Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1968, a gdzie ta Twoja znajoma mieszka?
Bo jutro byłby transport do Warszawy, gdyby się tam znalazł jakis DT.
MaJa75 dzwonia,że jej TZ będzie jechał.

Posted

jesli ja bym po slubie jechala, czyli gdzies za tydz to moze bym jakies malenstwa zabrala? aktualne to bedzie?:oops:
jak cos to pamietajcie, blizej 24 bede wiedziala napewno, jesli wypali jestem gotowa do pomocy:lol: audi mam duze wiec cala masa szczeniakow sie zmiesci:evil_lol:

Posted

justysiek napisał(a):
jesli ja bym po slubie jechala, czyli gdzies za tydz to moze bym jakies malenstwa zabrala? aktualne to bedzie?:oops:
jak cos to pamietajcie, blizej 24 bede wiedziala napewno, jesli wypali jestem gotowa do pomocy:lol: audi mam duze wiec cala masa szczeniakow sie zmiesci:evil_lol:

justysiek czy to będzie transport aktualny przecież nikt Ci nie zagwarantuje.. jeśli znajdzie się coś wcześniej lub jakaś inna opcja dla nich się wyklaruje to pewnie zostanie wykorzystana, a jeśli nie to wtedy chętnie skorzystamy z twojej pomocy przy transporcie.

p.s co z tym psiakiem o którym mi dziś pisałaś?

Posted

ewelinka_m napisał(a):
justysiek czy to będzie transport aktualny przecież nikt Ci nie zagwarantuje.. jeśli znajdzie się coś wcześniej lub jakaś inna opcja dla nich się wyklaruje to pewnie zostanie wykorzystana, a jeśli nie to wtedy chętnie skorzystamy z twojej pomocy przy transporcie.

p.s co z tym psiakiem o którym mi dziś pisałaś?

to pies pijaka,:oops:

Posted

Erka ja w Tarnobrzegu, więc to w przecinwym kierunku a DT jedno też w Tarnobrzegu a drugie byc może w Rzeszowie - ale to jeszcze w trakcie uzgodnień. W razie czego byc może będzie połączenie z Kielc do Tarnobrzega, bo moja koleżanka jest przedstawicielem handlowym więc zapewne nie odmówi podrzucenia maluchów. Tym bardziej, że sama przewozi psiaki i pomaga im.

Posted

A ja niestety muszę podrzucić kolejnego szczeniaka :roll:
Piesek ma 2,5 miesiąca, jest już odrobaczony, znalazła go przyjaciółka mojej mamy, niestety nie może u niej dłużej zostać bo ma 7 kotów, psa, 2 dzieci i mieszkanie w bloku (to nie wariatka jakby ktoś myślał po prostu wzięła kotke, potem urodziły się małe i pani za bardzo się przywiązała do nich i ich nie oddała i tak o to powstał zwierzyniec). Jutro moja mama będzie z nią rozmawiać to może uda się zrobić jakieś lepsze zdjęcia i dowiedzieć się czegoś o charakterze psiaka.

Posted

GoskaGoska, w najgorszej sytuacji są te szczeniory spod stodoły. Dzisiaj dowiedziałam się, że jakiś chłop z tej wsi chce wziąć 2 szczeniaki. Ale wiadomo, jak to będzie , jak trafią na kielecką wieś-łańcuch i chleb z wodą :cool3:.
O szczeniakach wiemy od kobiety sprzątającej na kieleckim osiedlu, bo ona mieszka w sąsiedztwie. Mówi,że zbiera cos na śmietniach i dokarmia sunię z małymi, a dzisiaj powiedziała,że im się polepszyło, bo jakiś facet który ma masarnię czasami rzuca im tam ochłapy wieprzowe(!).
Najlepiej by było , jak najszybciej je zabrać.

Ale sytuacja wygląda tak.
Jaaga deklarowała tymczas u siebie w Katowicach dla 3, ale nie ma transportu. Natomiast byłby transport w środę do Wa-wy, ale jak na razie nie udało mi się tam znaleźć żadnego dt.

Posted

A w jakim wieku te szczeniory z jamy?
Bedą jakies zdjecia?
Może tytuł zmienić że transport do Wawy jest a szczeniaki żyja w jamie , na ziemi (Erko ja mam juz 2 szczeniory w domu, żałuje ale raczej sie nie uda z trzecim :(

Posted

Gosia pamietasz, ze ostatnio Erka prosiła Szczepona ze Śląska coby zatransportował psiaki - płatny oczywiscie...

Jedyna osoba, która dysponowała autem i woziła psiaki to Linssi...ale jej ostatnio nie ma na dogo więc nie wiem co i jak... Ja wracam dopiero we wtorek późnym wieczorem do Kielc...

