erka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 To super, że maluszek bezpieczny:):), jak taki śliczny, to z pewnością uda mu się coś znaleźć:). Choć teraz nawet ze szczeniakami ciężko, takie śliczne te u Jaagi i prawie nikt nie dzwoni:(. Quote
ewelinka_m Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 szkoda, że wcześniej jak ogłaszałam szczenięta Polly tych nowych zdjęć nie było,:-( fajne są, pewnie by przyciągnęły sporo osób :roll: Quote
Jaaga Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Najciemniejsza suczka Polly ma zaklepany dom. Quote
wilczka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/194320-Basia-szuka-domu?p=15526271#post15526271 basiorkowy watek Quote
savahna Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Słuchaj wilczka, odnosnie ogłaszania Basi...:roll: Co z tego ,że ją teraz ogłoszę... Nie sądzę,zeby ktos jutro zadzwonił, to się rzadko zdaza...Moge to zrobić ale moja deklaracja nieustannej pomocy w tej kwestii nie znaczy,ze sie nudzę i nie mam co robić. Wyczytałam,że Gloria tez pilna do ogłaszania, bo nie ma co z nia zrobić, na tydzien ogłaszam regularnie Sonie ,Teri i Albinke, w kolejce szary kotek od erki szczeniaki z Niestachowa...Ja tez myślałam, jak Ewelinka,że Basia jest u Ciebie i że pilotujesz sprawę,ze wszystko oki... Nikt jej do tej pory nie ogłaszał?Czemu?! Na to wszystko potrzeba czasu... Ogłoszenia to nie pięć minut...:razz: Zrobię Basi najpopularniejsze serwisy, więcej chyba nie dam rady... Zobaczę co będę mogła, ale szczerze to mnie trochę zaskoczyło...:cool3: Quote
wilczka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 basi byla pod moim okiem,w piatek mialam ja oddac-tak tez zrobilam,ale okazalo sie ze nie mam jej gdzie oddac___nie bede pisala kto tu sie z kim nie dogadal i kto zawalil sprawe,bo to nie na forum i nie w tym rzecz.poproszono mnie abym przetrzymala ja jeszcze tyle ile sie da,ublagalam jej miejsce do jutra,wiecej nie dam rady.mnie tez postawiono w takiej sytuacji.rano porobilam nowe fotki,i oglaszam-co wiecej moge zrobic?jutro przejmuje basie STOZ,ale problem w tym ze to oni nie maja jej gdzie ulokowac,a ja oglaszam ja zeby im pomoc bo i tak maja swoje na glowie.poprostu wyniknela taka chora sytuacja ale dziekuje wszystkim ktorzy mimo wszystko pomagaja Quote
ewab Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Pilnie szukamy tymczasu dla Basi. Ale niestety nie tylko dla niej. Na wczoraj potrzebny dom/domy dla mini-glodenków. Chłopaki mają 2 miesiące, są odrobaczone i 1 raz zaszczepione. Quote
wilczka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 a jest mozliwosc pozyczenia klatki?jak tak to na kilka dni moge je zabrac,zawsze to kilka dni wiecej na szukanie. Quote
DuDziaczek Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ewab a skąd te maluchy? one teraz w 4 łapach są? Quote
ewab Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Szczeniaki są z Leszczyn. Bardzo chwilowo są w Czterech Łapach. Quote
wilczka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 ewob-mam tez obfocone wasze koty z hoteliku-tu tez jak wszedzie kiepsko... wstawic wam je tu a wy sobie poprzeklejacie dalej,czy wyslac komus prywatnie a ktos je pooglasza? Quote
Jaaga Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 ewab, dzwonił pan od Erki o małego Polly, może jego zaproponowac jutro? Czy masz jakieś lepsze zdjęcia? Maleńka Ewcia ma 78 dkg, piesek ma 1 kg i chciałabym, zeby takie drobinki znalazły super domy. Napisz, prosze jakiej są wielkości, albo ile ważą, żeby było jakies wyobrażenie. Quote
andzia69 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Jaaga napisał(a):ewab, dzwonił pan od Erki o małego Polly, może jego zaproponowac jutro? Czy masz jakieś lepsze zdjęcia? Maleńka Ewcia ma 78 dkg, piesek ma 1 kg i chciałabym, zeby takie drobinki znalazły super domy. Napisz, prosze jakiej są wielkości, albo ile ważą, żeby było jakies wyobrażenie. Jaaga - jeśli chodzi o te maluszki z lecznicy to niestety nie ma innych zdjęć:( Quote
ewab Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Jagaa nie mam innych zdjęć. Nie widziałam psów na żywo. Wiem, że jeden będzie mniejszy, drugi większy. Docelowo powinny ważyć jakieś 10-12 kg. Ten większy jest też bardziej bojowy. Wilczka prześlij mi zdjęcia na [email protected] Quote
wilczka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 koty juz sa u ciebie na meilu,zaden ze mnie fotograf ale juz sa;) Quote
divia_gg Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 mag.do zdejmiesz Fuksika. On juz w nowym domku:) Quote
Marzycielka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 hey Mam dom do sprawdzenia dla Kuli ale we Włocławku. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy jest ktoś kto by ten dom sprawdził??? To pilne. Quote
andzia69 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Marzycielka napisał(a):hey Mam dom do sprawdzenia dla Kuli ale we Włocławku. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy jest ktoś kto by ten dom sprawdził??? To pilne. muszę poszukać - wiem, ze był ktoś z tych okolic... Quote
Marzycielka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 andzia69 napisał(a):muszę poszukać - wiem, ze był ktoś z tych okolic... Dziękuje bardzo za pomoc :) Quote
Jaaga Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Malwinka, dziś Julka - córka Polly jest już w swoim domku. Zostały dwie sunie najwieksza i najmniejsza. Niestety, teraz juz nikt od tygodnia nie dzwoni. Te były wczesniej zamówione. Quote
andzia69 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Jaaga - a mozesz pokazać palcem, które zostały?:) Quote
Marzycielka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Mam 2 kolejne domki do sprawdzenia w Sosnowcu i Gliwicach czy ktoś jest z tamtych stron???:) Quote
andzia69 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='Marzycielka']Mam 2 kolejne domki do sprawdzenia w Sosnowcu i Gliwicach czy ktoś jest z tamtych stron???:) Shania - Gliwice Agata69 - Włocławek (tylko tak daleko to woesz, że bedzie problem z transportem:() z Sosnowca - muszę poszukać - tu jest wątek schronu - można tam napisać: http://www.dogomania.pl/threads/134487-SCHRONISKO-W-SOSNOWCU-zapomniane-nie-kochane-potrzebuj%C4%85ce-mi%C5%82o%C5%9Bci!!! Quote
Recommended Posts