Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mała z zaspy chwilowo u mnie...wieczorem jedzie do dt, gdzie był Dymek :lol:
Już ją odrobaczyłam bo brzusio ogromnie pękaty od robali, pcheł też było na tym niewielkim ciałku tysiace, ale już się pozbyliśmy ;)
wszyscy są zachwyceni nią. jest przecudowna!!! ślicznie umaszczona, na nosku ma też rozkoszną plamkę :loveu:
będzie raczej taka w kolanko, ma ok 3 miesięcy, jest rozbrykana, kocha ludzi i zwierzęta, wszyscy się nią zachwycają :eviltong: a ja się zastanawiam jak ja ją dziś oddam :diabloti::diabloti:

Posted

ewelinka_m napisał(a):

mała z zaspy chwilowo u mnie...wieczorem jedzie do dt, gdzie był Dymek :lol:
Już ją odrobaczyłam bo brzusio ogromnie pękaty od robali, pcheł też było na tym niewielkim ciałku tysiace, ale już się pozbyliśmy ;)
wszyscy są zachwyceni nią. jest przecudowna!!! ślicznie umaszczona, na nosku ma też rozkoszną plamkę :loveu:
będzie raczej taka w kolanko, ma ok 3 miesięcy, jest rozbrykana, kocha ludzi i zwierzęta, wszyscy się nią zachwycają :eviltong: a ja się zastanawiam jak ja ją dziś oddam :diabloti::diabloti:

Wiesz....zawsze możesz ją zostawić u siebie :diabloti: Mała jest genialna :loveu:

Posted

Szczeniorkom sie udało:). Tą od ewelinki_m zgodziła sie wziąć na dt pani, która przechowywała Dymka, a wcześniej tą beżową sunieczkę spod schronu:).
A ten maluszek, spod szkoły, okazał się sunieczką i znalazła dom w Kielcach:).

Tak,ze do Jaagi prawdopodobnie pojedzie ten najmniejszy szczeniorek, pod warunkiem, że ewab dodzwoni sie w końcu do tej pani, która ma jutro jechać do Katowic.

Posted

Linssi napisał(a):
Sofi ma jednego obserwatora na allegro...mam nadzieje, ze ktos zadzwoni o nia...

Tak, zadzwonił dzisiaj jakis pan, możliwe ,że to ten, dosyc sympatyczny , ale aż spod Wrocławia, gdzieś okolice Oławy.
Powiedziałam,ze będziemy szukać możliwości tranportu i oddzwonię,jeżeli transport byłby możliwy.
Może jak zima troszkę odpuści coś sie uda.

Posted

bardzo proszę trzymajcie dziś kciuki za moją "kruszynkę" ;)

a z ciekawych meili, dostałam takiego o szczeniaczki nasze...jak widać społeczeństwo coraz inteligentniejsze mamy :flaming:

"W sumie patrząc na zdjęcia to się im nie dziwię. Raczej nikt nie chce wychowywać kundli, tym bardziej niechcianych a że sukę w cieczce upilnować trudno... no cóż. Ja na ich miejscu pewnie zrobiłbym to samo."

Posted

ewelinka_m napisał(a):
bardzo proszę trzymajcie dziś kciuki za moją "kruszynkę" ;)

a z ciekawych meili, dostałam takiego o szczeniaczki nasze...jak widać społeczeństwo coraz inteligentniejsze mamy :flaming:

"W sumie patrząc na zdjęcia to się im nie dziwię. Raczej nikt nie chce wychowywać kundli, tym bardziej niechcianych a że sukę w cieczce upilnować trudno... no cóż. Ja na ich miejscu pewnie zrobiłbym to samo."

No to powiem Ci ze szalenstwo. Szkoda nawet odpisywac KUNDLOWI. Ale kurde gamonie. No sie zdenerwowalam. ...

Posted

divia_gg napisał(a):
No to powiem Ci ze szalenstwo. Szkoda nawet odpisywac KUNDLOWI. Ale kurde gamonie. No sie zdenerwowalam. ...

to wyobraź sobie moją ogromną radość po otrzymaniu takiej wiadomości...ale co się będę zaraz odpiszę :diabloti:

Posted

Dzisiaj w Echu jest notatka,ze ktos szuka domów dla szczeniaczków 5 tyg. po bezdomnej suni, która podobno oszczeniła się na opuszczonej działce. Jest fotka tych biedaczków, które moga na tej działce nie przeżyć, takie śliczne kuleczki na śniegu:(.
Czy ktos mogłby tam zdzwonić, zapytać, jakiej wielkości jest matka, czy mają tam jakieś schronienie, szkoda tych ślicznych szczylków/ 692 302 882/, może moglibysmy je proponowac , gdyby było więcej tel o szczeniaki. Ja juz niestety nie wyrabiam z telefonami.

Posted

Sunieczka wywalona pod szkołą, gdzie spędziła w pudełku kartonowym ponad dwie doby na mrozie, nie pojechała do Jaagi, bo miała miec dom w Kielcach.
Przed chwilą zadzwoniła do mnie ta znajoma,ze ludzie zrezygnowali i sunia została na lodzie.
Bardzo prosze o ogłoszenia dla niej .:)

Posted

sunieczka ode mnie, dziś pojechała do nowego super domku :multi:
pani zawsze miała psiaki u siebie, w sunieczce naszej zakochana już była w internecie, zdjęcia oczywiście mam obiecane w przyszłości.
lepiej trafić nie mogła ;)

Posted

ewelinka_m napisał(a):
sunieczka ode mnie, dziś pojechała do nowego super domku :multi:
pani zawsze miała psiaki u siebie, w sunieczce naszej zakochana już była w internecie, zdjęcia oczywiście mam obiecane w przyszłości.
lepiej trafić nie mogła ;)

Super wieści!!!!:D