Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

narazie psisko ciągle je i spi. Z budy wychodzi jak go się zawoła, bardzo lubi głaskanie. Przyciska się do nogi i nadstawia łepek. Nie widać by mu coś dolegało. Co prawda zwrócił raz jedzonko ale on je bardzo łapczywie i moze dlatego. Bardzo dużo pije i sika - nie wiem czy to dobrze, ale był odwodniony i moze dlatego.
Pies jest u nas dopiero trzy dni wiec trudno dostrzedz poprawę, ogonem macha więc będzie dobrze.

Posted

Jest cichutki, jeszcze się nie odzywa. Nic go niedenerwuje, ani sasiedztwo szalonej Krawatki - Sary, ani z drugiej strony szaleństwa Łatki z Tofikiem. Je i śpi.:p

Posted

Jaki Bury? Bardziej piękny! Ale o takim imieniu psiak w Nero już jest. Mało napisać, że ten pies jest uroczy! On chwyta za serce i nie puszcza. To jest psiak wyjątkowej urody!!!

Posted

A może poprostu Fuks, miał fuksa . A ja miałam psa o tym imieniu ze schronu w ......... powiedzmy polskiego. Nazwałam go Fuks , hotelował pół roku dwie osoby chętne przegoniłam ale znalazł dom w Nowym Sączu i jest piekielnie , fuksiasto szczęśliwy :loveu:

Posted

Nikttu nie zagląda :-(. Bury wcale nie ma się tak dobrze. Je jedzonko ale przytyć nie może, skóra w fatalnym stanie - wponiedziałek jedziemy do weta. Oczy coś tam widzą ale chyba tylko z daleka. Z bliska raczej węchem się kieruje. Jest energiczny i przytulak - warto się nim zająć.
Czy ktoś dorzuci grosik na psinkę - potrzebna kasa na weta i leczenie.:-(

Posted

elmira napisał(a):
No, ja wiem, ale może warto go wrzucić? Nigdy nie wiadomo, gdzie, kogo spotka jego dobry los?

Pewnie, że warto...wszystkiego trzeba próbować :)

Posted

luka1 napisał(a):
Burasek ma nuzeńca i to całkiem pokażnego.

A jak wiadomo takie leczenie jest kosztowne...
Czy ktoś wspomoże Buraska żeby wyzdrowiał ? :-(