Juszes Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ale się fajnei rozłożył :loveu::loveu::loveu: Quote
Cerber Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Marta_Ares napisał(a):w kazdym zawsze znajdziemy cos pieknego kazdy psiak ma cos za co go kochamy:loveu: oj tak popieram Cię w 1000% każdy, ale to każdy psiak jest wyjątkowy... mówię to z pełną odpowiedzialnośią... :) Quote
milena182 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 patrzcie jaki wygodnicki,a tak wogule to myslalam ze jest mniejszy:cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Marta_Ares; napisał(a):hejka na przeprosiny (za to ze mnie nie bylo) troche fotek::loveu: Martuś ta fotka wynagradza całą twoją nieobecność na dogo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jest bombowa!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: I miałam dzisiaj spr z gegry. Nie był taki trudny, chociaż większość pytań na logikę :eviltong: Myślałam że bedzie gorzej :p Quote
Alynkaaa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 hej hej:) Aresik cudny :):):):) sliczny usmieszek..no ale malamut to malamut wiec zawsze slicznie wychodzi na fociach:):loveu: :loveu: :loveu: kudlatek maly:):loveu: Quote
wiq Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ares, tak trzymac:evil_lol: niech wiedza, po co psy maja ludzi:evil_lol::evil_lol: Quote
Usia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 wiq racja to nie my mamy psy tylko one nas ;) przynajmniej w wiekszosci na dogo sa osoby które dostosowały zycie do swoich cudownych czwrornoznych przyjaciół :p Quote
wiq Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 moje zostana jutro zdradzone:evil_lol: zostawiam je na 2 dni, mam nadzieje, ze przetrwaja:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 wiq; napisał(a):moje zostana jutro zdradzone:evil_lol: zostawiam je na 2 dni, mam nadzieje, ze przetrwaja:evil_lol: Czyżby to znaczyło że nas też opuszczasz? :-( Quote
wiq Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 tak psiapsiolki, opuszczam Was do poznej niedzieli.. przezyjecie...?:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 wiq; napisał(a):tak psiapsiolki, opuszczam Was do poznej niedzieli.. przezyjecie...?:evil_lol: NIE!!!! :placz: :placz: :placz: Wszyscy nas opuszczają... najpierw Alynkaaa, teraz ty... :placz: :placz: :placz: Quote
Usia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 ja tez :-( ale w niedziele powinnam miec nowe fotki wiec zajrze no i jeszcz jutro/dzis nam zostaje;) Quote
Ola&Kora Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Usia; napisał(a):ja tez :-( ale w niedziele powinnam miec nowe fotki wiec zajrze no i jeszcz jutro/dzis nam zostaje;) Usiu, jeszcze ty?! :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Cerber Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Cześc Marta... Usia Ty musisz być przy kompie, musimy dokończyć naszą wczorajszą rozmowę na gg. pamietasz??? Quote
Usia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 pamietam bede miedzy 18-19 na gg ;) bo teraz tez jestem ale musze zaraz wyjsc po kosci dla psów ze wsi.zawsze jak jade to biore bo jak to na wsi jest to kazdy wie, a tak przynajmniej maja raz na jakiś czas mieso. Marta gdzie sa foty ?? Quote
Ola&Kora Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dzieńdoberek Może jakieś focisze? :cool3: P.S. Jak się podobał film? :p Quote
Marta_Ares Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Hej no jakby to powiedziec na filmie nie bylam..... wybralam pizze ze znajomymi :D:D a fotki moze jutro jakies nowe wstawie;) Quote
Cerber Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Marta_Ares napisał(a):Hej no jakby to powiedziec na filmie nie bylam..... wybralam pizze ze znajomymi :D:D a fotki moze jutro jakies nowe wstawie;) hehehehe Ty łobuzie, a kto Tu z lekcji ucieka :P Czemu fotki jutro a nie dziś... :(? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Cóż za pieszczoch :cool3: Że też nie zleciał ;) Trafiłam na galerię i bardzo mi się tu podoba ;) pozdr! Quote
Ola&Kora Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Marta_Ares; napisał(a):Hej no jakby to powiedziec na filmie nie bylam..... wybralam pizze ze znajomymi :D:D a fotki moze jutro jakies nowe wstawie;) Oj nieładnie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ty wagarowiczu!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Marta_Ares napisał(a): No kurcze, że też wcześniej tu nie wpadłam :roll: Piękny jest! :loveu: Słodziutkiego ma pysiaczka:loveu::loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Moniś Pinczerka witamy witamy i ponownie zapraszamy:multi: :multi: :multi: Quote
Marta_Ares Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Ola&Kora napisał(a):Oj nieładnie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ty wagarowiczu!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale pozniej poszlam do cioci na korki z maty..... wiec chyba nie dokonca dzien stracony:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 1) Ares reklamujacy karme dla psow 2) Ares czekający na jedzenie 3) Ares- artysta 4) Ares jako morderca maskotek:evil_lol: Quote
Cerber Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 hehehehe Aresik uniwersalny piesek do wszystkiego... hohihihihih :grin: :grin: :grin: fotki świetne.... Quote
Recommended Posts