karolciasz28 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Majuska ja mogę założyć wątek Reksowi,tylko prześlij mi materiały :) Quote
karolciasz28 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Marlej 12 czerwca pojechał do nowego domku.:multi::multi::multi: Majuska proszę podeślij mi materiały na wątek Reksa.:) Quote
majuska Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Karolciu postaram się , ale nie wyrabiam ostatnio na zakrętach, właśnie mam teraz pod opieką kociczkę, którą znalazłam potrąconą na drodze, jest po operacji. Musimy sie wziąc za psiaki bo jest znów nowy nabytek, nie mam fotek na razie ale to taki beżowy grubiutki parówek, na razie bardzo przestraszony, ale mam nadzieję, że zrobimy z niego jakiegos fajnego kanapowca:) Quote
majuska Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 No i masz babo placek:shake: http://www.dogomania.pl/threads/187907-Sunia-husky-6-m-cy-potrącona-przez-pociąg.-Boguchwała.Pomocy!!! Quote
majuska Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Ale puste boksy bardzo szybko się od nowa zapełniają :( Quote
GuniaP Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Jest chętny domek (okolice Krosna) na małego kudłatego pieska, płci dowolnej, namiary ma Majka z Wysokiej Strzyżowskiej. U niej takiego nie ma prosiła żeby Wam przekazać. Quote
Becia66 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='GuniaP']Jest chętny domek (okolice Krosna) na małego kudłatego pieska, płci dowolnej, namiary ma Majka z Wysokiej Strzyżowskiej. U niej takiego nie ma prosiła żeby Wam przekazać.[/QUOTE] W Boguchwale teraz same gładkowłose jak na złość - tak piszę bo kudłate mają większe wzięcie. A do Majki miała się zgłosić Pani po Cygana - ciekawe czy była.... Quote
majuska Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Ta Pani miała po Murzynka jechać, tego który ma na "Kundelku" ogłoszenia, tylko najpierw miała dzwonić, nie wiem czy juz pojechała.. A z kudłatków to rzeczywiście teraz nic...Terry najbardziej kudłaty, albo Nero , ale to duże psisko :) Quote
GuniaP Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Mówiła mi Majka ze ktos sie zapowiadał na przyjazd po psa. Quote
majuska Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 To był telefon o Marleja, ale że on juz miał domek, to Pani dalej szukała i Murzynka wypatrzyła, domek w Tyczynie miał byc, z tego co ta pani mówiła, to psiolubna rodzina, domek z ogrodzonym ogródkiem, odszedł im psiak i potrzebowali nowego toarzysza, oby sie Murzynkowi udało :) Quote
majuska Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Uaktualniłam pierwszy post. Miałam ostatnio trochę wiadomości z psiakowych domków: Kora boksia jest podobno juz starsznie grzeczna, na spacerkach nawet spuszczana ze smyczy i ma grono psich kumpli z którymi sie bawi, jeździ tez z pania na działkę i bardzo to lubi, właśnie za sterylkę sie zabieraja, a potem operacje oka , ogólnie jest podobno super psicą :) Ninka , która pojechała do Krosna to juz wogóle jakby tam od zawsze mieszkała, tak jak pańcia obiecała ma duzo atrakcji, spacerów, wycieczek do lasu, z kumplem Alfikiem sie zżyli, wszyscy sa nia zachwyceni. Marlejek podobno juz bardzo sie zadomowił, nie kombinuje ucieczek,. spędza większość czasu z córka Państwa , ponoc strasznie sobie do gustu przypadli, lubi siedzieć głównie na zewnątrz, na noc przychodzi spac do domu, lubi tez towrzyszyc pańci w ogródku, bardzo są z niego zadowoleni...aha i grilowac lubi :) Pan Skubiego jakos tak ostatnio zaglądał do gabinetu Justynki i tez chwalił naszego Skubusia bardzo, podobno świetnie się sprawuje i bardzo się zżyli wszyscy... Quote
