bdom Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Ja teraz czekam na moje zamówienie z DS (obroża i smyczy z serii TWIST) i nie mogę się doczekać, ciekawa jestem jak z jakością ich wyrobów. Na razie mam komplet z furkidz-prawie nienoszony,chyba sprzedam, bo jakoś bawełniana obroż wydaje mi się zbyt delikatna dla mojego świra Dwie obroże z AD- zdecydowanie najlepsze, pięknie wykonane, mamy je od roku, noszone codziennie wyglądają jak nowe. Dwie pary szelek Julius K9-siodełkowe i pasowe-mega porządne, dla psa super wygodne. Komplet z red dingo-miał od szczeniaka,teraz poszedł do psa siostry, bo obroża była z wąska. Smycz linę z el perro- jest ok, poprzednie smycze no name szybko się mechaciły i rozwalały,ta jeszcze się trzyma:) Dwie pary szelek z zoologa oddałam, pies nie chciał w nich chodzić, to były takie step-in, widocznie mega niewygodne - kundel uciekał jak brałam je do reki. Quote
anostek Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Fauka']Szkoda że tło tej obroży jest czarne, ale jest fajna :razz: Trochę mam wrażenie że Furkidz ostatnio trochę się opuścił i konkurencja ma ciekawszą ofertę.[/QUOTE] Czy ja wiem, pacyfki są genialne :loveu: Quote
rashelek Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Aaa doszedł Comfort :loveu: Miałam niespodziewajke, bo nie byłam pewna jaki kolor dostanę, przyszedł pomarańczowy :loveu: I jest przeeeśliczny, fajniejszy niż na zdjęciach ;) Tylko odcieniem mi do szelek nie pasuje, trzeba coś z tym zrobić :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='rashelek']Aaa doszedł Comfort :loveu: Miałam niespodziewajke, bo nie byłam pewna jaki kolor dostanę, przyszedł pomarańczowy :loveu: I jest przeeeśliczny, fajniejszy niż na zdjęciach ;) Tylko odcieniem mi do szelek nie pasuje, trzeba coś z tym zrobić :evil_lol:[/QUOTE] Przemalujesz szelki czy Comforta :P Quote
IZMADO Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Luzia']Gdzieś Marta pisała że do któregoś czerwca są niedostępni Jak z nią rozmawiałam w połowie maja to już podkreślała że najwcześniej może przyjąć zamówienie po 5-6 czerwca :)[/QUOTE] O tym to wiem. Pisała też, że przed przerwą wyślą wszystkie zamówienia. Ale napisałam maila i pewnie mailem znowu się przypomniałam, bo znowu dostałam informację "szelki będą do końca tygodnia". Mam nadzieję, że naprawdę będą :) [quote name='masdamerka']Mamy już obrożę MM i wszystkim którzy doradzali mi zieleń - wielki dzięki, Lu wygląda przezajebiście :) [IMG]http://img585.imageshack.us/img585/1131/img2069bw.jpg[/IMG] [/QUOTE] No i cudownie! czasem mam wrażenie, że jej wszystko pasuje ;) Quote
majusa Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Z okazji promocji w OMP chciałam zamowic obroże, najzwyklejszą (parciak z tasiemką) ale zeby była jakas nowosc w naszej kolekcji plastikowa klamra miała byc z adresówka. Pani wyceniła mi (32cm długa) na ok 30 zł :( do tego przesyłka 9zł. 15% znizka jest tylko na produkty a nie na całe zamowienie. Czy to sie opaca.....? Z jednej strony drogo z drugiej za dodatkowa adresowkę musialabym dac ok 7zł....mam dylemat. Quote
katasza1 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Ja mam jedna adresowke i sobie przepinam ;) Zamowilam w kudlatym arcie obroze w pawie piora :oops: ale postanowilam sprzedac 4 obroze...wiec jakby ktos chcial... :P Quote
WEIMAR Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Lu jest pięknym psem a ładnemu we wszystkim ładnie Quote
Paatrycja Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Tak właśnie siedzę i się zastanawiam: jak myślicie, z czego składa się fenomen DS, AD czy Furkidz? ;) Quote
masdamerka Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='WEIMAR']Lu jest pięknym psem a ładnemu we wszystkim ładnie[/QUOTE] Dzięki :) xxxx Quote
Adriana. Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Paatrycja']Tak właśnie siedzę i się zastanawiam: jak myślicie, z czego składa się fenomen DS, AD czy Furkidz? ;)[/QUOTE] Chyba z ciekawych wzorów, ładnego wykonania, kolorków i ogólnie ślicznego wyglądu akcesoriów :). Ja uwielbiam akcesoria z naszytymi tasiemkami z wzorkiem, bawełniane i zwykłe taśmowe, ale władnych kolorkach :), za to na przykład nie wiem co inni widzą w rzeczach skórzanych bo ja ich nie lubię. Ale o gustach się nie dyskutuje ;) Quote
