Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a teraz cos na poprawienie nastroju:)
dzisiaj mama caly dzien stala przy garach no bo sezon sie zaczol na grzybki wiec pichcila krokieciki,po czym Basia weszla i wzsystko zjadla:):):)wiec na szybkiego musialam zrobic zupe z torebki.No mamie to do smiechu nie bylo,ale dlugo sie nie gniewala,bo na Basiorka gniewac sie nie mozna:)jutro mial ktos sie zglosic do mnie w sprawie Basi-czy to jeszcze aktualne?

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcia Nutki /na wątku jako mała czarna/

Nutka ma w tej chwili 7 mies,wczoraj miała być sterylizowana..
sunia bardzo pilnuje swoich miseczek, ładnie chodzi na smyczy, z innymi psami dogaduje sie dobrze
dobrym rozwiązaniem był by dla niej dom,w którym mało się dzieje, tzn. nie ma krzyków, hałasów, gwałtownych ruchów, biegania. Sunia nie nadaje się do domu gdzie sa małe dzieci

Posted

Jaka piękna, błyszcząca. Tak sobie myslę, że ze zdjęciem na różowym kocyku, to moznaby ja ogłosić jako mix spaniela ;). Luli nikt nie chciał tyle miesięcy, aż ogłosiłam ją jako mix labradora, chociaż kolo niego nawet nie stała i waży połowę :evil_lol:. Poskutkowało i ciągle mam jeszcze o nia telefony. Jusstyna85 doradzała mi to dużo wcześniej, ale głupio mi było tak naciągać ja pod rasę. Wytłumaczyła mi, że wtedy wejść jest o wiele wiecej, wiec i szansa większa. Poza tym spaniele maja charakterki i to zupełnie normalne, ze cześć z nich nie przepada za dziecmi. Można wiec napisac, ze ma typowy dla rasy charakter :eviltong:.

Posted

Mag.do, proszę usuń z wątku tego psiaka z podkieleckiej miejscowości ,nie wiem, kto go zgłaszał, nic o nim nie wiadomo. A na to miejesce wstaw tego szczeniaka od bezdomnych , którego zdjęcia wstawiałam wczoraj na ogólnym.

Posted

onkowaty lub onkowata-jak ktos ma to mam chetnego,od zaraz.dajcie znac,im mlodszy tym lepszy,nie musi byc czysty on-onkowatopodobne:)

na naszej klasie jest iskierka-czy ona bedzie duza?co wiemy o jej rodzicach?

Posted

Iskierka, to dziecko Lori, tej malutkiej suni z pebanii. Jaaga mówi,że trzeba jej szukać domku z ogrodem, bo szczekacz okropny. Ma kurdupel 5 tyg., a czujna strasznie, jak w nocy usłyszy jakis hałas, to zaraz szczeka.

Wilczka, chyba nie mamy teraz ON-kowatego szczeniaka . Jest Elza i Koni w hotelu w Brzyściu, ale one mają ok. 3 lat.

Posted

Wilczka, chyba nie mamy teraz ON-kowatego szczeniaka . Jest Elza i Koni w hotelu w Brzyściu, ale one mają ok. 3 lat.[/QUOTE]

a dyzio?on ma cos z boksera chyba?znacie rodzicow?onkowaty to on nie jest ale jak bedzie duzy to moze go wcisne zamiast onka:cool3:

Posted

wilczka napisał(a):

a dyzio?on ma cos z boksera chyba?znacie rodzicow?onkowaty to on nie jest ale jak bedzie duzy to moze go wcisne zamiast onka:cool3:

Dyzio to amstaffek ;) i szuka najlepszego domku na świecie, ma ze sobą nie udane już 2 adopcje..także ostateczny domek musi mieć co najmniej złote klamki :diabloti:

Posted

Ewelinka dobrze mówi. :) Moje małe amstafiątko musi mieć najwspanialszy domek na świecie! Nie oddam go w pierwsze lepsze ręce. Będę wybierać i przebierać tak długo, aż znajdziemy mu ten jedyny, kochający i odpowiedzialny dom. Dyzio musi żyć jak mały książę :loveu:

Posted

To może jeszcze nie znalazła psa pani z ok. Warszawy, która do mnie dzwoniła kiedyś o Barego? Ona potrzebowała psa, który towarzyszyłby jej przy koniach.
Macie rację, sprawdzajcie domek dla Dyzia 100 razy. To chyba rasa, która najgorzej trafia. W zeszłym tygodniu widziałam ogloszenie, że ktos z Gliwic chciał oddac miot 4 tyg. amstafków. Najwieksze młotki i prostactwo dzwonią o te psy.

Posted

Szczeniaczki Polly nie maja imion, oprócz najmniejszej - Ewuni.

sunia nr 1 - najwieksza, najbardziej jamnikowaty rudzielec. Śliczna klucha, ale ma spora przepuklinke pepkową, którą powinno sie usunąć przy sterylizacji.

sunia nr 2 Ewcia. Połowe mniejsza od rodzeństwa.

sunia nr 3

piesek nr 1 duży, z najdłuzszymi włoskami. Nie jamnikowaty.

piesek nr 2

Zbiorowe -rodzinne. Raczej na forum, niz do ogłoszeń

Posted

No, kloniki. Najgorsze są kłótnie, kto jest kto, jak oglądaja album ze zdjęciami zrobionymi im jako niemowlakom. Nawet ja ich czasem na nich nie odróżniam.

Posted

Chciałam wam przedstawić małą słodką czarną kulę :loveu:

szczeniaczek został wczoraj porzucony koło windy w moim bloku. Maił szczęście, że znalazła go moja sąsiadka. Gdyby ona go nie zauwazyła, to pewnie ja bym go zgarnęła do siebie, bo akurat byłam przed blokiem z psiakiem ;) Maluszek jest słodki, cudowny, kochaniutki i maleńki! Ma 4 tygodnie. Był okrutnie zarobaczony. Przebywa na tymczasie u Marzycielki :) Mieszka piętro niżej niż ja. Nawet nie wiedziałam, że taka fajna sąsiadka wprowadziła się do mojego bloku :cool3: Zaraz założę watek kurczaczkowi.

Zapraszam :) http://www.dogomania.pl/threads/194505-Ma%C5%82a-s%C5%82odka-4-tyg.-czarna-kuleczka-porzucona-pod-wind%C4%85.-Szuka-kochaj%C4%85cego-domu!?p=15539851#post15539851