majuska Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Tyczasem nasza niuńka kochana, nasz cukiereczek słodziutki zaprasza: [url]http://www.dogomania.pl/threads/188528-Emilka-filigranowa-czarnulka-sparaliżowana-strachem.-Boguchwała[/url]. Quote
majuska Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Przedstawiam nowego fajnego psiaczka Wojtusia - parówka :) Młody, ok. 2 letni, wesoły, wielki pieszczoch i łakomczuszek, z wszystkimi boguchwalskimi psiakami się zgadza, znaleziony błąkający się od dłuższego czasu po ulicach, nie wiem tylko skąd ta waga, musiał sobie nieźle radzić , wiemy, że był dokarmiany, ale często potrafił leżeć na ulicy, wbiegać pod samochody i w końcu ktoś się zlitował i zadzwonił, żeby uniknąć nieszczęścia... Quote
majuska Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Wypatrzyłam dziś u Reksa jakąś narośl na klacie:roll: Zgłosze Justynce, bidne to psisko, bok się nie może wygoić, chudziutki, często mu biegunka dokucza....ale bardzo pogodny jest i lubi z Nerusiem w piłkę pograć, kochane te psiaki mamy w przytulisku:loveu: Quote
majuska Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 A dlaczego nikt sie Wojtusiem nie zachwycał??:mad: Quote
karolciasz28 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ciotki zlatujcie się bo tu też się nam dostanie;):evil_lol: Majuska ogłaszać Wojtusia czy będzie wątek? Quote
GuniaP Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Czy Reks i Pirat maja gdzies swoje watki, nie moge zadnych ich opsiów znalezc... a do galerii mi potrzebne Quote
Becia66 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 GuniaP napisał(a):Czy Reks i Pirat maja gdzies swoje watki, nie moge zadnych ich opsiów znalezc... a do galerii mi potrzebne Dzisiaj założę wątek Piratowi, mam nowe zdjęcia. Quote
majuska Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Wojtusia Karolciu mozna poogłaszac spokojnie, nie wiem jak z wątkiem, tylko może na Becię namiary bo mnie nie będzie przez ok. 10 dni od 18 lipca. Wojtus jest psiakiem bardzo fajnym, odrobinke nieśmiałym, ale szybko się oswaja jak kogos pozna, zgadza sie tam w przytulisku z wszystkimi, do kotów tez powinien być łagodny, w nowym domku potrzebowałby troszkę czasu na aklimatyzacje, ale mysle , że szybko sie przyzwyczaja , lubi strasznie mizianie, czesanko i smakołyki, ale jak widac na początku trzebaby chyba troszkę Wojtusia odchudzić:) Taki fajny bezproblemowy psiak, mały , aczkolwiek lekko puszysty, nie wiem jak do całkiem małych dzieci, ponieważ jak jest niepewny zamiarów ( np. podnoszenie na ręce ) lekko szczerzy ząbki, musi po prostu poznać swoich ludzi i otoczenie , aby poczuć sie pewnie, w końcu koczował przez jakiś czas na przystanku więc to jego zachowanie jest zrozumiałe, nie zawsze spotyka się samych przyjaznych ludzi na swojej drodze. Odnosnie Reksia watek się zmontuje tylko troche jeszcze jakiś fot potrzebujemy lepszych. Quote
Florentynka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 majuska napisał(a):A dlaczego nikt sie Wojtusiem nie zachwycał??:mad: Ja się zachwyciłam tak, że aż mnie zatkało i nie wiedziałam co napisać... Quote
Dzika_Figa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Wojtuś cudowny aż dech zapiera... Trzeba będzie się zająć ostro wątkiem parówim, potrzebna pomoc, bo we dwie z Florentynką nie wyrabiamy... Quote
Becia66 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Próbowałam wczoraj założyć wątek Piratowi ale dogo tak muli, że po którymś razie miałam dość.... Quote
Becia66 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 chyba się wybiorę do psiakow, powypuszczam ich z boksów - niech nie siedzą w takim upale.... Szukam tylko osoby towarzyszącej, kto chce jechać ? Quote
Recommended Posts