Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Karolciu postaram się , ale nie wyrabiam ostatnio na zakrętach, właśnie mam teraz pod opieką kociczkę, którą znalazłam potrąconą na drodze, jest po operacji.
Musimy sie wziąc za psiaki bo jest znów nowy nabytek, nie mam fotek na razie ale to taki beżowy grubiutki parówek, na razie bardzo przestraszony, ale mam nadzieję, że zrobimy z niego jakiegos fajnego kanapowca:)

Posted

Jest chętny domek (okolice Krosna) na małego kudłatego pieska, płci dowolnej, namiary ma Majka z Wysokiej Strzyżowskiej. U niej takiego nie ma prosiła żeby Wam przekazać.

Posted

[quote name='GuniaP']Jest chętny domek (okolice Krosna) na małego kudłatego pieska, płci dowolnej, namiary ma Majka z Wysokiej Strzyżowskiej. U niej takiego nie ma prosiła żeby Wam przekazać.[/QUOTE]

W Boguchwale teraz same gładkowłose jak na złość - tak piszę bo kudłate mają większe wzięcie.
A do Majki miała się zgłosić Pani po Cygana - ciekawe czy była....

Posted

Ta Pani miała po Murzynka jechać, tego który ma na "Kundelku" ogłoszenia, tylko najpierw miała dzwonić, nie wiem czy juz pojechała..
A z kudłatków to rzeczywiście teraz nic...Terry najbardziej kudłaty, albo Nero , ale to duże psisko :)

Posted

To był telefon o Marleja, ale że on juz miał domek, to Pani dalej szukała i Murzynka wypatrzyła, domek w Tyczynie miał byc, z tego co ta pani mówiła, to psiolubna rodzina, domek z ogrodzonym ogródkiem, odszedł im psiak i potrzebowali nowego toarzysza, oby sie Murzynkowi udało :)

Posted

Uaktualniłam pierwszy post.

Miałam ostatnio trochę wiadomości z psiakowych domków:

Kora boksia jest podobno juz starsznie grzeczna, na spacerkach nawet spuszczana ze smyczy i ma grono psich kumpli z którymi sie bawi, jeździ tez z pania na działkę i bardzo to lubi, właśnie za sterylkę sie zabieraja, a potem operacje oka , ogólnie jest podobno super psicą :)

Ninka , która pojechała do Krosna to juz wogóle jakby tam od zawsze mieszkała, tak jak pańcia obiecała ma duzo atrakcji, spacerów, wycieczek do lasu, z kumplem Alfikiem sie zżyli, wszyscy sa nia zachwyceni.

Marlejek podobno juz bardzo sie zadomowił, nie kombinuje ucieczek,. spędza większość czasu z córka Państwa , ponoc strasznie sobie do gustu przypadli, lubi siedzieć głównie na zewnątrz, na noc przychodzi spac do domu, lubi tez towrzyszyc pańci w ogródku, bardzo są z niego zadowoleni...aha i grilowac lubi :)

Pan Skubiego jakos tak ostatnio zaglądał do gabinetu Justynki i tez chwalił naszego Skubusia bardzo, podobno świetnie się sprawuje i bardzo się zżyli wszyscy...

Posted

Tyczasem nasza niuńka kochana, nasz cukiereczek słodziutki zaprasza:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188528-Emilka-filigranowa-czarnulka-sparaliżowana-strachem.-Boguchwała[/url].

Posted

Przedstawiam nowego fajnego psiaczka Wojtusia - parówka :)
Młody, ok. 2 letni, wesoły, wielki pieszczoch i łakomczuszek, z wszystkimi boguchwalskimi psiakami się zgadza, znaleziony błąkający się od dłuższego czasu po ulicach, nie wiem tylko skąd ta waga, musiał sobie nieźle radzić , wiemy, że był dokarmiany, ale często potrafił leżeć na ulicy, wbiegać pod samochody i w końcu ktoś się zlitował i zadzwonił, żeby uniknąć nieszczęścia...

Posted

Wypatrzyłam dziś u Reksa jakąś narośl na klacie:roll: Zgłosze Justynce, bidne to psisko, bok się nie może wygoić, chudziutki, często mu biegunka dokucza....ale bardzo pogodny jest i lubi z Nerusiem w piłkę pograć, kochane te psiaki mamy w przytulisku:loveu:

Posted

GuniaP napisał(a):
Czy Reks i Pirat maja gdzies swoje watki, nie moge zadnych ich opsiów znalezc... a do galerii mi potrzebne

Dzisiaj założę wątek Piratowi, mam nowe zdjęcia.

Posted

Wojtusia Karolciu mozna poogłaszac spokojnie, nie wiem jak z wątkiem, tylko może na Becię namiary bo mnie nie będzie przez ok. 10 dni od 18 lipca. Wojtus jest psiakiem bardzo fajnym, odrobinke nieśmiałym, ale szybko się oswaja jak kogos pozna, zgadza sie tam w przytulisku z wszystkimi, do kotów tez powinien być łagodny, w nowym domku potrzebowałby troszkę czasu na aklimatyzacje, ale mysle , że szybko sie przyzwyczaja , lubi strasznie mizianie, czesanko i smakołyki, ale jak widac na początku trzebaby chyba troszkę Wojtusia odchudzić:) Taki fajny bezproblemowy psiak, mały , aczkolwiek lekko puszysty, nie wiem jak do całkiem małych dzieci, ponieważ jak jest niepewny zamiarów ( np. podnoszenie na ręce ) lekko szczerzy ząbki, musi po prostu poznać swoich ludzi i otoczenie , aby poczuć sie pewnie, w końcu koczował przez jakiś czas na przystanku więc to jego zachowanie jest zrozumiałe, nie zawsze spotyka się samych przyjaznych ludzi na swojej drodze.

Odnosnie Reksia watek się zmontuje tylko troche jeszcze jakiś fot potrzebujemy lepszych.