Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety nie mam jak w ciągu roku :( w moim małym mieszkanku z moim psem i kotem czuł by się zwierzaczek tak samo jak w klatce plus moi współlokatorzy chyba wyniesli by mnie z mieszkania z jeszcze jakimś stworzonkiem ;)

Posted

molly12 napisał(a):
niestety nie mam jak w ciągu roku :( w moim małym mieszkanku z moim psem i kotem czuł by się zwierzaczek tak samo jak w klatce plus moi współlokatorzy chyba wyniesli by mnie z mieszkania z jeszcze jakimś stworzonkiem ;)

hihi ;)
no trudno, trzeba się cieszyć z tego co się ma :) przed wakacjami się do Ciebie zgłosimy :D

Posted

molly12 ale zawsze możesz w inny sposób pomagać:
- agitować do dania dt swoich znajomych
- zrobić zbiórkę na uczelni- ja robiłam na UW i bez problemu zgodę władz dostałam
- wieszać plakaty adopcyjne
- ogłaszać w sieci

Jeśli tylko masz ochotę, forma pomocy się znajdzie :-)

• 2 months later...
Posted

co myslicie o tym zeby polaczyc wośp ze schroniskiem i zbierac z psiakami kase na dzieci a przy okazji pokzaywac ludziom schroniskowe psiaki ? moze akurat ktorys znalazl by domek ?

• 1 month later...
Posted

Karat w środę odszedł za tęczowy most... :( od sylwestra męczył się z przeziębieniem a potem dodatkowo wykroto nowotwór okęznicy przestał się załatawiać, męczył się bidulek parę dni wkońcu doszli nowi właściciele z wetem do wniosku, że szkoda psiaka i postanowili uśpić ;( przynajmniej nie odchodził za kratami a w objeciach kochających właścicieli...