Vesper Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Chciałabym pomóc, w tej chwili nie mogę dać DT, jeżdżę za to regularnie, co jakieś 2 tyg. na trasie W-wa-Chełm i z powrotem tego samego dnia, przez Lublin. Niestety nie autem, a busem, ale jest możliwość podróżowania z psem- cena zależy od wielkości psa, musiałabym się dowiedzieć. Kilka razy jechały psiaki z ludzmi i nikt problemów nie robił. Gdyby była taka potrzeba, mogę przewieść jakiegoś malucha- dysponuję też własnym transporterem- gdyby był potrzebny. Kontakt proszę na pw, mam dużo subskrybcji i mogę nie zajrzeć.... Quote
erka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='ewelinka_m']Erko czy o maluszki, które są na dt u Izy nadal dzwonią czy odświeżyć im ogłoszenia?[/QUOTE] Ewelinko_m, bardzo proszę odśwież , bo juz nikt teraz nie dzwoni, a sytuacja z nimi sie skomplikowała. Jaaga dzisiaj napisała,że nie może ich wziąc do siebie. Nie wiem, co z nimi będzie, bo przecież Iza ma iśc do szpitala na poczatku tyg. W dodatku dzisiaj trochę narozrabiały. Najpierw wlazły na stertę drewna i ta runęła, na szczęście nic im sie nie stało. Potem jedną sunię ugryzł szerszeń, spuchł cały pyszczek strasznie, sunia leciała przez ręce. Iza musiała szukać kogos z samochodem i na cito zawozic sunie do Kielc do weta. Jutro tez musi z nia jechac i wetka powiedziała,ze w długą drogę do Katowic na razie nie może jechac. Ale dwie trzeba zawieźc na Śląsk, chyba ,ze chętni sie rozmyślili, musze się upewnić . Tylko na razie nie ma transportu. Rudzia-Bianca wielkie dzięki za wieści o Pusiaczku:):). Quote
Rudzia-Bianca Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='ewab']Ło matko, więcej takich domków:)[/QUOTE] O tak takiego domku każdemu psu życzę - tak się cieszę że to akurat Pusio do nich trafił :) Quote
Linssi Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Erka, to jesli tamte dwa domku na Slasku sa pewne, to ja moge pojechac... Quote
erka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Linssi, to super:), a kiedy byś mogła? Na bazarku imiennym Rudzia-Bianca zebrała 170 zł, to bedzie na transport:). Ja tylko upewnię się czy domki aktualne , ale troche później, bo musze wyjść. Quote
ewelinka_m Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 W takim razie szybciutko na tych najpopularniejszych serwisach dorobiłam maluszkom ogłoszenia na śląsk :) Quote
Betta Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='erka']Linssi, to super:), a kiedy byś mogła? Na bazarku imiennym Rudzia-Bianca zebrała 170 zł, to bedzie na transport:). Ja tylko upewnię się czy domki aktualne , ale troche później, bo musze wyjść.[/QUOTE] hej... ja mam kogos kto jutro wieczorem najprawdopodobniej lub w środe rano wraca z kielc na katowice.... pewna nie jestem czy mógłby wziac jakies psiury ...<słyszałam 2 maluchy ?> ale gdyby mógł to napewno za free... napewno wiem ze problem byłby z zabezpieczeniem...musiałyby jechac w czyms co nie przepusci ich siusków : ) i takie tam : P Quote
andzia69 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Betta - to podaj może jakieś namiary do siebie czy do tej osoby Erce na pw to się skontaktuje:) dzięki!:) Quote
savahna Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Zapraszamy z Bettą na bazarek, jeśli nie na zakupy to do podrzucania i reklamowania chociaż, bo coś tłoku nie ma... http://www.dogomania.pl/threads/207140-gt-gt-Miski-wiadra-na-karm%C4%99-suplementy-diety-CIUSZKI-gt-do-15.05 Ogłoszę jeszcze może te szczylki od Izy na małopolskę, bo na śląski transport to i tak się raczej nie załapią. Rozumiem ,ze nie ma już tych długowłosych? Edit: Ogłosiłam MAFI na małopolskę http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-MAFI-sliczny-radosny-szczeniak-wielorasowy-suczka-za-darmoSZCZEN-W0QQAdIdZ281353548 Na razie poogłaszam je pojedynczo. Jutro tez jakas zrobię na mazowieckie może.A na weekend zrobie im zbiorcze. Quote
