Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po prostu niewiarygodne, że mu się udało!!!!
Cudownie!!
Karaciku nigdy nie zapomnę Ciebie przeraźliwie smutnego pod tą ścianą w schronisku,
a teraz masz własny domek:-)

Posted

cała przyjemności po mojej stronie :) napewno wstawie Wam zdjęcie pożegnalne jakie mu zrobie po kąpieli, czesaniu itd przed odjazdem do domku :) będę sama go odwozić więc zrobię mu zdjęcię również w nowym domku :)

Posted

SUPER :D:D:D
wow! :)
pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłam zdjęcie Karata - w gazecie "przyjaciel pies" był list od niego... wyglądał tak smutno... bez nadzei :( ale go odratowałyście :)
wtedy nawet chciałam go wziąć ale rodzice jeszcze nie wiedzieli, że chcą psa :evil_lol:
POWODZENIA KARACIKU! :p

• 3 weeks later...
Posted

jutro a w sumie to już dziś odwoze Karacika do jego nowego domku :D staruszek wreszcie doczekał się swojego człowieka, w sumie to całej swojej rodzinki :) chociaż swoje stare lata spędzi tak jak powinien był spędzić całe swoje życie... pofarciło się koledze i dożyje reszte swego życia szczęśliwie u boku kochających go chłopców, pana, pani i pewnie troche mniej kochającego go kota ;) przywiązałam się już do niego zresztą jak i cała moja rodzina i ciężko będzie się nam z nim rozstać :( ale wiemy że trafia w dobre ręce a nie spowrotem za kraty :) teraz uciekam spać bo czeka nas 500km podróż do "nieba" więc przydałoby się wyspać żeby szcześliwie dojechać ;) jak tylko wrócę dodam zdjęcia z nowego domku i z nową rodziną :) 3majcie kciuki za jego nowe życie !!! :D

Posted

No i Karat w nowym domku :) czy wiedziecie kto zajmuje sie strona schroniskową ? bo nie rozumiem czemu zdjecia Karata zostały zmienione już na te które ja mu robiłam ale dane są dalej, że ma 8 lat i że jest nie wykastrowany ? a w internecie w ogóle znalazłam ogłoszenie, z moją treścią ogłoszenia i zdjęciami ale dane psa zupełnie inne w tym np. "wielkość: mała" już nie ma to znaczenia bo misiak ma już wspaniały kochający dom ale tak z ciekawości pytam. A na stronę jakby Karat był przenoszony z "do adopcji" do "zaadoptowanych" to mam ego zdjęcie całej nowej rodzinką :)

Posted

cała rodzinka

Uploaded with ImageShack.us

[FONT=Calibri]po raz kolejny cała rodzinka[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri]spacerek :)[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri]oprowadzanie po ogródku[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri]mój pycholek[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri]ze swoim nowym, najmłodszym panem ;)[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri]i na koniec sam Karacik :)[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri]mam nadzieje, ze wyglada na szczesliwego na zdjeciach i ze jest i bedzie tam szczesliwy...[/FONT]

Posted

rozkwitł :)
aż się łezka w oku zakręciła, ze ma się tak wspaniale, że mimo wieku znalazł dom, kochających ludzi :)

a w jakim mieście mieszka Karacik? bo nie załapałam? :)

Posted

Molly wspaniale się spisałaś...najpierw DT a teraz docelowy DS...cudownie...oby więcej takich udanych akcji cioteczko bo widać masz szczęśliwą rękę...Karaciku dobrze się sprawuj i nie zawiedź swoich nowych państwa...powodzenia chłopaku.

Posted

jeśli będzie taki jaki był u mnie napewno ich nie zawiedzie :) wszystkim nie dam rady pomóc ale będę się starała jak największej ilości tych bidulków znaleść domek ;) niestety mam tylko wakacje do tego ale damy rade :)

Posted

molly12 napisał(a):
nie mówie nie, ale jeszcze póki co nie mówię też tak, jedyne co moge powieziec to ze jezeli tylko czas pozwoli to napewno kolejnej bidzie postaram się pomóc :)

Nie zapomnę !! :D