Lavazze Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 pomocy, ktora wybrac? a moze cos zupelnie innego? nie jestem konkretnie nastawiona na zaden wzor, wiem tylko, ze ma byc z siateczka i pasowac do psa :) [IMG]http://i41.tinypic.com/fn5w95.png[/IMG] Quote
Kasi i Lena Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Do biszkopcika wszystko będzie pasować :) Podobają mi się: Pierwsza w pierwszym rzędzie i pierwsza i druga w drugim. Quote
Victoria Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 liski wg mnie te na gorze po prawej ;P aczkolwiek tak ogolnie to mi sie ta tasiemka nie podoba... tutaj jakos dziwnie ładnie wygląda :lol: Quote
IZMADO Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Victoria']liski wg mnie te na gorze po prawej ;P aczkolwiek tak ogolnie to mi sie ta tasiemka nie podoba... tutaj jakos dziwnie ładnie wygląda :lol:[/QUOTE] Mam to samo! To jedyna propozycja, która mi się podoba i aż jestem w szoku, że to właśnie TE liski ;) Quote
Adriana. Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='vege*']mi się podoba pierwsza w drugim rzędzie :)[/QUOTE] Mi również :p Quote
Avaloth Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 liski albo pierwsza się najładniej komponują :) Quote
masdamerka Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Do biszkopcika wszystko będzie pasować :) Podobają mi się: Pierwsza w pierwszym rzędzie i pierwsza i druga w drugim.[/QUOTE] Też tak myślę, biszkoptowi będzie fajnie ;) Quote
Rinuś Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Lavazze']pomocy, ktora wybrac? a moze cos zupelnie innego? nie jestem konkretnie nastawiona na zaden wzor, wiem tylko, ze ma byc z siateczka i pasowac do psa :) [/QUOTE] poczekam aż coś wybierzesz i kupisz i zobaczę jak będzie wyglądać na biszkopcie :evil_lol: no chociaż ja się czaję na którąś z gotowców na ohmypet. Quote
Aleksandrossa Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Victoria']liski wg mnie te na gorze po prawej ;P aczkolwiek tak ogolnie to mi sie ta tasiemka nie podoba... tutaj jakos dziwnie ładnie wygląda :lol:[/QUOTE] Wg mnie też liski :D Ale mi akurat ta tasiemka się podoba :D [B]motyleqq[/B]- mój Chic ma furkidza 2,5cm a waży (uwaga) 4,5kg więc dla Ti 3 cm raczej powinno być ok ;) Quote
asiak_kasia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 z tą szerokością to tez dużo zależy od samej budowy psa. Moja młodsza suka, ma bardzo krótki kark względem reszty ciała, wiec jak ją zapakowałam w 3cm to wyglądała dziwacznie :roll: Jakby w ogóle nie miała szyi, dla niej max. to jest 2,5 cm-a wazy 23-25 kg Z kolei i starszej suki, jest tyle kłaka, ze jak nie ma szerokiej obroży to jej po prostu nie widać :eviltong: Także myślę, że Brzydal motylkowej może spokojnie w tych 3cm śmigać ;) Quote
a_niusia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 a oja suka ma za to bardzo dluga szyje i tez sadze, ze w szerokosci wiekszej niz 2,5 cm wyglada glupio:))) Quote
Aleksandrossa Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 No a Chic chyba w 2,5cm nie wygląda źle ;) [IMG]http://images43.fotosik.pl/1820/cb157368f7803641med.jpg[/IMG] Kółeczka co prawda mogłyby być mniejsze ale szerokość wg mnie jest ok ;) Za to 2cm activdog jest dla mnie ciut za wąski szczególnie jak pies jest zarośnięty ;) [IMG]http://img132.imageshack.us/img132/6575/dsc0705an.jpg[/IMG] Jak jest obcięty to jest ok: [img]http://img132.imageshack.us/img132/2489/dsc0753ee.jpg[/img] Quote
vege* Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Nuka tak wygląda w 3 cm ;) Według mnie jest akurat :) [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/443/img20120601003.jpg/][IMG]http://img443.imageshack.us/img443/3133/img20120601003.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts