andzia69 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Carolinascotties - a leć z nimi gdzie chcesz, byle domki znalazły:lol: Dzięki:loveu: Quote
erka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Basia1968, a gdzie ta Twoja znajoma mieszka? Bo jutro byłby transport do Warszawy, gdyby się tam znalazł jakis DT. MaJa75 dzwonia,że jej TZ będzie jechał. Quote
justysiek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 jesli ja bym po slubie jechala, czyli gdzies za tydz to moze bym jakies malenstwa zabrala? aktualne to bedzie?:oops: jak cos to pamietajcie, blizej 24 bede wiedziala napewno, jesli wypali jestem gotowa do pomocy:lol: audi mam duze wiec cala masa szczeniakow sie zmiesci:evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 justysiek napisał(a):jesli ja bym po slubie jechala, czyli gdzies za tydz to moze bym jakies malenstwa zabrala? aktualne to bedzie?:oops: jak cos to pamietajcie, blizej 24 bede wiedziala napewno, jesli wypali jestem gotowa do pomocy:lol: audi mam duze wiec cala masa szczeniakow sie zmiesci:evil_lol: justysiek czy to będzie transport aktualny przecież nikt Ci nie zagwarantuje.. jeśli znajdzie się coś wcześniej lub jakaś inna opcja dla nich się wyklaruje to pewnie zostanie wykorzystana, a jeśli nie to wtedy chętnie skorzystamy z twojej pomocy przy transporcie. p.s co z tym psiakiem o którym mi dziś pisałaś? Quote
justysiek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ewelinka_m napisał(a):justysiek czy to będzie transport aktualny przecież nikt Ci nie zagwarantuje.. jeśli znajdzie się coś wcześniej lub jakaś inna opcja dla nich się wyklaruje to pewnie zostanie wykorzystana, a jeśli nie to wtedy chętnie skorzystamy z twojej pomocy przy transporcie. p.s co z tym psiakiem o którym mi dziś pisałaś? to pies pijaka,:oops: Quote
Basia1968 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Erka ja w Tarnobrzegu, więc to w przecinwym kierunku a DT jedno też w Tarnobrzegu a drugie byc może w Rzeszowie - ale to jeszcze w trakcie uzgodnień. W razie czego byc może będzie połączenie z Kielc do Tarnobrzega, bo moja koleżanka jest przedstawicielem handlowym więc zapewne nie odmówi podrzucenia maluchów. Tym bardziej, że sama przewozi psiaki i pomaga im. Quote
GoskaGoska Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 wiec ktore szczyliki nie majá nic - chodzi mi o DT? ktore sá na pilniejsze ? Quote
Kashdog Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 A ja niestety muszę podrzucić kolejnego szczeniaka :roll: Piesek ma 2,5 miesiąca, jest już odrobaczony, znalazła go przyjaciółka mojej mamy, niestety nie może u niej dłużej zostać bo ma 7 kotów, psa, 2 dzieci i mieszkanie w bloku (to nie wariatka jakby ktoś myślał po prostu wzięła kotke, potem urodziły się małe i pani za bardzo się przywiązała do nich i ich nie oddała i tak o to powstał zwierzyniec). Jutro moja mama będzie z nią rozmawiać to może uda się zrobić jakieś lepsze zdjęcia i dowiedzieć się czegoś o charakterze psiaka. Quote
erka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 GoskaGoska, w najgorszej sytuacji są te szczeniory spod stodoły. Dzisiaj dowiedziałam się, że jakiś chłop z tej wsi chce wziąć 2 szczeniaki. Ale wiadomo, jak to będzie , jak trafią na kielecką wieś-łańcuch i chleb z wodą :cool3:. O szczeniakach wiemy od kobiety sprzątającej na kieleckim osiedlu, bo ona mieszka w sąsiedztwie. Mówi,że zbiera cos na śmietniach i dokarmia sunię z małymi, a dzisiaj powiedziała,że im się polepszyło, bo jakiś facet który ma masarnię czasami rzuca im tam ochłapy wieprzowe(!). Najlepiej by było , jak najszybciej je zabrać. Ale sytuacja wygląda tak. Jaaga deklarowała tymczas u siebie w Katowicach dla 3, ale nie ma transportu. Natomiast byłby transport w środę do Wa-wy, ale jak na razie nie udało mi się tam znaleźć żadnego dt. Quote
beka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 A w jakim wieku te szczeniory z jamy? Bedą jakies zdjecia? Może tytuł zmienić że transport do Wawy jest a szczeniaki żyja w jamie , na ziemi (Erko ja mam juz 2 szczeniory w domu, żałuje ale raczej sie nie uda z trzecim :( Quote
GoskaGoska Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 a nikt od was nie moze na wycieczkę się do Katowic wybrac się? Masakra, ze nie ma u was nikogo z autem, bo nawet jak jest DT to nie ma kto wozić :shake: Quote
andzia69 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Gosia pamietasz, ze ostatnio Erka prosiła Szczepona ze Śląska coby zatransportował psiaki - płatny oczywiscie... Jedyna osoba, która dysponowała autem i woziła psiaki to Linssi...ale jej ostatnio nie ma na dogo więc nie wiem co i jak... Ja wracam dopiero we wtorek późnym wieczorem do Kielc... Jak nie będzie innego wyjścia to poproszę chłopaka mojej córki - może zawiezie maluchy do tych Katowic... Ja będę jakoś we czwartek myślę jechać do Nowego Sącza więc np. gdyby sie coś w Krakowie znalazło to też mogłabym podrzucić - ale i ja i chłopak córki jechalibyśmy sami wiec psiak musiałby mieć transporterek... Quote
