ariss Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Migori']No właśnie i mamy kłopot z tego tytułu :placz::placz::placz: Bo byłam przekonana, że wygląda jak ten na zdjęciu w pełnej misce (czyli paskudny nudny zielony)... ale on jest inny, piękny... Niedopsz:shake: [/QUOTE] a co leczysz się?:evil_lol: ja sobie darowałam zakupy w pełnej misce. Za te dwie obroże na wystawie zapłaciłam 65 lub 70zł:cool3: nie pamiętam dokładnie, a w pełnej by wyszło 82 + koszty przesyłki:roll: Edit: a ten błękit na żywo jest brzydki! przynajmniej mi zupełnie nie pasuje. Quote
Migori Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='ariss'][B]a co leczysz się?[/B]:evil_lol: ja sobie darowałam zakupy w pełnej misce. Za te dwie obroże na wystawie zapłaciłam 65 lub 70zł:cool3: nie pamiętam dokładnie, a w pełnej by wyszło 82 + koszty przesyłki:roll: Edit: a ten błękit na żywo jest brzydki! przynajmniej mi zupełnie nie pasuje.[/QUOTE] Próbuję... usilnie ;) Z pełną miską ostatnio dogadać sie nie można. Kurde no... pokrzyżowałaś mi plany tymi zdjęciami. Quote
Diora Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 A ja jestem zadowolona, że nie ma na pm tych nowych rogzów łańcuszkowych XL, bo nie wiem czy bym się oparła pokusie ;) Zatrzaski też mnie korcą, ale wolę łańcuszkowe... Quote
Ewa&Duffel Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Tą obrożę dostaliśmy na sesji zdjęciowej, co prawda ma napis "labrador retriever" (akurat nie było żadnego labradora), ale jest bardzo fajna :) [img]https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TZx_cEz8dCI/AAAAAAAADT8/mVVg4Nxk850/s512/_DSC6678.JPG[/img] [img]https://lh3.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TZx_nrzc8mI/AAAAAAAADVQ/tfUNKGt0wsI/_DSC6704.JPG[/img] A to obroża od taks, już stara, ale chyba zdjęcia nie dawałam ;) [img]https://lh4.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TZyArvx99kI/AAAAAAAADac/mMZGRmDe2qk/_DSC6799.JPG[/img] [img]https://lh6.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TZyAjYyUYbI/AAAAAAAADZk/EUMRQtjQqXE/s512/_DSC6785.JPG[/img] Quote
diabelkowa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 hahha znajdzcie mi taka smycz!!! [IMG]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/33215-7739cabfa99a67c9c7baa90bed3676b5..jpg[/IMG] Quote
Agnes Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 A ja sie lecze:evil_lol: Zostaly mi 3 obroze (el perro nie licze:eviltong:) i dobrze mi z tym:lol::lol: Quote
Kasia&Mela Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [QUOTE]Tą obrożę dostaliśmy na [B]sesji zdjęciowej[/B][/QUOTE]Duffel miał sesję zdjęciową :razz:? Quote
Luzia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='monika15']Ja miałam taką adresówkę i wytrzymała tylko 3 miesiące :/ ścierała się i pękła przy kółeczku. Nie byłam nią zadowolona edit: O przepraszam, miałam "cieńszą" ;)[/QUOTE] Mam nadzieję że te wytrzymają dłużej :roll: Ale na wszelki wypadek i tak 5 zamówiłam :evil_lol: Quote
Amber Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Luzia']Mam nadzieję że te wytrzymają dłużej :roll: Ale na wszelki wypadek i tak 5 zamówiłam :evil_lol:[/QUOTE] A nie lepiej zamówić jedną ale porządną? :roll: Sorry, ale jak słyszę zdanie "mam nadzieję, że wytrzymają" to mnie trafia :angryy: Adresówka to nie jest ozdoba do obroży, tylko czasem może uratować psu życie, a z pewnością zaoszczędzić mnóstwo stresu. Jak pies ci ucieknie to będziesz miała gdzieś czy adresówka miała kształt łapki czy kości, albo była złota czy różowa, tylko będziesz się modlić, żeby ktoś ją odczytał... A może nikt jej nie odczytać, bo badziewie z laminatu się urwie i psiur wyląduje w najlepszym wypadku w schronisku. Quote
Unbelievable Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Amber']A nie lepiej zamówić jedną ale porządną? :roll: Sorry, ale jak słyszę zdanie "mam nadzieję, że wytrzymają" to mnie trafia :angryy: Adresówka to nie jest ozdoba do obroży, tylko czasem może uratować psu życie, a z pewnością zaoszczędzić mnóstwo stresu. Jak pies ci ucieknie to będziesz miała gdzieś czy adresówka miała kształt łapki czy kości, albo była złota czy różowa, tylko będziesz się modlić, żeby ktoś ją odczytał... A może nikt jej nie odczytać, bo badziewie z laminatu się urwie i psiur wyląduje w najlepszym wypadku w schronisku.[/QUOTE] a nie lepiej kupić porządnych i mieć na zapas? :roll: Quote
Luzia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Amber']A nie lepiej zamówić jedną ale porządną? :roll: Sorry, ale jak słyszę zdanie "mam nadzieję, że wytrzymają" to mnie trafia :angryy: Adresówka to nie jest ozdoba do obroży, tylko czasem może uratować psu życie, a z pewnością zaoszczędzić mnóstwo stresu. Jak pies ci ucieknie to będziesz miała gdzieś czy adresówka miała kształt łapki czy kości, albo była złota czy różowa, tylko będziesz się modlić, żeby ktoś ją odczytał... A może nikt jej nie odczytać, bo badziewie z laminatu się urwie i psiur wyląduje w najlepszym wypadku w schronisku.[/QUOTE] A skąd mam wiedzieć co wytrzyma a co nie zanim kupię? Szkoda mi kasy wydawać na coś bóg wie jak drogiego tym bardziej że psu zdarza się obroże gubić. Poza tym moje psy nie miały i nie mają skłonności do ucieczek, a nawet jeśli tak by się stało całe miasto znają wzdłuż i wszerz więc do domu na 100% trafią. Adresówki zamówiłam bo wszedł u nas w mieście taki przepis, a psy są zachipowane więc tak szczerze powiedziawszy to i tak adresówki gdyby rzeczywiście zaginęły są zbędne. Quote
