IZMADO Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Pasuje tym owsikom Zero DC! A Ares wygląda cudnie i już wiem, że na Jankę rozmiar S też będzie pasował :D Quote
gato Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Wstawiam Vegę w wersji kaleki tucznik dla Agnes (chciałam Ci wysłać PW ale masz zapchaną skrzynkę :( ), RW rozmiar M. Quote
toyota Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Nie do wiary, że Ares ma 10 lat ! Świetnie wygląda. Te szelki są na liście moich marzeń. Quote
Mary&Shena Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 gato, Twój pies cudownie wygląda w tych szelkach :D Quote
dcz Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 gato, piękny widok, ogólnie szelki na psach krótkowłosych prezentują się lepiej niż u kudłaczy :) gdzie je można kupić najtaniej może ktoś podpowie. Quote
nenya Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 prezent na 10 urodziny Sto lat chłopie!! Wygląda nieziemsko! :)) Dziękujemy tak, rozmiar S zamawiałam w sklepie outdoor24. Dla Setki będę chciała w przyszłości M, a dla Bolsa będę miała dylemat, najpierw przymierzę mu Mke czas strasznie szybko leci.... dziękujemy Owsiki w ZeroDC Fajnie wyglądają! Setka jest podcięta? :) Wstawiam Vegę w wersji kaleki tucznik dla Agnes (chciałam Ci wysłać PW ale masz zapchaną skrzynkę :( ), RW rozmiar M. Wow, wygląda super ! :) gato, piękny widok, ogólnie szelki na psach krótkowłosych prezentują się lepiej niż u kudłaczy gdzie je można kupić najtaniej może ktoś podpowie. Niestety, to prawda :( Quote
angineuuka Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 No, Ares nie wygląda na te 10 lat ;) Cudnie mu w tych szelkach. Dotarł nasz kookito, wieczorem zdjęcia :D Quote
nenya Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Kurde okropnie nie lubię w Lupine, że strasznie długo czeka się na dostawę. Już leci drugi tydzień i tracę cierpliwość - wczoraj napisałam do nich maila - i cisza. Quote
gops Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Gato Vega wygląda mega ! Idealnie na niej leżą . Agnesowa teraz już nie masz wyjścia :p musisz kupić ;D Quote
Ewa&Duffel Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Mam pytanie do użytkowników szelek Ruffwear- czy u was też ten pasek za łapami tak się przekręca ? U nas dzieje się tak z jednej strony i jest to dość denerwujące... Quote
Hill. Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 To chyba zależy od tego, jak blisko pach leży ten pasek. Może przesunięcie tylnej obręczy trochę dalej by pomogło? U nas bardziej niż tak się ta taśma nie przesunie na podszyciu: Quote
Aga*Lis Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Jakie szelki nadawałyby się do ciągnięcia ciężarków poza szelkami do wp? Maksymalny ciężar wynosiłby 2kg, pies waży 10kg. Szelki do wp są dosyć drogie i szukam czegoś tańszego. Quote
Ewa&Duffel Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 To chyba zależy od tego, jak blisko pach leży ten pasek. Może przesunięcie tylnej obręczy trochę dalej by pomogło? U nas bardziej niż tak się ta taśma nie przesunie na podszyciu:Dzięki, spróbuję w takim razie poluźnić przednią obręcz to może wtedy i tylna pójdzie dalej. Zobaczę czy to cos da :) tak jak lezy u was ten pasek to u nas się układa z drugiej strony i tak powinno byc moim zdaniem... Quote
gops Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Jakie szelki nadawałyby się do ciągnięcia ciężarków poza szelkami do wp? Maksymalny ciężar wynosiłby 2kg, pies waży 10kg. Szelki do wp są dosyć drogie i szukam czegoś tańszego. Szelki tzw pociągowe czyli po prostu norwegi z bardzo szerokim miękkim przodem z dwoma dodatkowymi kółkami na bokach . Dokupić do tego możesz dłuuugi dwójnik (zaczepiasz o te kółka i masz dodatkowe kółko z tyłu szelek trochę jak w sledach ) . Quote
Hill. Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Dzięki, spróbuję w takim razie poluźnić przednią obręcz to może wtedy i tylna pójdzie dalej. Zobaczę czy to cos da :) tak jak lezy u was ten pasek to u nas się układa z drugiej strony i tak powinno byc moim zdaniem... Dziwne, skoro z drugiej strony jest ok. Może w środku ta taśma jest jakoś przesunięta? Ale mam nadzieję, że po prostu poluzowanie przodu pomoże. Quote
Ewa&Duffel Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Dziwne, skoro z drugiej strony jest ok. Może w środku ta taśma jest jakoś przesunięta? Ale mam nadzieję, że po prostu poluzowanie przodu pomoże.Sprawdzałam i wydaje się być ok. Ale ewidentnie z tej jednej strony pasek ma tendencję do skręcania się na bok. Aż się zaczęłam zastanawiać czy to nie kwestia jakiegoś złego uszycia... Quote
Kesja Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Piękne te ruffweary! Prezentują się świetnie :) ja ja czekam na Obrożę od kudłatego! mmm ^^ Ja też... zamówiłam 18 i dopiero dzisiaj wysłana - mam nadzieję, że nam dojdzie jutro :P Quote
angineuuka Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Piękne te ruffweary! Prezentują się świetnie :) Ja też... zamówiłam 18 i dopiero dzisiaj wysłana - mam nadzieję, że nam dojdzie jutro :P Maja 14 dni na zrobienie i wyslanie :D pochwal się jak będzie :D Quote
Kesja Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Maja 14 dni na zrobienie i wyslanie :D pochwal się jak będzie :D Wiem, wiem, ale ciężko się doczekać :D Jutro mamy wypad wieczorem na sesję, więc jak obroża dojdzie to się załapie :) Quote
Leokadia Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Przyłaczam się do czekających na Kudłatego, wprawdzie używanego, ale i tak nie mogę się doczekać! :D Quote
dcz Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Pierwszy spacer, szelki Julius K9 paskowe spisały się doskonale :) nie przekręcają się, nie spiłowały, druga skóra na psie. Na początku wydawaly się sztywne ale psu to nie przeszkadza. Nie ciągnie na nich bardziej niż na innych ;) rączka trochę, drapie ktoś nie przemyslał funkcjonalności rzepa ale to taki niewielki defekcik. Quote
Vailet Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Ja polecam Ci odpruc ta część rzepu z raczki, ja tak zrobilam, latwo ją odpruc, nie uszkodzilam przy tym zadnej nitki w raczce, a jest o niebo wygodniej :) Quote
dcz Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Dziekuję :) już się przyglądałam i tak zrobię. Podobają mi się wizualnie te szelki i psiak je zaakceptował, na jesieni kupię siodłowe wybrany kolor to śliczny - kiwi. Quote
Recommended Posts