Jak nie będzie innego wyjścia to poproszę chłopaka mojej córki - może zawiezie maluchy do tych Katowic... Ja będę jakoś we czwartek myślę jechać do Nowego Sącza więc np. gdyby sie coś w Krakowie znalazło to też mogłabym podrzucić - ale i ja i chłopak córki jechalibyśmy sami wiec psiak musiałby mieć transporterek...

Posted

Witam,

nie mam siły czytać wszystkiego od początku. Dogo mnie za bardzo wciąga :oops: Zresztą przyznam się szczerze, że z tego wątku niewiele rozumie. Trafiłam tutaj prze informację w tytule, że szczeniaki i że transport :) Dla jakiego pieska potrzebny ten transport na trasie Kielce-Katowice? Jest to jeszcze aktualne?

Ja może mogłabym się tego podjąć, niestety za zwrot kosztów paliwa :( Zresztą dajcie znać.

Posted

Nikt nie zagląda do naszych szczeniaków:-(.

Dla 3 szczeniorków spod stodoły prawdopodobnie będzie transport w sobotę do Katowic do dt u Jaagi.
Ale jeszcze zostaną tam dwa, sunia podobno już ich nie chce karmić:shake:.

A resztą pięnych kieleckich maluchów tez nikt sie nie interesuje:-(.

Posted

rano chcę poogłaszać szczeniaki.
większość z nich nie ma imion tylko : piesek, sunia z drogi, sunia on...

czy one mają jakieś imiona czy wszystkim powymyślać?? :razz:

Posted

i bardzo by się przydało pare słów o Kropce - nie ma nic do ogłoszenia!

są jakieś lepsze fotki Psotki?? piekna sunieczka tylko przydałoby się jakieś inne zdjęcie.jak jej zdrowie??

no to teraz przedstawiam Państwu

Orik

Hila (hebr. aura )

Orfinka - w jakim jest wieku??

Libra

Posted

dzięki użyczenia przez Ewelinkę dostępu do kont zrobiłam trochę ogłoszeń

Psotka - Warszawa
Nr referencyjny ogłoszenia Psotka - szczenie w potrzebie! szukamy dobrego domu!! na : 162735827

Hila - Warszawa
Hila - 3miesięczna sunia pilnie szuka dobrego domu! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

Orfinka - Warszawa
Orfinka - śliczna młodziutka sunia w typie ow. niem. szuka domu! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

Libra - jeżeli ktoś będzie ogłaszał to tu jest zmieniony tekst ogłoszenia dla niej. Brzmi nieco lepiej niż ten tekst w pierwszym poście a lepiej to wszystko przekazać w rozmowie bezpośredniej

Libra - Warszawa
Libra - szczeniątko w wielkiej potrzebie! pilnie nowy dom!! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

4 małe sunie
Nr referencyjny ogłoszenia 4 małe sunie, szczeniaczki szukają domów! na : 162737342

Malutka - Warszawa
Nr referencyjny ogłoszenia Malutka - niewielka sunia szuka dobrego domu!! na : 162737613

Kropka - Warszawa
Nr referencyjny ogłoszenia Krpoka - 7 tygodniowa przepiękna sunia szuka domu!! na : 162738071

Orik - Warszawa
Nr referencyjny ogłoszenia Orik - mały szczeniaczek pilnie szuka domu!! na : 162738281

Morka
http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=162738799&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ162738799MXGuidMZ1246762f-7370-a20b-2662-e1e2ffff8077&mpname=List-Ad&mpname=Conf-Ad-Total&mpuid=3200008%3B9131%3B162738799%3B13619234%3B%3B&secev=AQAAASRVfnAAAM0AAAABACExMjQ2NzYyZjhkOC5hMjBiMjY2LmEwZTAuZmZmZjAyNWEAAAABAAAAAAmzMm8ArZBpCCUgq7kAwQvAml4VuZy%2BONU*&wmid=162738799

szczeniaki po bokserce
http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=162739245&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ162739245MXGuidMZ12467678-0eb0-a20b-2694-5544ffff84b7&mpname=List-Ad&mpname=Conf-Ad-Total&mpuid=3200008%3B9131%3B162739245%3B13619234%3B%3B&secev=AQAAASRVfnAAAM0AAAABACIxMjQ2NzY3ODJiOS5hMjBiMjczLjI3MzgyLmZmZmYwNjk4AAAAAQAAAAAJszQtAJhEA%2Fcp6mJMLcwLIXBaQA5l5a7%2F&wmid=162739245

wiem od Ewelinki,że są już pierwsze maile!!

Posted

Dzwonił facet z Ostrowca chetny na szczeniaka-pieska.
Przywiozłabym jakiegoś szczeniorka spod stodoły w Tumlinie dzisiaj do Kielc , a przy okazji zrobiłabym fotki reszcie, ale niestety nie mam z kim tam jechać, dzowniłam do ilu osób i nikt nie może:shake:.