Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

w Boguchwale oczywiście psiaków nie ubywa....
Obecny skład to weterani: Emilka i Terry,
oraz nowe twarze:

Reksio starszy psiak , w typie ONka, zgarniety z ruchliwej drogi w Boguchwale przez Justynke, bardzo chudy i wyniszczony, dochodzi pomalutku do siebie, jest bardzo sympatyczny i przyjazny:

Nero mix collie , też starszy, tak min. 8 lat, psiak zaniedbany bardzo, skołtuniona sierść, praktycznie niewidomy, ale strasznie sympatyczny, przyjacielski, bardzo się cieszy z kontaktu z człowiekiem

Pirat wrócił do przytuliska, znów zadzwoniono po gmine, pojawił sie w tych rejonach gdzie wcześniej się szwędał i go złapano, smutny psiak, chyba lubiał tę swoją włóczęgę i jako tako sobie radził, no cóż zajmiemy sie nim jakos i będzie dobrze.

" Mały" niestety nie ma chyba jeszcze imienia, wesoły pełen energii psiaczek, lubi ganiać i szaleć, nie wiem dokładnie ile ma lat, ale raczej młody jest, znaleziony w sąsiedniej wsi i przywieziony do przytuliska.

no i Bruno...chłopak nam rośnie a telefon milczy...

Musimy sie jakoś pozbierać z tych naszych niepowodzeń i wziąć się za nich......

Posted

Figuś jak dla mnie to możesz sobie " jeździć " ile chcesz z tymi ogłoszeniami :) byle domki dzwoniły, dzięki Ci wielkie!!!

Karolciu zrobimy wątki, może jakoś pomalutku w tym tygodniu to ogarniemy, narazie Nero i Reksio się leczą, bo było małe "starcie" między nimi i Terrym :) a jeszcze dodatkowo Reksio ma sraczkę

Posted

I się porobiło...nowi państwo Bruna, nie doczekali do jutra i juz dziś po niego przyjechali, byli w lecznicy gdzie wolontariuszka Agatka przyniosła Bruna, Państwo sie nim od razu zachwycili, wszystko się dobrze zapowiada, mają dom z ogródkiem ale mały będzie w domu mieszkał, są podobno fajni i sympatyczni, a obok nich mieszka znajoma więc bedzie miała Bruna no oku ;)
Powodzenia maluchu!!! Trzymamy kciukasy!!! najwyższa pora dla Ciebie już była na domek :)

Posted

super wiadomość!!
to zrobię znów podmiankę allegro
jedno miejsce zostawię dla takiego biedaka z Mielca , bo mi na niego nie wystarczyło już , a On nawet imienia nie ma
a drugie dla kogo ? hę ?

Posted

figa33 napisał(a):

a drugie dla kogo ? hę ?

Figuś to jak masz wolne miejsce to może za kolaka Nerusia bysmy się wzięły, zaraz zabieram się za wątek dla niego....

Posted

Emilka przełamuje się coraz bardziej....nie mogłam się dzisiaj nadziwić, chyba pomalutku mozemy mysleć o jakims domku dla niej, ale o takim specjalnym domku!!!

ciotka Agata ma za mało rąk :)

Posted

Podobno u Bruna wszystko w porządku, są nim zachwyceni pomimo, że zdemolował im tam jakąs półeczkę czy szafeczkę, nie pamiętam , ale w każdym bądź razie domek super!!

Zrobiłam porządki w pierwszym poście. Brakuje nam wątków Pirata, Reksa no i Emilinki naszej kochanej...