Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]toyota[/B] ja też się zdziwiłam, że te karabińczyki takie malutkie, podobnie jak przy mojej Flexi .
Jest solidny, na razie ma się dobrze, ale u mnie nigdy nic nie było pęknięte, czy zerwane ( tfu tfu tfu) ;)

Mam jeszcze dwie części modyfikacyjne z EzyDoga ( tworzą dwójnik, trochę dłuższy i z większymi okuciami niż tradycyjny dwójnik Ezy Doga) do opchnięcia jakby co ;D

Posted

[quote name='AnIeLa']Pytanko do właścicieli Activdog , które już kilka razy prały swój sprzęt. Jak wygląda podszycie z polaru? Bardzo się zmechacił?[/QUOTE]
Mam dwie obroże na polarku, piorę ręcznie w Perwolu, nic sie nie zmechaciło. Polar troche sie jedynie "uklepał" ale to chyba nieuniknione.

Posted

[quote name='AnIeLa']O bardzo bym prosiła .[/QUOTE]
No to zaraz bedą :)

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-uRoEWn5udMs/TeeMiEDQ_PI/AAAAAAAAABc/E53W57uKZoo/DSC08417.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-EPX-JkJLie4/TeeMijDLb1I/AAAAAAAAABg/j39DesVgpxw/DSC08415.jpg[/IMG]

Ta używana non stop prawie
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-0RMuu-whN_8/TeeMf4Uh5uI/AAAAAAAAABU/sDS6Aotn1K4/DSC08413.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='AnIeLa']Faktycznie dobrze wyglądają.

Magda a ile mniej więcej razy je prałaś?[/QUOTE]
Tą zielono-fioletową ze cztery, tą różową raz - bo to wyjściowa :eviltong:

Jedyny minus... Teraz Bora linieje, więc kłaki włażą w polar - ale przelecisz rolką do ubrań i czysto.

Activdog robi jeszcze z ecoskórką, jak sie obawiasz zmechacenia polarku. Nie wiem jednak jak to sie zachowuje.

Posted

[quote name='Diora']Poszukuję stałego klienta zooplusa. Jest tu ktoś taki? ;)[/QUOTE]

Zrobiłam zakupy parę razy w zooplus, nie wiem, czy to oznacza, że jestem stałym klientem...

Posted

drzalka, świetne Rogzy. Jak dla mnie słoneczniki są superowym wzorkiem :)

Ma ktoś na sprzedaż małe guardy ManMata? XXS najlepiej.

Posted

[quote name='Kateczka']pewnie chodzi o rabat :P[/QUOTE]

Tak :) Jako nowy klient dostałabym 5% zniżki na zakupy, a z kuponem od osoby mającej konto - 10% :) Oczywiście stały klient dostaje punkty za polecenie, także korzyść obopólna ;)
Zamówienie właśnie czeka na realizację. Nie mogę się już doczekać.

Posted

[quote name='Diora']Tak :) Jako nowy klient dostałabym 5% zniżki na zakupy, a z kuponem od osoby mającej konto - 10% :) Oczywiście stały klient dostaje punkty za polecenie, także korzyść obopólna ;)
Zamówienie właśnie czeka na realizację. Nie mogę się już doczekać.[/QUOTE]

ja jestem stałym klientem ;)
nawet mam tam ptk. premii za które mogę wybrać sobie za darmo jakieś rzeczy :eviltong:

trochę się spóźniłam, bo miałabyś bonus 10%

Posted

[quote name='NightQueen']ja jestem stałym klientem ;)
nawet mam tam ptk. premii za które mogę wybrać sobie za darmo jakieś rzeczy :eviltong:

trochę się spóźniłam, bo miałabyś bonus 10%[/QUOTE]

Ja się dopiero "wkręcam" w ten sklep. Podoba mi się ;)

A zakupy zrobiłam już ze zniżką 10%, bo dostałam kupon od Kasi :)

Posted

[quote name='Diora']Ja się dopiero "wkręcam" w ten sklep. Podoba mi się ;)

A zakupy zrobiłam już ze zniżką 10%, bo dostałam kupon od Kasi :)[/QUOTE]

ja tam zamawiam raz na jakiś czas, nawet nie wiedziałam że mam tam jakieś ptk. z premii, pogrzebałam dopiero jak napisałaś o tych bonusach.
Ja lubię tam kupować produkty dla gryzoni bo jest bardzo dobrze zaopatrzony, ba nawet ma jako jedyny sklep internetowe pewne rzeczy :p

Posted

ja korzystam tylko z zooplusa ale irlandzkiego ;) mam 766 punktów czekałam do 1000 aby wziąć posłanie ale moge je wybrać do lipca 20 wiec chyba nie dam rady tyle uzbierać :/

Posted

[quote name='motyleqq']dziewczyny, wyjaśnijcie mi działanie obroży zaciskowych, proszę ;)[/QUOTE]

ja mogę wyjaśnić półzacisków - możesz wyregulować długość obroży dwojako:
- albo na styk z szyją, wtedy jak pies ciągnie nie dusi się bardziej jak na zwykłej obroży, ale nie ma możliwości z niej wyjść,
- z kolei jak zrobisz obwód krótszy niż szyja (nie patrząc na ten odcinek luzujący) wtedy jak pies ciągnie albo go szarpniesz to wtedy pies jest przyduszony.
Wg mnie dla mojego psa to najlepsza obroża, nie wyjdzie z niej, a idąc spokojnie obroża sie luzuje i pies ma komfort na szyi, że sie tak wyrażę :-)

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Ślliczna, bardzo ładne połączenie kolorów. Wygląda tak wiosennie;)
[url]http://img856.imageshack.us/img856/2840/dscf9533.jpg[/url][/QUOTE]

[quote name='Asia&Luna'][URL]http://img856.imageshack.us/img856/2840/dscf9533.jpg[/URL] Uwielbiam takie połączenie dwóch soczystych kolorów :)[/QUOTE]
Dziękujemy :p Też mi się podoba. Na moją prośbę jak widać są wszyte odblaski :) Troche inny jest odcień żółtego ale to nic.

NQ, matrioszkami to się pochwalisz jak już będziesz mieć :cool1:

Migori, bardzo mi się podoba zestawienie wszystkich kolorków w tej fioletowo-zielonej. Super! :cool2: