Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałabym pomóc, w tej chwili nie mogę dać DT, jeżdżę za to regularnie, co jakieś 2 tyg. na trasie W-wa-Chełm i z powrotem tego samego dnia, przez Lublin. Niestety nie autem, a busem, ale jest możliwość podróżowania z psem- cena zależy od wielkości psa, musiałabym się dowiedzieć. Kilka razy jechały psiaki z ludzmi i nikt problemów nie robił.
Gdyby była taka potrzeba, mogę przewieść jakiegoś malucha- dysponuję też własnym transporterem- gdyby był potrzebny. Kontakt proszę na pw, mam dużo subskrybcji i mogę nie zajrzeć....

Posted

[quote name='ewelinka_m']Erko czy o maluszki, które są na dt u Izy nadal dzwonią czy odświeżyć im ogłoszenia?[/QUOTE]

Ewelinko_m, bardzo proszę odśwież , bo juz nikt teraz nie dzwoni, a sytuacja z nimi sie skomplikowała. Jaaga dzisiaj napisała,że nie może ich wziąc do siebie. Nie wiem, co z nimi będzie, bo przecież Iza ma iśc do szpitala na poczatku tyg. W dodatku dzisiaj trochę narozrabiały. Najpierw wlazły na stertę drewna i ta runęła, na szczęście nic im sie nie stało. Potem jedną sunię ugryzł szerszeń, spuchł cały pyszczek strasznie, sunia leciała przez ręce. Iza musiała szukać kogos z samochodem i na cito zawozic sunie do Kielc do weta. Jutro tez musi z nia jechac i wetka powiedziała,ze w długą drogę do Katowic na razie nie może jechac.

Ale dwie trzeba zawieźc na Śląsk, chyba ,ze chętni sie rozmyślili, musze się upewnić . Tylko na razie nie ma transportu.

Rudzia-Bianca wielkie dzięki za wieści o Pusiaczku:):).

Posted

Linssi, to super:), a kiedy byś mogła? Na bazarku imiennym Rudzia-Bianca zebrała 170 zł, to bedzie na transport:).
Ja tylko upewnię się czy domki aktualne , ale troche później, bo musze wyjść.

Posted

[quote name='erka']Linssi, to super:), a kiedy byś mogła? Na bazarku imiennym Rudzia-Bianca zebrała 170 zł, to bedzie na transport:).
Ja tylko upewnię się czy domki aktualne , ale troche później, bo musze wyjść.[/QUOTE]

hej... ja mam kogos kto jutro wieczorem najprawdopodobniej lub w środe rano wraca z kielc na katowice.... pewna nie jestem czy mógłby wziac jakies psiury ...<słyszałam 2 maluchy ?> ale gdyby mógł to napewno za free... napewno wiem ze problem byłby z zabezpieczeniem...musiałyby jechac w czyms co nie przepusci ich siusków : ) i takie tam : P

Posted

Zapraszamy z Bettą na bazarek, jeśli nie na zakupy to do podrzucania i reklamowania chociaż, bo coś tłoku nie ma...
http://www.dogomania.pl/threads/207140-gt-gt-Miski-wiadra-na-karm%C4%99-suplementy-diety-CIUSZKI-gt-do-15.05
Ogłoszę jeszcze może te szczylki od Izy na małopolskę, bo na śląski transport to i tak się raczej nie załapią.
Rozumiem ,ze nie ma już tych długowłosych?
Edit:
Ogłosiłam MAFI na małopolskę
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-MAFI-sliczny-radosny-szczeniak-wielorasowy-suczka-za-darmoSZCZEN-W0QQAdIdZ281353548
Na razie poogłaszam je pojedynczo. Jutro tez jakas zrobię na mazowieckie może.A na weekend zrobie im zbiorcze.

Posted

Z tych sczezniakow z kamieniolomu bolechowickiego zostala tylko sunia. Wiec jakby jakis chetny byl na takiego gada to dajcie znac:) Dwa szczylki jada do cioci tej kobitki co zglaszala je.

Posted

[quote name='andzia69']a które to były?:oops:
Paaani Anitko...:roll: :p
Te oto:
MIRA TAYA

Mania

One maja chyba dziś czy jutro na sląsk do ds jechać, jeśli dobrze jestem poinformowana.;)

Posted

[quote name='savahna']
One maja chyba dziś czy jutro na sląsk do ds jechać, jeśli dobrze jestem poinformowana.;)[/QUOTE]

Jutro ;) I jeszcze jakas ciemna w skarpetkach do Krakowa. Nie ogarniam juz ;)

Posted

Bardzo dziękuję ogłaszającym szczeniorki daleszyckie, bo wszystkie 6 juz mają domy!!!!:multi::multi::multi:

Dwie wydane wcześniej, a jutro , jak już dziewczyny pisały wesoły psiobus z czterema suńkami jedzie do Krakowa , a potem na Śląsk:).

Bardzo dziękuję Linssi:) za zabranie całej gromadki i ewelince_m:), która jedzie w obstawie i mam nadzieję ,że nie w chrakterze łapacza:eviltong:.

O szczeniorki z kamieniołomu był dzisiaj jeden tel, ale nie za bardzo:shake:.

Posted

No to jak nie bardzo to nie ma co. A ja mialam maila, ze Pani / dziecko - sama nie wiem juz bardzo kocha suczke, ale nie ma nic na koncie i zebym zadzwonila. Odpisalam, ze jak nie ma teraz na telefon to co bedzie z wyzywieniem, szczepieniem, sterylizacja i ewentualnym leczeniem. Nie dostalam odpowiedzi...A o ktorej jutro dziewczyny jada? Bo moze jeszcze jutro by sie jakis domek do poludnia urodzil to po drodze by piata dziewczyne zgarnely:) Fajnie by bylo:)

Posted

Dla tylu szczeniorków juz domki sie znalazły, to i dla tej sunieczki cos dobrego sie znajdzie:).

Dziewczyny jadą o godz.14 , gdyby do tego czasu cos sie wykluło, to pewnie wezmą, bo 4, czy 5 psów w samochodzie, to co za różnica:eviltong:.

Posted

[quote name='erka']

Bardzo dziękuję Linssi:) za zabranie całej gromadki i ewelince_m:), która jedzie w obstawie mam nadzieję ,że nie w chrakterze łapacza:eviltong:.
[/QUOTE]
Na taką ewentualność też jestem przygotowana..:evil_lol: ale mam nadzieję, że obejdzie się bez :eviltong: