Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Borysek w tempie błyskawicznym dzieki ogłoszeniom Savahny znalazł domek i jutro jedzie do Krakowa:):):).

Szybko się maluch przestawił z wysypiska śmieci na łóżeczko:), ale bedzie mieszkał w bloku, czyli pewnie łóżko bedzie okupował nadal:).

Posted

Jak cudnie.:multi: To wszystko dzięki Wam dziewczyny i znajomemu erki. :loveu::loveu::loveu:
W bloku bedzie mieszkał, no prosze...:razz: A pani ma swiadomość,ze to będzie małe cielątko...? Tak w ogóle to jest codny. Ja ogólnie lubie duże psy, ale mam u_ierdliwego kurdupla..., bo chciałam...niekłopotliwego pieska:evil_lol::loveu:

Posted

Bardzo sie ciesze z domku Boryska.
Fotki ma super.

savahna napisał(a):
Ja ogólnie lubie duże psy, ale mam u_ierdliwego kurdupla..., bo chciałam...niekłopotliwego pieska:evil_lol::loveu:

Ja mam mini cielaczka - 32kg i jest mniej upierdliwy, niż nie jeden kurdupel.
Obok w mieszkaniu maja yorka, ktory caly dzien szczeka i wyje.

Posted

Uczę się wklejac zdjęcia na dogo.

Uploaded with ImageShack.us
Szanta w dwóch odsłonach.... Dzieki Agnieszka. Toz to proste jest. Troche mi sie kolejność pomeliła, bo na dole jest Szanti jak była malutka a na górze teraz. Tylko,ze teraz jest baaardzo niebezpieczna, bo wystarczy przykucnąć zawiązując buta i już się ma psa na kolanach.:evil_lol:
Ale chyba za duże te zdjątka są.

Posted

fajnie, że udało ci się z wklejaniem fotek :) na imageshacku jest "zmiana rozmiaru pól" (trzeci prostokącik), pod niebieskim napisem Opcje przesyłania/zmiana rozmiaru obrazu. Klikasz tam i ustawiasz 640x480.

Posted

dziś była super promocja - Andzia rozdawała w gratisie po dwa szczeniaki :p Ja i erka dostałyśmy po duecie maluszków :cool3:

U mnie jest czekoladowa sunia i czarny piesek - dwa małe jamniczko-pokraczki :evil_lol: Erka dostała czekoladowa sunię i puchatego pieska, ale może sama się wam pochwali :) Zdjęcia moich bąbli będą dopiero w niedzielę ( po egzaminach).

Posted

Gosiu, to może lepiej daj namiary na moja mame, bo 4 jadą do niej (32) 3533128. Andzia jest zabiegana i zajęta, to po co ma jeszcze kierowac ludzi do mnie, a ja piętro niżej.

Posted

Szanta cudna!! taka terierza jak uwielbiam :evil_lol:

Erko Gucio 2 świetny, ale mam nadzieję, że dużo szybciej w przeciwieństwie do niego pójdzie do domku :eviltong:

a ja też Wam coś pokażę.. :cool3:

Posted

Oczywiście z Komą i jej domkiem jesteśmy w stałym kontakcie ;)
Maleńka jest już zdrowa i jak pisze o niej jej pańciostwo :
" ma piękną, lśniącą sierść, bujną kitę i jak zawsze jest urocza!!! Wszystkie ranki jej zarosły i znajomi mówią, że Komusionek wyrósł na piękną psinkę!!!
W poniedziałek miała robiony zabieg sterylizacji i bardzo szybko doszła do siebie. Apetyt wrócił, dobry humor również, a rana się ładnie goi. Wszystko jest ok!!! Jeszcze raz dziękujemy za szczęście jakim nas obdarzyłaś.."

za każdym razem jestem coraz bardziej pewna, że wybraliśmy najlepszy domek na świecie i o wspanialyszm nawet nie marzyłam :multi:

Posted

Maluchy dotarły. Rzuciły sie na Starter i pochłonęły w minutę. Kupki zrobiły idealne, juz są odrobaczone i czekamy na efekt. Czarny malutek jest słodki. Miałam go na kolanach do przytulania i potem w zagródce darł się w niebogłosy, zeby wyjść na jeszcze. Jego wezme do siebie, bo rodzenstwo się nad nim pastwi. reszta charakterem przypomina mamusie zołzę. Banda małych piszcząco-skomlacych dewastatorów. Luna od Viris jest większa od nich wszystkich razem wziętych, ale za to ma przekochany charakter, jest cicha i zrównoważona. Osobiscie wolałabym miec cztery Lunki, niż tę bandę jamnikowatych gnomów.

Czy wiadomo, jak mama ma na imię lub ewentualnie, czy mozna dowiedziec się od jej poprzedniej włascicielki? Juz ma wystarczający mętlik w głowie, zeby jeszcze niepotrzebnie zmieniac jej imię.
Sunia agresywna do innych psów. jest teraz sama, bez dzieci, bo wcale ich ulgowo nie traktowała. Do ludzi lepiej.
Zrobię jej jutro zdjęcia i prosze o ogłasznie. Może ktoś jamnikolubny nią się zainteresuje, bo ostatnio fajnie adopcje idą.