Ola&Kora Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Maruś, brak mi słów... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ola&Kora napisał(a):Maruś, brak mi słów... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: taaaaaaak to jest to trawa granat nieba woda i...malamut:):loveu: :loveu: :loveu: cuuuuudne fotki:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: co do sniegu przylepiajacego sie to cos o tym wiem mialam spanielke...... :-( Quote
Marta_Ares Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Luiza, Ola, Alynkaaa, Agushka dziekuje bardzo kochane, przyznam sie ze mi te fotki tez sie bardzo podobaja, chociaz nie lubie robic zdjec wieczorem bo wtedy musze z lampa robic co sie bardzo dlugo laduje miedzy jedna a druga fotka:angryy: Quote
haska_12 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Mój pekinczyk ma taką smycz :p! I taki szaleniec ci się z niej nie zerwie :o ?! ;) DoBraNoC :sleep2: Quote
Marta_Ares Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Haska Ty masz pekińczyka??:evil_lol: smycz narazie wytrzymuje gorzej z moja reka jak ten diable zobaczy innego kota albo do psa chce leciec sie prywitac smycz jest troche za cienka i wrzyna sie w reke:cool1:) Wiq wieczorne spacerki sa najlepsze:loveu: :loveu: akurat te fotki byly robione dzisiaj jak ze szkoly przyszlam ok 16.00 a teraz lece sie pouczyc i skonczyc czytac lekture DOBRANOC wszystkim apapaap Quote
Alynkaaa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='Marta_Ares'] smycz narazie wytrzymuje gorzej z moja reka jak ten diable zobaczy innego kota mmmm....i prosze jaka zmiana nasz malamut jest tez kotem:):eviltong: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc Martus:) Quote
Marta_Ares Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 [quote name='Alynkaaa']mmmm....i prosze jaka zmiana nasz malamut jest tez kotem:):eviltong: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc Martus:) OJ bo to hest wszechstronny pies (a moze kot:roll:) uzytkowy:evil_lol: P.S.chcialam sie wam pochwalic smiesznymi fotkami ktore przed chwila zrobilam ale nie wiem czy uda mi sie zaladowac na fotosika:cool1: Quote
Marta_Ares Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 [quote name='Alynkaaa']mmmm....i prosze jaka zmiana nasz malamut jest tez kotem:):eviltong: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc Martus:) OJ bo to jest wszechstronny pies (a moze kot:roll:) uzytkowy:evil_lol: P.S.chcialam sie wam pochwalic smiesznymi fotkami ktore przed chwila zrobilam ale nie wiem czy uda mi sie zaladowac na fotosika:cool1: Quote
Marta_Ares Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 jedna fotka tylko dzisiaj reszta jutro: Quote
Ola&Kora Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Marta_Ares; napisał(a):jedna fotka tylko dzisiaj reszta jutro: Na pyszczku Aresika maluje się pełne odprężenie :p Czyżby szykował się ziuziu? :p A tak na marginesie to do której to sie na dogo siedzi? :eviltong: Spać, jutro do szkoły (na 11:45 :multi: :multi: :multi: ) Quote
Lucy* Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Marta_Ares']jedna fotka tylko dzisiaj reszta jutro: czy dziś jest już jutro ?? :eviltong: :eviltong: :eviltong: PRZECUDOWNE MASZ PSIAKI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Takie mordki co całowania po fafułkach :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Marta_Ares']jedna fotka tylko dzisiaj reszta jutro: :-o ale zarąbiska fotka... na niej ma taką wielką łapę, jak malamut... :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Marta_Ares napisał(a):Haska Ty masz pekińczyka??:evil_lol: Mam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kropunia jest z nami od 7 lat, niestety nie toleruje Haszczaka :shake: Quote
milena182 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='haska_12'] :loveu: Jaka łapunia :loveu: :evil_lol::evil_lol::cool3::cool3: Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 haska_12 napisał(a):Mam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kropunia jest z nami od 7 lat, niestety nie toleruje Haszczaka :shake: taaaaaa to cze,u się nie chwaliłaś wcześniej, ani nawet wtedy gdy wstawiałam foty pekińczyka mojeo chcrzesnego... wstaw jej jakieś fotki, proszę... Quote
Marta_Ares Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Hejka :) haska dlaczego nie pochawlilas sie swoim pekinczykiem:loveu: no wiesz Ares jak bralismy go se schroniska to facet powiedzial ze bedzie wielkosci pekinczyka bo to podobno jakas mieszanka z pekinczykiem byla wiec smycz ma idealna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to reszta fotek: Quote
Ola&Kora Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Czyżby Ares zjadał sam siebie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Juszes Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Czy mi sie wydaje, czy Aresik gryzie własną łapkę? :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 a czy ja keidys pisalam ze ten pies jest normalny:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agushka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Marta_Ares'] Jejku jaki on tu podobny do Tiny :) Takie same oczyska tylko ciemniejsza sierść. :loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :loveu::loveu:slodziak:loveu::loveu: p.s. mona obgryza sobie pazurki..;) Quote
Recommended Posts