Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on nie może wrócić do schronu! :placz:
przecież on kompletnie się załamie... nie będzie miał szans na dom... znowu skołtuni mu się sierść :placz: nikt go nie weźmie :placz:
jak mu pomóc? musimy myśleć!

Posted

mi juz braknie pomyslow :( zaangazowalam juz wszystkich znajomych w szukanie mu domku i spaceruje z nim po miescie i po osiedlach pytam przechodniow... i rozwieszam gdzie sie da ogloszenia i w necie staram sie na wiekszosc portali dodawac i w miare mozliwosci podbijac itd ale zbyt duzo spraw na glowie i rzadko siedze przy kompie... cały czas poświęcam Karacikowi moja psiula ma przez to ogromnego focha na mnie ale chyba rozumie że on jest w więszkej potrzebie jak ona bo od czasu do czasu rownież przyjdzie się pomiziać ;) ale błagam wymyślmy coś ;( mogę wam powiedzieć, że mamy miesiąc więcej bo jednak zostaje do września w Otrołęcę bo mam praktyki więc miesiąc dłużej ma czasu ale to i tak krótko ;(

Posted

Wyjście ze schronu to niedowierzanie a następnie radość, szczęście widoczne na starszym psim pycholku...
Pobyt w domu, to radość połączona z nauką tego czego do tej pory pies nie znał, ciakawość nowego świata, radość i wdzięczność za każdy dzień w tym domku...
A powrót do schronu, to najtrudniejsze do wyobrażenia jak on może się czuć:-(
Niedowierzanie, lęk, że tak zostanie, odrzucenie, wielki smutek, strach i poczucie beznadziei.....
Karatku niech Cię znajdzie Twój człowiek.....

Posted

starość nie radość :( jeszcze oddalismy mocz do badania czy oby napewno to nie żadna choroba ale wygląda to na po prostu oznakę starości bo to śmierdzi normalnymi sikami, jakby była to choroba to by ostrzejszy był zapach tego... :(