Becia66 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='majuska'] :) jest jakas chętna ciotka do drapania wilka koło ogona??[/QUOTE] zobaczymy za 2 godziny, może uda sie podrapać.....:cool3: A pogoda z każdą godziną gorsza.... Quote
halcia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Wyłgałam sie,tzn zameldowałam,ze nie jade.Bede pod Praktikerem,tylko wyslij SMS o której.No to pani nie moze podjechac i sprawdzic czy to jej pies?Miałam gdzies w domu sztuczną dłon/po balu przebierancow/bo swoją po pogryzieniu tak szybko nie podstawie...:diabloti::evil_lol:Adoptowany kiedys psiak z Mielca reagował na kazde imie które wymieniali... Quote
Becia66 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Nowy tydzień sie zaczął - nowe nadzieje dla naszych psiaków. Trzymajcie kciuki bardzo, bardzo mocno - prawie do krwi....bo jesli wszystko dobrze pójdzie - to w tym tygodniu do domku pojadą Martin, Cekinka i Zeniu.... Quote
majuska Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Zenuś i Cekinka opuściły dziś schron...ich miejsce natychmiast zajął nowy lokator :( Młody , bardzo wesoły, przyjazny do ludzi i zwierzaków psiak. Jest prześliczny, ale fotki niezaciekawe, bo pogoda fatalna i młody bardzo zmoknięty.. Quote
Florentynka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jej, przecież to komplecik do Misi Uboczowej! Quote
majuska Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Niestety nie wiemy....chłopy z gminy go przywiozły w klatce i zostawili na deszczu :shake: Dopiero Renia z Boguchwały przyjechała i go wypuściła, a teraz zajął boks po Z&C...może cos bliżej się dowiemy jak Justynka wróci z urlopu... Quote
majuska Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Florentynka']Jej, przecież to komplecik do Misi Uboczowej![/QUOTE] :hmmmm::knuje::diabloti: Quote
majuska Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Terry, Martin i "nowy" [video=youtube;LprYkKtMBQM]http://www.youtube.com/watch?v=LprYkKtMBQM[/video] Quote
halcia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Byłas przy liczeniu łapek u Nich!Chcesz Im dołozyc???? Quote
Becia66 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Cekinka i Zenuś za godzinę wyruszają w podróż do nowego domu. I to jednego !!!! Quote
Dzika_Figa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='halcia']Byłas przy liczeniu łapek u Nich!Chcesz Im dołozyc????[/QUOTE] Cztery w tę, cztery w tamtą... przy tej ilości to nie robi żadnej różnicy!:evil_lol::diabloti: Quote
figa33 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ale się bawią chłopaki:loveu: a Terry to wariatuńcio po prostu:lol: Quote
Florentynka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 halcia napisał(a):I ONek dalej nie odebrany? A drapałyście ON-a u nasady ogona? Quote
halcia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Tak,ja tak,ale on miał wszystko daleko w.... Quote
Becia66 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Jamnisia wykupiona, protestów żadnych nie było - wręcz zadowolenie że trochę grosza wpadnie. Psinka teraz u majuski. Ja zabieram jutro Martina, zrobię mu kąpiel pierwszą w życiu, no i.......w piątek rano psinki jadą do nowego domku.....:multi: Quote
majuska Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Jamnisia wykąpana , była na spacerku, nie ma niestety ochoty na jedzonko, troche piszczała, ale teraz zmęczona zasnęła pod kołderką...Mam wrażenie, że odkąd ją z przytuliska pamiętam to wyraźnie schudła:shake: Do domku pojechał dziś Filipek.:multi: W sprawie ONka miałam maila, że ktos rozpoznał swojego psa, skierowałam go do Justyny, ale nie wiem czy telefonował do niej. I stał się cud: ślepego dziadka odnaleźli właściciele, dzięki akcji ogłoszeniowej na słupach i drzewach w okolicy, starsi ludzie , a wiadomo, tacy netu nie przeglądają... W przytulisku ( jak Martinek jutro do Beci pojedzie ) zostanie tylko Terry, ONek ( z dużą szansą, że już króciutko tam posiedzi ) oraz młodziak - onek długowłosy i za niego się musimy ostro zabrać!!! Quote
karolciasz28 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Jak dobrze że jest na czym plakaty wieszać..;);) bosssko:p Quote
Recommended Posts