dziękujemy za odwiedziny w naszej galerii i oczywiście zapraszamy częściej :) Już wczoraj przejrzałam część waszej, a dzisiaj nadrobie reszte ;) Pozdrawiamy :) Quote
haska_12 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Marta - gdzie jesteś :P Może coś wygrzebiesz z kompa, jakąś fotke czy cuś ;) Quote
milena182 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Marta juz pewnie na nocke poszla do luizy Quote
wiq Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 widze, ze Aresik podobny do moich - maskotki patroszy, pilki gubi..:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Pinczerka zgadnij:angryy: Chiquita witam ;) to byla akurat niby jego zabawka zawsze spal z nia ale wczoraj widocznie mu sie znudzila:mad: Haska oj tak tak przeciez to istny diabel:diabloti: Milena mialam isc ale niesttey rodzinka przyjechala i nie moglam na nocke jechac:roll: ale bylismy na spacerku i mam fotkiii Wiq Twoje tez tak pilki gubia??? bo u mnie Ares to strasznie najlepiej to codziennie nowa dlatego juz przestalam kupowac w zoologicznym jakies drogie pilki tylko zwykle tenisowki z kiosku za 1,50 zl :evil_lol: Quote
Recommended Posts