divia_gg Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Z tych sczezniakow z kamieniolomu bolechowickiego zostala tylko sunia. Wiec jakby jakis chetny byl na takiego gada to dajcie znac:) Dwa szczylki jada do cioci tej kobitki co zglaszala je. Quote
mag.da Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Czyli z Daleszyckich Mira i Mania mają już domy? Quote
andzia69 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='mag.da']Czyli z Daleszyckich Mira i Mania mają już domy?[/QUOTE] a które to były?:oops: Quote
savahna Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='andzia69']a które to były?:oops: Paaani Anitko...:roll: :p Te oto: MIRA TAYA Mania One maja chyba dziś czy jutro na sląsk do ds jechać, jeśli dobrze jestem poinformowana.;) Quote
Linssi Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='savahna'] One maja chyba dziś czy jutro na sląsk do ds jechać, jeśli dobrze jestem poinformowana.;)[/QUOTE] Jutro ;) I jeszcze jakas ciemna w skarpetkach do Krakowa. Nie ogarniam juz ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Moja Mira do domku jedzie :) ale się ciesze powodzenia maleńka :) Linssi:loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinka_m Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Trochę się znowu pozmieniało i jutro wyruszamy na wycieczkę wielką bandą z czwórką szczeniorków :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='ewelinka_m']Trochę się znowu pozmieniało i jutro wyruszamy na wycieczkę wielką bandą z czwórką szczeniorków :lol:[/QUOTE] Wesoły Psiobus :) Quote
erka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Bardzo dziękuję ogłaszającym szczeniorki daleszyckie, bo wszystkie 6 juz mają domy!!!!:multi::multi::multi: Dwie wydane wcześniej, a jutro , jak już dziewczyny pisały wesoły psiobus z czterema suńkami jedzie do Krakowa , a potem na Śląsk:). Bardzo dziękuję Linssi:) za zabranie całej gromadki i ewelince_m:), która jedzie w obstawie i mam nadzieję ,że nie w chrakterze łapacza:eviltong:. O szczeniorki z kamieniołomu był dzisiaj jeden tel, ale nie za bardzo:shake:. Quote
divia_gg Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 No to jak nie bardzo to nie ma co. A ja mialam maila, ze Pani / dziecko - sama nie wiem juz bardzo kocha suczke, ale nie ma nic na koncie i zebym zadzwonila. Odpisalam, ze jak nie ma teraz na telefon to co bedzie z wyzywieniem, szczepieniem, sterylizacja i ewentualnym leczeniem. Nie dostalam odpowiedzi...A o ktorej jutro dziewczyny jada? Bo moze jeszcze jutro by sie jakis domek do poludnia urodzil to po drodze by piata dziewczyne zgarnely:) Fajnie by bylo:) Quote
erka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Dla tylu szczeniorków juz domki sie znalazły, to i dla tej sunieczki cos dobrego sie znajdzie:). Dziewczyny jadą o godz.14 , gdyby do tego czasu cos sie wykluło, to pewnie wezmą, bo 4, czy 5 psów w samochodzie, to co za różnica:eviltong:. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='erka'] Dziewczyny jadą o godz.14 , gdyby do tego czasu cos sie wykluło, to pewnie wezmą, bo 4, czy 5 psów w samochodzie, to co za różnica:eviltong:.[/QUOTE] Tylko więcej radości :) Quote
ewelinka_m Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='erka'] Bardzo dziękuję Linssi:) za zabranie całej gromadki i ewelince_m:), która jedzie w obstawie mam nadzieję ,że nie w chrakterze łapacza:eviltong:. [/QUOTE] Na taką ewentualność też jestem przygotowana..:evil_lol: ale mam nadzieję, że obejdzie się bez :eviltong: Quote
Recommended Posts