Niewyspana Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Opłaca się kupić takiego Rogza po 25 zł? Tylko inny kolor. [IMG]http://image.ceneo.pl/data/products/10760208/i-rogz-obroza-fanbelt-zaciskowa-z-lancuszkiem-odblaskowam-hc06-fioletowa.jpg[/IMG] Quote
Amber Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Moim zdaniem jak najbardziej, te rogzy to świetne obroże. Quote
gops Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Tak, warto . Ja zaryzykowałam i kupiłam rogza Xl wzorkowego (szybciej się niszczą) ciekawa jestem czy go polubie z racji na ten długi zacisk . Quote
Niewyspana Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Tak przy okazji, dla niezorientowanych, to wróciły pierniczki z PSDD ;p Quote
dorka1403 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='BBeta']Pierniczki z PSDD są świetne :loveu: Dobrze, że tak szybko się skończyły :diabloti:[/QUOTE] bbeta zoba zoba :D [URL]http://pawsitivedog.pl/pl/p/OBROZA-GINGERBREAD-MAN/167[/URL] wróciły for you :D [h=5][COLOR=#333333][I][/I][/COLOR][/h] Quote
Hill. Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 No i obróżka zamówiona, ciekawe jak wyjdzie :p. Quote
Harley Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='Niewyspana']Opłaca się kupić takiego Rogza po 25 zł? Tylko inny kolor. [IMG]http://image.ceneo.pl/data/products/10760208/i-rogz-obroza-fanbelt-zaciskowa-z-lancuszkiem-odblaskowam-hc06-fioletowa.jpg[/IMG][/QUOTE] A mogę spytać gdzie? I jak się nazywa ten model Rogza - co wpisać w wyszukiwarkę, żeby się dostać do sklepów/aukcji? Quote
.Agata. Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [url]http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2657021[/url] tutaj jest wyprzedaż Rogzów z likwidacji sklepu ;) ja szukam za to sklepu z ofertą lupine, tańszą niż na lupine.pl jest gdzieś taka? ewentualnie Rogzy? :smile: Quote
Kasi i Lena Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Lupine były swego czasu w Prodog.pl w przecenie. Quote
Izabela124. Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='Agata_Roki'][URL]http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2657021[/URL] tutaj jest wyprzedaż Rogzów z likwidacji sklepu ;) [/QUOTE]Przez tego linka zaszalałam z zakupami :eviltong: Quote
rev Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='Izabela124.']Przez tego linka zaszalałam z zakupami :eviltong:[/QUOTE] I ja też... A poza tym idą do nas pierniczki z PDD :siara: Quote
Izabela124. Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='Endher']I ja też... A poza tym idą do nas pierniczki z PDD :siara:[/QUOTE]Kupiłam 4 obroże i 4 smycze :oops: Quote
angineuuka Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 a ja dalej szukam reniferów :oops: Jak nie znajdę, to zamówię truskawki :P Quote
Adriana. Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='Niewyspana']Opłaca się kupić takiego Rogza po 25 zł? Tylko inny kolor. [/QUOTE] Warto! My mamy żółtego i sprawdza się super. Quote
Niewyspana Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='Harley']A mogę spytać gdzie? I jak się nazywa ten model Rogza - co wpisać w wyszukiwarkę, żeby się dostać do sklepów/aukcji?[/QUOTE] Ja akurat dorwałam na facebooku, żółtego i się trochę wahałam, no ale jednak kupiłam. Najwyżej później sprzedam ;p A w wyszukiwarce można wpisać np. obroża Rogz łańcuszek L Quote
rashelek Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Dziewczyny, mam pytanko do Was ;) Macie jakieś sposoby, żeby polarek Minky po praniu znowu był taki "futerkowy"? Mam nim podszytą rączkę w smyczy no i nie jest już taki fajny... Quote
Kasia i Teodora Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='rashelek']Dziewczyny, mam pytanko do Was ;) Macie jakieś sposoby, żeby polarek Minky po praniu znowu był taki "futerkowy"? Mam nim podszytą rączkę w smyczy no i nie jest już taki fajny...[/QUOTE] Kiedyś pytałam o to jedną z firm HM i podobno trzeba prac ręcznie w 30 stopniach i bez płynu do płukania. Ile w tym prawdy nie wiem, bo po moim brudasie to w 30 stopniach brud mi się tylko rozbabra... Quote
xxxkaluniaxxx Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 jak sie wyszczotkuje polar twardą szczotką z nylonowym włosiem to robi się ładny ;) Quote
majusa Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='Angi']jakby się ktoś natknął na reniferkową obrożę, to proszę.. pamiętajcie o mnie :grins: :loveu:[/QUOTE] Moze w gadzeciakach bedzie :), wlasnie z nimi dogaduje sie w sprawie nowych wzorow (Grencha i Rudolfa) w przeciagu tygodnia maja przetestowac czy to sie uda. Quote
Olson Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='majusa']Moze w gadzeciakach bedzie :), wlasnie z nimi dogaduje sie w sprawie nowych wzorow (Grencha i Rudolfa) w przeciagu tygodnia maja przetestowac czy to sie uda.[/QUOTE] tasiemki? czy obroże obszywane materiałem? ;) Quote
Adriana. Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='rashelek']Dziewczyny, mam pytanko do Was ;) Macie jakieś sposoby, żeby polarek Minky po praniu znowu był taki "futerkowy"? Mam nim podszytą rączkę w smyczy no i nie jest już taki fajny...[/QUOTE] Może pomoże przeczesanie szczotką lub grzebieniem. Nie mam nic z polarem minky, więc nie wiem jak to na nim zadziała, ale często robię tak z wszelkiego rodzaju futerkami przy kurtkach itp. Quote
majusa Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='Olson']tasiemki? czy obroże obszywane materiałem? ;)[/QUOTE] W zasadzie ani tak ani tak ;) Motyw bedzie haftowany. Quote
angineuuka Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='majusa']Moze w gadzeciakach bedzie :), wlasnie z nimi dogaduje sie w sprawie nowych wzorow (Grencha i Rudolfa) w przeciagu tygodnia maja przetestowac czy to sie uda.[/QUOTE] ooo, to daj znać :) Quote
majusa Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Jak bede miała od nich podglad haftu lub całej obrozki to Wam pokaze, ale to moze troche potrwac bo jutro pani z gadzeciakow bedzie sie za to zabierac. Quote
Recommended Posts