Pinesk@ Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Luzia to ze psy są zaczipowane nie oznacza 100%-owego zabezpieczenia, że w razie zaginięcia trafi do właściciela. Niektórzy ludzie nie mają pojęcia o czipach i do głowy im nie przychodzi aby takie coś sprawdzać ;) Quote
Amber Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [QUOTE] A skąd mam wiedzieć co wytrzyma a co nie zanim kupię? [/QUOTE] Można się zapytać... np. na dogomanii... W temacie o adresówkach :p [url]http://www.dogomania.pl/threads/8630-Adres%C3%B3wka?p=16622338#post16622338[/url] Quote
Luzia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Pinesk@']Luzia to ze psy są zaczipowane nie oznacza 100%-owego zabezpieczenia, że w razie zaginięcia trafi do właściciela. Niektórzy ludzie nie mają pojęcia o czipach i do głowy im nie przychodzi aby takie coś sprawdzać ;)[/QUOTE] Niby tak, tyle że ja mieszkam w małym miasteczku gdzie lecznic jest 3 i każda sprawdza czipa, poza tym w każdej znają moje psy ;) Tak samo jak na osiedlu, jak raz Pamir wyrwał się siostrze to zaraz go dzieciaki za blokiem złapały i przyprowadziły pod same drzwi. Quote
Luzia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Amber']Można się zapytać... np. na dogomanii... W temacie o adresówkach :p [url]http://www.dogomania.pl/threads/8630-Adres%C3%B3wka?p=16622338#post16622338[/url][/QUOTE] Z tego wątku znalazłam właśnie allegro z tymi które kupiłam ;) Quote
Ewa&Duffel Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Kasia&Mela']Duffel miał sesję zdjęciową :razz:?[/QUOTE] Byliśmy na takiej sesji organizowanej przez "Psią Chatę" na PM, oprócz nas było jeszcze kilkanaście psów ;) I każdy dostał różne upominki. Quote
Amber Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 I nie zastanowiło cię to, że praktycznie każdy tam wypowiadał się negatywnie o adresówkach z laminatu? :razz: Wzmocnione czy nie, są zawodne. Na drugi raz zainwestuj w metalowe. Quote
zaba14 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 miałam adresówki z laminatu... nie ma co w to inwestować.. :D wzmocnione i tak popękały :D szkoda kasy ;) teraz mam bodajże metalowe i nic się z nimi nie dzieje póki co... jedyna wada to taka że dzwonią :d Quote
gops Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='zaba14']miałam adresówki z laminatu... nie ma co w to inwestować.. :D wzmocnione i tak popękały :D szkoda kasy ;) teraz mam bodajże metalowe i nic się z nimi nie dzieje póki co... jedyna wada to taka że dzwonią :d[/QUOTE] dla mnie to zaleta :) zawsze wiem w ktorych krzakach akurat jest moj pies jak poleci za czyms:lol: Quote
Kajusza Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='gops']dla mnie to zaleta :) zawsze wiem w ktorych krzakach akurat jest moj pies jak poleci za czyms:lol:[/QUOTE] dokładnie :-) ze stali nierdzewnej chyba sa najlepsze, moje mają już ze 4 miesiące i jak na razie nic z nimi się nie dzieje, żaden piach, buszownie po krzakach, pływanie ich nie uszkodziły czy starły dane. A wczesniej mialam beczułki .... poprostu szkoda nerwów, bo nie wiadomo kiedy sie odkręcą :-( A za stalowe płacę 6,5zł czyli pieniądze niewielki :-) Quote
zaba14 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='gops']dla mnie to zaleta :) zawsze wiem w ktorych krzakach akurat jest moj pies jak poleci za czyms:lol:[/QUOTE] na dworze to zaleta :) potwierdzam :) ale moja i w dzień ma obroże w domu więc jak biegnie po schodach to jak świety mikołaj :D :D dzwoni :P Quote
Luzia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Amber']I nie zastanowiło cię to, że praktycznie każdy tam wypowiadał się negatywnie o adresówkach z laminatu? :razz: Wzmocnione czy nie, są zawodne. Na drugi raz zainwestuj w metalowe.[/QUOTE] Zobaczymy jak przyjdą ;) Szczerze powiedziawszy zamawiając zdawało mi się że one są metalowe... Nie doczytałam :evil_lol: No cóż bywa. Quote
diabelkowa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ja mam jedna ze stali nie rdzewnej, wyglada jak nowa od 4,5 roku ;) wtedy za nia na allegro zaplacilam kolo 5-6 zlotych Quote
ARGIS Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Hej, skorzystam ze zdjęcia wklejonego wcześniej i zapytam jaką zieloną smycz proponujecie do tej obroży: [URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_2989.jpg[/URL] Quote
drzalka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='drzalka'] Hej, orientujecie się może gdzieś w tej chwili najtaniej kupić obroże Rogza ( Armed Response ) ? Dawno już nie robiłam zakupów z psiej galanterii, a obiło mi się o uszy że kiepsko z teraz z kontaktem z Pełną-Miską ( to prawda ?, zawsze tam kupowałam ) ..[/QUOTE] ?? :) Quote
Recommended Posts