Javena Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Cajus JB napisał(a):Wstawiłem Ola do siebie na nk Cajus JB wlasnie widziałm i bardzo dziekujeeeee!!!! Dopiero po tym zdjeciu wiedziałam,ze coś sie dzieje na dogo, a ja nie mogę sie tam dostac. :evil_lol: Quote
Kisiaraf Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 No proszę jaka zmiana-jeszcze w sobote przywiązany do ściany, a teraz szeleje z Panciem. DZIEKI, że jesteście:loveu: Quote
Jasza Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 A ja też mam problemy z Dogo nieziemskie...:diabloti: Javenko - napisałam Ci nawet maila... Maluch ma ogłoszenia na: e-zwierzak szerlok hiperogloszenia nasipupile katowiczak ojej cafeanimal Quote
__Lara Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 :loveu::loveu::loveu: ale się chłopak rozkręcił :D Javeno, jeszcze Twój Mąż nie będzie chciał go oddać :eviltong: Quote
Jasza Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Javenko!! Dzięki za przepiękne zdjecia!! Zaraz je pododaję do ogłoszeń!! Oluś jest CUDNY!!! Sami zobaczcie! Quote
maciaszek Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Zdjęcia na alegratce i alegro podmienione :). Pewnie chwilę potrwa zanim pojawią się te nowe. Quote
Jasza Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Dziękuję Maciaszku!! Powiedz, że przystojniak z niego!! Quote
Javena Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Oooo..JAK SZYBKO DODANE,:crazyeye: Dziękuję za pieniązki. Jak wystarczy,to może kupię Olusiowi szelki,bo nie mogę patrzec jak on tak sie dławi tą obrozą.Ten łancuch taki cieżki.Co Wy na to?? Jak on dzis sie wyszalał na działce.:lol:GONIŁ JAK ZAJAC ,Całą działkę dokoła. Najlepiej bawił sie rzodkiewką ,którą wykopał. Co krok to dołek wykopany,wystarczy wyrównać i działka skopana na zimę:evil_lol::evil_lol:Widać,jamnikowaty.:cool3: Najbardziej polował na gumiaki, w których Stefan chodził,chciał je ponadgryzac:razz: Wesoły chłopak...Dzis chyba zużył wiecej energii,niż w całym swoim dotychczasowym życiu. Chyba chciał to nadrobic.:lol: Quote
Jasza Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Javeno - dzięki za zdjęcia!!:multi::loveu: Tak się cieszę, że go widzę bezpiecznego i zadowolonego i szczęśliwego!!:loveu: Ja zauważylam, że on lubi być na rękach, a Ty? Zresztą, chyba każdy szczeniorek lubi! Olo z rzodkiewką...chciałabyn to widzieć!!:evil_lol: Quote
maciaszek Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 http://images46.fotosik.pl/216/2e2f215eca563429med.jpg - jakie szelmowskie spojrzenie :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Javena Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jasza napisał(a):Javeno - dzięki za zdjęcia!!:multi::loveu: Tak się cieszę, że go widzę bezpiecznego i zadowolonego i szczęśliwego!!:loveu: Ja zauważylam, że on lubi być na rękach, a Ty? Zresztą, chyba każdy szczeniorek lubi! Olo z rzodkiewką...chciałabyn to widzieć!!:evil_lol: Nie tylko na rękach. Jak tylko usiade ,to kładzie mi się na nogi. ;):multi: Rzodkiewke brał do pyszczka ,porzucał i znów ją gonił.:evil_lol: Quote
__Lara Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ogłoszenia: www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.pl www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.adpedia.pl www.adopcjapsa.pl www.topogloszenia.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.e-anonse.org www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.bardzi.pl www.aleogloszenia.pl www.aloge.pl adpost.pl Quote
Kisiaraf Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Uroczy Olo. Lara ładnie poszalałaś z ogłoszeniami BRAWO!!! Czyli trzymamy kciukasy by dzwonili(porządni) ludzie :) Quote
Ingrid44 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Przesliczny szczylek. Jeszcze raz uklony dla Jaszy za zabranie go z meliny. Trzyman kciuki za Olusia. Quote
Cajus JB Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Dołączam się do trzymania kciuków i placem. Niech Olo trafi do wspaniałego domu Przepraszam za offa, ale ivette3 nie może doprosić się o zdjęcia z DS a była DT to normalne? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148195 Quote
MartynaP Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Cajus JB napisał(a):Dołączam się do trzymania kciuków i placem. Niech Olo trafi do wspaniałego domu Przepraszam za offa, ale ivette3 nie może doprosić się o zdjęcia z DS a była DT to normalne? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148195 bardzo czesty przypadek...:shake: Quote
Jasza Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Laro kochana - dziekuję!!!:loveu: Wszystkie linki ktore przyszły aktywowałam! Niech dzwonią!! Quote
Cajus JB Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 __Lara napisał(a):To dobrze! :) mają dzwonić :mad: Jak Lara tak ładnie prosi to nie mają wyjścia. Muszą dzwonić. Quote
Jasza Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Zrobiłam Olusiowi ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim. Ma się ukazać w sobotę. Quote
Javena Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Dziekuje za ogłoszenia. Olo coraz mniej sika w domu.Wczoraj siedział sam dwie godz. ,bo musiałam isc do lekarza.Bałam sie,że zdemoluje wszystko,bedzie szczekał. Miałam najgorsze wyobrazenia,a tu niespodzianka.:crazyeye:Olo grzecznie sobie spał.Kotki w drugim pokoju. NIE NASIKAŁ:lol: z dnia na dzień mądrzejszy.Spi calutka noc. BARDZO GRZECZNIE.;) POZDRAWIAMY WSZYSTKICH. TRZYMAJCIE KCIUKI. Quote
Recommended Posts