mag.da Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Zmieniłam tytuł. My też teraz nie możemy pomóc :shake: Quote
Magnesiatko Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witam, nie mam siły czytać wszystkiego od początku. Dogo mnie za bardzo wciąga :oops: Zresztą przyznam się szczerze, że z tego wątku niewiele rozumie. Trafiłam tutaj prze informację w tytule, że szczeniaki i że transport :) Dla jakiego pieska potrzebny ten transport na trasie Kielce-Katowice? Jest to jeszcze aktualne? Ja może mogłabym się tego podjąć, niestety za zwrot kosztów paliwa :( Zresztą dajcie znać. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/18-filmow-1-cd-na-kieleckie-psiaki-do-30-10-pomozmy-im-przetrwac-zime-149090/ Bazarek dla Kielc , gdyby ktoś miał czas czasem podrzucić :lol: Quote
erka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Nikt nie zagląda do naszych szczeniaków:-(. Dla 3 szczeniorków spod stodoły prawdopodobnie będzie transport w sobotę do Katowic do dt u Jaagi. Ale jeszcze zostaną tam dwa, sunia podobno już ich nie chce karmić:shake:. A resztą pięnych kieleckich maluchów tez nikt sie nie interesuje:-(. Quote
Od-Nowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 rano chcę poogłaszać szczeniaki. większość z nich nie ma imion tylko : piesek, sunia z drogi, sunia on... czy one mają jakieś imiona czy wszystkim powymyślać?? :razz: Quote
erka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Od-Nowa , proszę powymyślaj, bo Ty masz do tego talent:razz:. Quote
Od-Nowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 i bardzo by się przydało pare słów o Kropce - nie ma nic do ogłoszenia! są jakieś lepsze fotki Psotki?? piekna sunieczka tylko przydałoby się jakieś inne zdjęcie.jak jej zdrowie?? no to teraz przedstawiam Państwu Orik Hila (hebr. aura ) Orfinka - w jakim jest wieku?? Libra Quote
Od-Nowa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 dzięki użyczenia przez Ewelinkę dostępu do kont zrobiłam trochę ogłoszeń Psotka - Warszawa Nr referencyjny ogłoszenia Psotka - szczenie w potrzebie! szukamy dobrego domu!! na : 162735827 Hila - Warszawa Hila - 3miesięczna sunia pilnie szuka dobrego domu! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Orfinka - Warszawa Orfinka - śliczna młodziutka sunia w typie ow. niem. szuka domu! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Libra - jeżeli ktoś będzie ogłaszał to tu jest zmieniony tekst ogłoszenia dla niej. Brzmi nieco lepiej niż ten tekst w pierwszym poście a lepiej to wszystko przekazać w rozmowie bezpośredniej Libra - Warszawa Libra - szczeniątko w wielkiej potrzebie! pilnie nowy dom!! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa 4 małe sunie Nr referencyjny ogłoszenia 4 małe sunie, szczeniaczki szukają domów! na : 162737342 Malutka - Warszawa Nr referencyjny ogłoszenia Malutka - niewielka sunia szuka dobrego domu!! na : 162737613 Kropka - Warszawa Nr referencyjny ogłoszenia Krpoka - 7 tygodniowa przepiękna sunia szuka domu!! na : 162738071 Orik - Warszawa Nr referencyjny ogłoszenia Orik - mały szczeniaczek pilnie szuka domu!! na : 162738281 Morka http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=162738799&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ162738799MXGuidMZ1246762f-7370-a20b-2662-e1e2ffff8077&mpname=List-Ad&mpname=Conf-Ad-Total&mpuid=3200008%3B9131%3B162738799%3B13619234%3B%3B&secev=AQAAASRVfnAAAM0AAAABACExMjQ2NzYyZjhkOC5hMjBiMjY2LmEwZTAuZmZmZjAyNWEAAAABAAAAAAmzMm8ArZBpCCUgq7kAwQvAml4VuZy%2BONU*&wmid=162738799 szczeniaki po bokserce http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=162739245&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ162739245MXGuidMZ12467678-0eb0-a20b-2694-5544ffff84b7&mpname=List-Ad&mpname=Conf-Ad-Total&mpuid=3200008%3B9131%3B162739245%3B13619234%3B%3B&secev=AQAAASRVfnAAAM0AAAABACIxMjQ2NzY3ODJiOS5hMjBiMjczLjI3MzgyLmZmZmYwNjk4AAAAAQAAAAAJszQtAJhEA%2Fcp6mJMLcwLIXBaQA5l5a7%2F&wmid=162739245 wiem od Ewelinki,że są już pierwsze maile!! Quote
ewelinka_m Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 dzięki Taniu :Rose: ja już dostałam 2 meile o maluszki..ale niestety jakoś tak mnie nie zachwyciły ..ale zobaczymy. Quote
Kashdog Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Jeszcze udało mi się zdobyć takie komórkowe zdjęcie Orika: Quote
erka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dzwonił facet z Ostrowca chetny na szczeniaka-pieska. Przywiozłabym jakiegoś szczeniorka spod stodoły w Tumlinie dzisiaj do Kielc , a przy okazji zrobiłabym fotki reszcie, ale niestety nie mam z kim tam jechać, dzowniłam do ilu osób i nikt nie może:shake:. Quote
andzia69 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ja dopiero będę w Kielcach we wtorek wieczorem:shake: do tego czasu nie mam jak pomóc w transporcie... Quote
Recommended Posts