Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
1) Ares reklamujacy karme dla psow

Aresik po prostu wygląda jak z rekalmy :) zgadzam się z przedmówczyniami, powinnaś wysłać to focię, na pewno by wygrał w castingu ;)

Posted

Heja wszystkim :)
Wiecie chyba rzeczywiscie wysle na casting :lol: , wyslalabym z pedigree ale nie mam narazie mozliwosci zrobienia fotki bo racze nie kupuje suchego jedzenia ten 3,5 kg worek na troche nam starczy, nastepnym razem kupie pedigree.
Dziekuje za mile komentarze, wieczorem obiecuje nowe fotki

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Świetny pomysł! Nie będzie Ci się psiak gubić :)

Widzę, że ładne szeleczki macie... chciałabym takie Gizmo kupić, bo są tego samego koloru co ma obrożę... kupowałaś w zoologu czy przez internet? W jakiej cenie?

Dziekuje :)
szeleczki kupilam w zoologu za 20 zl (one pewnie bylyby dobre na Gizmo bo Ola dla kory miala identyczne) ja kupilam troche wieksze bo zalezalo mi na tym aby byly szerokie, ale na allegro chyba tez taie widzialam

Posted

Chcialabym wam przedstawic mojego nowego sasiada:evil_lol: moj wujek a dokladniej jego syna dostal od dziewczyny na dzien chlopaka szczeniaka (jakis kundelek), eh niestety nie byl to wogole przemyslany prezent:-(moj brat cioteczny raczej nie przepada za psami psem opikuja sie rodzice ktorzy raczej nie maja na to czasu wiec pies wiekszosc dnia siedzi zamkniety w malym kojcu:( czasami jest wypuszczany na ogrodek
a oto Iwan:

Posted

ojej szkoda tego psinka, ale mimo wszystko jest słoooodki :loveu: :loveu: :loveu: jest jeszzce szczeniakiem a już taki jak Aresik duży jest... :D wygląda jak coś onkowatego co nie???

Posted

Witam, trafiłam tutaj od Cerbera i od Kory :) Jako, że często Wasze psiaki występują razem grzech było nie poznać Aresika bliżej. Obejrzałam wszystko od deski do deski. Własnie doszłam do ostatniej strony. Rozkoszniak byl z niego jak byl szczeniorkiem :loveu::loveu::loveu: A i teraz jest śliczny. Ogon ma nieziemski. Nie wiem czy mówić dobranoc czy dzień dobry ale nich będzie i to i to na zapas :lol::lol:

Posted

odblask bardzo fajny tylko skad go wzielas?kupilas caly pasek odbladku czy jak?skoro juz gadacie o szeklach to przypomne iz mam takie same tez kupione w zoologicznym i za podobna sumke.A co do Iwana(tak chyba ma na imie)to skoro to psiak twojej rodzinki to chyba moglabys go czasem zabrac na spacer czy cps takiego