Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):
Niestety muszę odwołać dobre wieśći :shake:. Państwo owszem byli, ale Hili nie wzięli, okazała się za mała:diabloti:.

Mówiłam,że sunia będzie taka większa średnia. Jak miała ok.3 mies.ważyła 9 kg, teraz ma ok. 4 i waży ok. 15 kg. A przecież jeszcze będzie rosła, co najmniej do 8 mies.

Za mała :crazyeye: ... ? A czy sunia ma wszystko ok z tą łapką - pytam, bo może to było rzeczywistym powodem nie wzięcia jej. Pani i reszta rodziny byli nią oczarowani ... A nie chcieli obejrzeć Orfinki ?

Posted

eliza_sk napisał(a):
Za mała :crazyeye: ... ? A czy sunia ma wszystko ok z tą łapką - pytam, bo może to było rzeczywistym powodem nie wzięcia jej. Pani i reszta rodziny byli nią oczarowani ... A nie chcieli obejrzeć Orfinki ?

Orfinka ma tylko wygląd wilczkowatej suni...ona jest starsza od Hili i będzie raczej taka w kolano...:shake:

Boksiowate pieski wszystkie mają domki, zostały 2 sunie jakby się kto pytał - tylko jakoś dostałam pusty załącznik w e-mailu...

Posted

nic sie nie zmienilo u dzikusow?
rozumiem, ze puchatek i ten pieske są w DT???
proponuje Puchatka nazwać Puchetkiem, zeby się nie mieszało a jak zaczęł juz na literę P - to ten czarny z białym nich będzie Pixi - dziś jeszcze porobię ogłoszenia -mam nadzieję, ze coś się ruszy

Posted

zdjęcia boksiowych suniek, które jeszcze domku szukają:

Gaga:

Lilu:

tu była ciut młodsza niż na następnych zdjęciach

Jeśli ktoś robił boksiom ogłoszenia i da sie podmienić zdjęcia i opis to bardzo proszę:p

Posted

Dzisiaj dzwoniła pani spod Wrocławia zainteresowana Puchatkiem , Od- Nowa, to chyba z Twoich ogłoszeń:p.

Ale jak go tam zaawieźć?? POwidziałam,że będę się orientowala odnośnie transportu.

Posted

GoskaGoska - nawet jakby nie jechał to bazarki mile widziane bo niestety ale większość psów odbywa dalsze podróże po kraju. w Kielcach mało adopcji.
no i koszty hotelików.....
sama wiesz.
tak więc bazarki mile widziane ;)

Posted

W końcu dostałam zdjęcia tego szczeniaczka, którego kobieta przyniosła do lecznicy do uśpienia, niestety trochę kiepskiej jakości.
Ma przyjśc z nim w tym tygodniu, jak się nic dla niego nie znajdzie, to ....:-(

Posted

Dziewczyny czy nie da sie jakos przetrzymac malizny tej biało czarnej ?

Ja mu wyróznie allegro tylko w dwa dni to zaden pies domu nie znajdzie :placz:...kurde

Posted

erka napisał(a):
W końcu dostałam zdjęcia tego szczeniaczka, którego kobieta przyniosła do lecznicy do uśpienia, niestety trochę kiepskiej jakości.
Ma przyjśc z nim w tym tygodniu, jak się nic dla niego nie znajdzie, to ....:-(

trzeba uratować maluszka, może założyć mu oddzielny wątek?