Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Maruś, brak mi słów... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

taaaaaaak to jest to trawa granat nieba woda i...malamut:):loveu: :loveu: :loveu:
cuuuuudne fotki:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

co do sniegu przylepiajacego sie to cos o tym wiem mialam spanielke......

• :-(

• Posted

Luiza, Ola, Alynkaaa, Agushka dziekuje bardzo kochane, przyznam sie ze mi te fotki tez sie bardzo podobaja,
    chociaz nie lubie robic zdjec wieczorem bo wtedy musze z lampa robic co sie bardzo dlugo laduje miedzy jedna a druga fotka:angryy:

Posted

Haska Ty masz pekińczyka??:evil_lol: smycz narazie wytrzymuje gorzej z moja reka jak ten diable zobaczy innego kota albo do psa chce leciec sie prywitac smycz jest troche za cienka i wrzyna sie w reke:cool1:)

Wiq wieczorne spacerki sa najlepsze:loveu: :loveu:
    akurat te fotki byly robione dzisiaj jak ze szkoly przyszlam ok 16.00

a teraz lece sie pouczyc i skonczyc czytac lekture DOBRANOC wszystkim apapaap

Posted

[quote name='Marta_Ares'] smycz narazie wytrzymuje gorzej z moja reka jak ten diable zobaczy innego kota

mmmm....i prosze jaka zmiana nasz malamut jest tez kotem:):eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

dobranoc Martus:)

Posted

[quote name='Alynkaaa']mmmm....i prosze jaka zmiana nasz malamut jest tez kotem:):eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

OJ bo to hest wszechstronny pies (a moze kot:roll:) uzytkowy:evil_lol:

P.S.chcialam sie wam pochwalic smiesznymi fotkami ktore przed chwila zrobilam ale nie wiem czy uda mi sie zaladowac na fotosika:cool1:

Posted

[quote name='Alynkaaa']mmmm....i prosze jaka zmiana nasz malamut jest tez kotem:):eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

OJ bo to jest wszechstronny pies (a moze kot:roll:) uzytkowy:evil_lol:

P.S.chcialam sie wam pochwalic smiesznymi fotkami ktore przed chwila zrobilam ale nie wiem czy uda mi sie zaladowac na fotosika:cool1:

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
    jedna fotka tylko dzisiaj reszta jutro:

Na pyszczku Aresika maluje się pełne odprężenie :p Czyżby szykował się ziuziu? :p
    A tak na marginesie to do której to sie na dogo siedzi? :eviltong: Spać, jutro do szkoły (na 11:45 :multi: :multi: :multi: )

Posted

[quote name='Marta_Ares']jedna fotka tylko dzisiaj reszta jutro:

czy dziś jest już jutro ?? :eviltong: :eviltong: :eviltong:

PRZECUDOWNE MASZ PSIAKI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
    Takie mordki co całowania po fafułkach :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']jedna fotka tylko dzisiaj reszta jutro:

:-o ale zarąbiska fotka... na niej ma taką wielką łapę, jak malamut... :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

haska_12 napisał(a):
    Mam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kropunia jest z nami od 7 lat, niestety nie toleruje Haszczaka :shake:

taaaaaa to cze,u się nie chwaliłaś wcześniej, ani nawet wtedy gdy wstawiałam foty pekińczyka mojeo chcrzesnego... wstaw jej jakieś fotki, proszę...

Posted

Hejka :)
    haska dlaczego nie pochawlilas sie swoim pekinczykiem:loveu:
    no wiesz Ares jak bralismy go se schroniska to facet powiedzial ze bedzie wielkosci pekinczyka bo to podobno jakas mieszanka z pekinczykiem byla wiec smycz ma idealna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

to reszta fotek: