Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juszes; napisał(a):
i sznureczek dostaje się w paczce dla szczeniaczka pedigree, napisz, to dostaniesz, w prawdzie Kora to nie szczeniaczek, ale moj akoleżanka poprosila o paczkę dla sojej 3 letniej jamniorki i tez dostała, dostajesz też rurzne smakołyki i karmę :)

Hmmm, może warto spróbować? :eviltong:

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber też dostał paczkę dla szczeniaczka jak był szczeniaczkiem :D:D:D:D chyba nawet dwie, ale sznurek kupiłam mu już w zoologu, też jak był szczeniakiem. Teraz to z niego stary byk juz jest :D:D:D:D:D

Posted

Hejka Ares tez mial 2 paczuszki dla maluszka ale pierwszy sznuerk musial wyladowac w koszu bo Ares jak zostal z moja babcia rok temu (my bylismy nad morzem) to po przyjezdzie sznurek przypominał kilka zwojo sznurka ale nie juz tak w orginale :evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
tak sie zastanawiam kogo Haska miala na mysli????? chyba nie pomylisac Aresa z Ramzesem????:cool3:

:oops: :oops: :oops: Chyba raczej tak ... :oops: :oops: :oops:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Hejka Ares tez mial 2 paczuszki dla maluszka ale pierwszy sznuerk musial wyladowac w koszu bo Ares jak zostal z moja babcia rok temu (my bylismy nad morzem) to po przyjezdzie sznurek przypominał kilka zwojo sznurka ale nie juz tak w orginale :evil_lol:

Bo zabawki trza szanować :cool3:

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
hehe tak a pani o to aby je kupowac:evil_lol:

Ludzie, a do czego innego jesteście psom potrzebne?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Normalnie ludze to służący psów - dają żryć, wyprowadzają na spacery, muszą je miziać i pieścić, ustępować miejsce w wyrku lub fotelu, muszą rzucać patyczki, piłeczki, kupować piękne kreacje... i jeszcze wiele innych rzeczy :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ludzie, a do czego innego jesteście psom potrzebne?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Normalnie ludze to służący psów - dają żryć, wyprowadzają na spacery, muszą je miziać i pieścić, ustępować miejsce w wyrku lub fotelu, muszą rzucać patyczki, piłeczki, kupować piękne kreacje... i jeszcze wiele innych rzeczy :evil_lol:

taaaa bo jak tego ni zrobisz to wielka obraza majestatu...

PS. Martuś może by tak nowe foteczki Aresa?????

Posted

Cerber napisał(a):
taaaa bo jak tego ni zrobisz to wielka obraza majestatu...

PS. Martuś może by tak nowe foteczki Aresa?????

hehe wiesz wlasnie tez o tym pomyslalam tylko musze znalezc tego mojego bydlaka.....:evil_lol:

Posted

Witam

Ostatnio co podobają mi sie foteczki przy granatowym niebie, jest bosko, tylko mogłoby byc kilka małych gwiazdek, to byłoby ekstra...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper:):):):loveu: :loveu: :loveu:
Aresik ma taka sersciuszke ze pewnie nie marznie w zime co????????
bo ja siem zbieram do kupienia ciucha dla Figi.....

Posted

Agushaka dziekujee, smycz kupilismy na wystawie ale widzialam osttaio komplety na allegro

Alynkaaa oj jemu to napewno jest cieplo w zimie tylko najgorszy ten snieg ktory ciale sie do brrzuszka przyczepia:mad: