Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Maruś... śliczne te fotki na śniegu, niektórych nawet nie widziałam... są kapitalne, ja też chciałabym już śnieg... ehhhh ale coś narazie nie zbiera się na śnieżne zabway...

Posted

ojj tak tez bym chciala snieg.......a Figa pierwszy raz w tym roQw idzial i jej sie spodobal:)wiec pewnie bedzie fajnie brykac po nim...jaaa i tym bardziej sie nie moge doczekac...!!!
zaczarujcie zime zeby przyszla juz:)

Posted

hej kochani przyro mi ale do piatku raczej mnie na forum nie bedzie nie mam poprostu czasu:( na jutro mam wypracowanie z polaka i lekture do przeczytania, a pozatym sprawdzian z histy, i jak zwykle moga pytac z angola, z gegry napewno:-(, z bioli.
Ale musze sie pochwalic ze wczoraj mialam niezapowiedziana kartkowke z polaka i dostalam 4:multi: a po zatym jeszcze 4 z PO bo nauczyciel nie uznal mi tego ze napisalamz e smierc kliniczna mzoe trwac 4 minuty albo wiecej:roll:
TRZYMAJCIE SIE KOCHANI I DO ZOBACZENIA W PIATEK :*

Posted

Marta_Ares napisał(a):
hej kochani przyro mi ale do piatku raczej mnie na forum nie bedzie nie mam poprostu czasu:( na jutro mam wypracowanie z polaka i lekture do przeczytania, a pozatym sprawdzian z histy, i jak zwykle moga pytac z angola, z gegry napewno:-(, z bioli.
Ale musze sie pochwalic ze wczoraj mialam niezapowiedziana kartkowke z polaka i dostalam 4:multi: a po zatym jeszcze 4 z PO bo nauczyciel nie uznal mi tego ze napisalamz e smierc kliniczna mzoe trwac 4 minuty albo wiecej:roll:
TRZYMAJCIE SIE KOCHANI I DO ZOBACZENIA W PIATEK :*

Oj skąd ja to znam... u mnieteż taki tydzień, chodź jutro idziemy z klasą do kina więc choć trochę odetchnąć można :roll:

Będziemy czekać ;)

Posted

Cześć Martuś, gratuluję 4 z polaka...:multi: :multi: :multi: :multi: ja dziś dostałam, tzn. wczoraj 5 z maty z klasówki i też jestem przeszczęśliwa, bo mam trzy 5 i jedną 3 z maty, a przecież ja z maty jestem noga. Chciałabym jeszcze podkreślić, że robię matę na poziomie rozszerzonym tak jak w lmk... także moja radość jest tym większa...:multi: :multi: no ale nie o mnie tu gadać tylko o Tobie, jeszcze raz gratuluję. Czekam na Ciebie i foteczki Aresa pod koniec tygodnia... :)