Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cajus JB napisał(a):
Wstawiłem Ola do siebie na nk

Cajus JB wlasnie widziałm i bardzo dziekujeeeee!!!! Dopiero po tym zdjeciu wiedziałam,ze coś sie dzieje na dogo, a ja nie mogę sie tam dostac. :evil_lol:

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja też mam problemy z Dogo nieziemskie...:diabloti:
Javenko - napisałam Ci nawet maila...

Maluch ma ogłoszenia na:

e-zwierzak
szerlok
hiperogloszenia
nasipupile
katowiczak
ojej
cafeanimal

Posted

Oooo..JAK SZYBKO DODANE,:crazyeye: Dziękuję za pieniązki. Jak wystarczy,to może kupię Olusiowi szelki,bo nie mogę patrzec jak on tak sie dławi tą obrozą.Ten łancuch taki cieżki.Co Wy na to?? Jak on dzis sie wyszalał na działce.:lol:GONIŁ JAK ZAJAC ,Całą działkę dokoła. Najlepiej bawił sie rzodkiewką ,którą wykopał. Co krok to dołek wykopany,wystarczy wyrównać i działka skopana na zimę:evil_lol::evil_lol:Widać,jamnikowaty.:cool3: Najbardziej polował na gumiaki, w których Stefan chodził,chciał je ponadgryzac:razz: Wesoły chłopak...Dzis chyba zużył wiecej energii,niż w całym swoim dotychczasowym życiu. Chyba chciał to nadrobic.:lol:

Posted

Javeno - dzięki za zdjęcia!!:multi::loveu:
Tak się cieszę, że go widzę bezpiecznego i zadowolonego i szczęśliwego!!:loveu:
Ja zauważylam, że on lubi być na rękach, a Ty?
Zresztą, chyba każdy szczeniorek lubi!

Olo z rzodkiewką...chciałabyn to widzieć!!:evil_lol:

Posted

Jasza napisał(a):
Javeno - dzięki za zdjęcia!!:multi::loveu:
Tak się cieszę, że go widzę bezpiecznego i zadowolonego i szczęśliwego!!:loveu:
Ja zauważylam, że on lubi być na rękach, a Ty?
Zresztą, chyba każdy szczeniorek lubi!

Olo z rzodkiewką...chciałabyn to widzieć!!:evil_lol:

Nie tylko na rękach. Jak tylko usiade ,to kładzie mi się na nogi. ;):multi: Rzodkiewke brał do pyszczka ,porzucał i znów ją gonił.:evil_lol:

Posted

Dziekuje za ogłoszenia. Olo coraz mniej sika w domu.Wczoraj siedział sam dwie godz. ,bo musiałam isc do lekarza.Bałam sie,że zdemoluje wszystko,bedzie szczekał. Miałam najgorsze wyobrazenia,a tu niespodzianka.:crazyeye:Olo grzecznie sobie spał.Kotki w drugim pokoju. NIE NASIKAŁ:lol: z dnia na dzień mądrzejszy.Spi calutka noc. BARDZO GRZECZNIE.;) POZDRAWIAMY WSZYSTKICH. TRZYMAJCIE KCIUKI.