Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
w kazdym zawsze znajdziemy cos pieknego kazdy psiak ma cos za co go kochamy:loveu:

oj tak popieram Cię w 1000% każdy, ale to każdy psiak jest wyjątkowy... mówię to z pełną odpowiedzialnośią... :)

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
hejka na przeprosiny (za to ze mnie nie bylo) troche fotek::loveu:

Martuś ta fotka wynagradza całą twoją nieobecność na dogo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jest bombowa!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

I miałam dzisiaj spr z gegry. Nie był taki trudny, chociaż większość pytań na logikę :eviltong: Myślałam że bedzie gorzej :p

Posted

wiq racja to nie my mamy psy tylko one nas ;) przynajmniej w wiekszosci na dogo sa osoby które dostosowały zycie do swoich cudownych czwrornoznych przyjaciół :p

Posted

wiq; napisał(a):
tak psiapsiolki, opuszczam Was do poznej niedzieli..
przezyjecie...?:evil_lol:

NIE!!!! :placz: :placz: :placz: Wszyscy nas opuszczają... najpierw Alynkaaa, teraz ty... :placz: :placz: :placz:

Posted

pamietam bede miedzy 18-19 na gg ;) bo teraz tez jestem ale musze zaraz wyjsc po kosci dla psów ze wsi.zawsze jak jade to biore bo jak to na wsi jest to kazdy wie, a tak przynajmniej maja raz na jakiś czas mieso.
Marta gdzie sa foty ??

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Hej no jakby to powiedziec na filmie nie bylam.....
wybralam pizze ze znajomymi :D:D
a fotki moze jutro jakies nowe wstawie;)

hehehehe Ty łobuzie, a kto Tu z lekcji ucieka :P

Czemu fotki jutro a nie dziś... :(?

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
Hej no jakby to powiedziec na filmie nie bylam.....
wybralam pizze ze znajomymi :D:D
a fotki moze jutro jakies nowe wstawie;)

Oj nieładnie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ty wagarowiczu!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Oj nieładnie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ty wagarowiczu!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale pozniej poszlam do cioci na korki z maty..... wiec chyba nie dokonca dzien stracony:evil_lol: