wilczka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 a teraz cos na poprawienie nastroju:) dzisiaj mama caly dzien stala przy garach no bo sezon sie zaczol na grzybki wiec pichcila krokieciki,po czym Basia weszla i wzsystko zjadla:):):)wiec na szybkiego musialam zrobic zupe z torebki.No mamie to do smiechu nie bylo,ale dlugo sie nie gniewala,bo na Basiorka gniewac sie nie mozna:)jutro mial ktos sie zglosic do mnie w sprawie Basi-czy to jeszcze aktualne? Quote
ewelinka_m Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 zdjęcia Nutki /na wątku jako mała czarna/ Nutka ma w tej chwili 7 mies,wczoraj miała być sterylizowana.. sunia bardzo pilnuje swoich miseczek, ładnie chodzi na smyczy, z innymi psami dogaduje sie dobrze dobrym rozwiązaniem był by dla niej dom,w którym mało się dzieje, tzn. nie ma krzyków, hałasów, gwałtownych ruchów, biegania. Sunia nie nadaje się do domu gdzie sa małe dzieci Quote
Jaaga Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Jaka piękna, błyszcząca. Tak sobie myslę, że ze zdjęciem na różowym kocyku, to moznaby ja ogłosić jako mix spaniela ;). Luli nikt nie chciał tyle miesięcy, aż ogłosiłam ją jako mix labradora, chociaż kolo niego nawet nie stała i waży połowę :evil_lol:. Poskutkowało i ciągle mam jeszcze o nia telefony. Jusstyna85 doradzała mi to dużo wcześniej, ale głupio mi było tak naciągać ja pod rasę. Wytłumaczyła mi, że wtedy wejść jest o wiele wiecej, wiec i szansa większa. Poza tym spaniele maja charakterki i to zupełnie normalne, ze cześć z nich nie przepada za dziecmi. Można wiec napisac, ze ma typowy dla rasy charakter :eviltong:. Quote
Linssi Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Taaaa....cos wiem o spanielach....:diabloti: Quote
erka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Mag.do, proszę usuń z wątku tego psiaka z podkieleckiej miejscowości ,nie wiem, kto go zgłaszał, nic o nim nie wiadomo. A na to miejesce wstaw tego szczeniaka od bezdomnych , którego zdjęcia wstawiałam wczoraj na ogólnym. Quote
divia_gg Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 I usun tez Rite prosze;) Zamieszkala w Kielcach, szczegolow nie znam, bo nie ja wydawalam.. Quote
wilczka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 onkowaty lub onkowata-jak ktos ma to mam chetnego,od zaraz.dajcie znac,im mlodszy tym lepszy,nie musi byc czysty on-onkowatopodobne:) na naszej klasie jest iskierka-czy ona bedzie duza?co wiemy o jej rodzicach? Quote
erka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Iskierka, to dziecko Lori, tej malutkiej suni z pebanii. Jaaga mówi,że trzeba jej szukać domku z ogrodem, bo szczekacz okropny. Ma kurdupel 5 tyg., a czujna strasznie, jak w nocy usłyszy jakis hałas, to zaraz szczeka. Wilczka, chyba nie mamy teraz ON-kowatego szczeniaka . Jest Elza i Koni w hotelu w Brzyściu, ale one mają ok. 3 lat. Quote
wilczka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Wilczka, chyba nie mamy teraz ON-kowatego szczeniaka . Jest Elza i Koni w hotelu w Brzyściu, ale one mają ok. 3 lat.[/QUOTE] a dyzio?on ma cos z boksera chyba?znacie rodzicow?onkowaty to on nie jest ale jak bedzie duzy to moze go wcisne zamiast onka:cool3: Quote
ewelinka_m Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 wilczka napisał(a): a dyzio?on ma cos z boksera chyba?znacie rodzicow?onkowaty to on nie jest ale jak bedzie duzy to moze go wcisne zamiast onka:cool3: Dyzio to amstaffek ;) i szuka najlepszego domku na świecie, ma ze sobą nie udane już 2 adopcje..także ostateczny domek musi mieć co najmniej złote klamki :diabloti: Quote
agnieszka24 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ewelinka dobrze mówi. :) Moje małe amstafiątko musi mieć najwspanialszy domek na świecie! Nie oddam go w pierwsze lepsze ręce. Będę wybierać i przebierać tak długo, aż znajdziemy mu ten jedyny, kochający i odpowiedzialny dom. Dyzio musi żyć jak mały książę :loveu: Quote
andzia69 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 tak jest - Dyziu trafi do prześwietlonego 100x domu...dosć już mam durnych domków! Aga - potrzebna mi info czy Aza i Bart nie gonią/gryzą koni...i to jak najszybciej Quote
Jaaga Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 To może jeszcze nie znalazła psa pani z ok. Warszawy, która do mnie dzwoniła kiedyś o Barego? Ona potrzebowała psa, który towarzyszyłby jej przy koniach. Macie rację, sprawdzajcie domek dla Dyzia 100 razy. To chyba rasa, która najgorzej trafia. W zeszłym tygodniu widziałam ogloszenie, że ktos z Gliwic chciał oddac miot 4 tyg. amstafków. Najwieksze młotki i prostactwo dzwonią o te psy. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Zapraszam do podnoszenia, reklamowania i kupowania na bazarku dla Kielc , tym razem nie hand madowym ( no tylko częściowo ) http://www.dogomania.pl/threads/193953-Dr-House-pojemnik-na-karm%C4%99-kartka-%C5%9Blubna-misz-masz-na-Kielce-do-15.10-ZAPRASZAM?p=15489243#post15489243 Quote
ewelinka_m Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 wczoraj dostałam wiadomość, że Nutka vel mała czarna zostaje na stałe w dt :lol: dlatego też można zdjąć ją już z ogłoszeń Quote
savahna Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 A może lepiej nie zdejmować? Może dla jakiegoś innego psiaka dom się znajdzie?:razz:Ale super ,że zostaje w dt. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Czy szczeniaczki Poli mają imiona ? Jeśli nie to poproszę o ile to możliwe pojedyncze zdjęcia maluchów z płcią dołączę do chrzcielnego bazarku ... http://www.dogomania.pl/threads/194286-My%C5%9Blenickie-chrzciny-na-Kieleckie-bidy-zapraszam-%29-robi-si%C4%99?p=15521380#post15521380 Quote
Jaaga Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Szczeniaczki Polly nie maja imion, oprócz najmniejszej - Ewuni. sunia nr 1 - najwieksza, najbardziej jamnikowaty rudzielec. Śliczna klucha, ale ma spora przepuklinke pepkową, którą powinno sie usunąć przy sterylizacji. sunia nr 2 Ewcia. Połowe mniejsza od rodzeństwa. sunia nr 3 piesek nr 1 duży, z najdłuzszymi włoskami. Nie jamnikowaty. piesek nr 2 Zbiorowe -rodzinne. Raczej na forum, niz do ogłoszeń Quote
eliza_sk Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Jaago - ale masz fajowe córcie - a jakie kloniki z nich ! Quote
Jaaga Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 No, kloniki. Najgorsze są kłótnie, kto jest kto, jak oglądaja album ze zdjęciami zrobionymi im jako niemowlakom. Nawet ja ich czasem na nich nie odróżniam. Quote
agnieszka24 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 zapraszam na bazarek imieninowy szczeniaków przebywających w DT u slaya :) http://www.dogomania.pl/threads/194330-Chcesz-chrze%C5%9Bniaka-Wybierz-imi%C4%99-dla-szczeniaka!-%29-do-21.10?p=15525347#post15525347 Quote
Rudzia-Bianca Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='agnieszka24']zapraszam na bazarek imieninowy szczeniaków przebywających w DT u slaya :) http://www.dogomania.pl/threads/194330-Chcesz-chrze%C5%9Bniaka-Wybierz-imi%C4%99-dla-szczeniaka!-%29-do-21.10?p=15525347#post15525347 I u Jaagi :) http://www.dogomania.pl/threads/194286-6-bezimiennych-szczeniak%C3%B3w-czeka-na-chrzestnych-zapraszam-%29do-15.10 Quote
savahna Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ale Twoje córy mają fajnie.Tyle psiaków...:lol::lol::lol: Quote
agnieszka24 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Chciałam wam przedstawić małą słodką czarną kulę :loveu: szczeniaczek został wczoraj porzucony koło windy w moim bloku. Maił szczęście, że znalazła go moja sąsiadka. Gdyby ona go nie zauwazyła, to pewnie ja bym go zgarnęła do siebie, bo akurat byłam przed blokiem z psiakiem ;) Maluszek jest słodki, cudowny, kochaniutki i maleńki! Ma 4 tygodnie. Był okrutnie zarobaczony. Przebywa na tymczasie u Marzycielki :) Mieszka piętro niżej niż ja. Nawet nie wiedziałam, że taka fajna sąsiadka wprowadziła się do mojego bloku :cool3: Zaraz założę watek kurczaczkowi. Zapraszam :) http://www.dogomania.pl/threads/194505-Ma%C5%82a-s%C5%82odka-4-tyg.-czarna-kuleczka-porzucona-pod-wind%C4%85.-Szuka-kochaj%C4%85cego-domu!?p=15539851#post15539851 Quote
Recommended Posts