Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']Dogdesign
[URL]http://www.dogdesign.pl/[/URL]
[/QUOTE]

Wydawało mi się, że dość uważnie śledzę ten wątek ale jak widać się myliłam bo takiej firmy jeszcze tu nie widziałam :) Ktoś coś z niej ma?

Posted

[quote name='barberry']Wydawało mi się, że dość uważnie śledzę ten wątek ale jak widać się myliłam bo takiej firmy jeszcze tu nie widziałam :) Ktoś coś z niej ma?[/QUOTE]
na bazarku kiedyś widziałam ,w 2 jestem zakochana ale niestety 36zł za obroże to za dużo uważam :roll:
a mogłam kupić yorka :lol:

Posted

[quote name='barberry']Wydawało mi się, że dość uważnie śledzę ten wątek ale jak widać się myliłam bo takiej firmy jeszcze tu nie widziałam :) Ktoś coś z niej ma?[/QUOTE]
Ja na tą firmę trafiłam na forum mol.osy.pl (musiałam zakropkować bo jest cenzura) ;-) ktoś z forum o dogach niem. robi te akcesoria ;-)

Posted

[B] Sundari [/B]jeszcze Gadzeciaki
[url]https://www.facebook.com/pages/Gadżeciakipl/140412602642135?ref=ts[/url]

i oczywiscie jesli chodzi nie o handmadey to sklep Prodog :P

[QUOTE]Ja też nie mam pojęcia - może Twój pies bardziej przypomina psa niż chomika (w przypadku yorka ) lub świnki wietnamskie (w przypadku moich buldogów)
Widać jest jakaś selekcja
[/QUOTE]
haha moze tak :lol: w sumie jak tak mysle to pewnie tez bylabym mega niezadowolona gdyby mnie olali...

Posted

[quote name='gops']na bazarku kiedyś widziałam ,w 2 jestem zakochana ale niestety 36zł za obroże to za dużo uważam :roll:
a mogłam kupić yorka :lol:[/QUOTE]

Właśnie zrobiłam tam sobie jakąś przykładową obrożę żeby zobaczyć jakie mniej więcej są tam ceny (1,6cm na polarku, taśma+tasiemka ozdobna) i wyszło 29zł.

Nie opłaca się kupować yorka bo AD nie zrobi na niego szelek :evil_lol:

Posted

[quote name='barberry']Właśnie zrobiłam tam sobie jakąś przykładową obrożę żeby zobaczyć jakie mniej więcej są tam ceny (1,6cm na polarku, taśma+tasiemka ozdobna) i wyszło 29zł.

Nie opłaca się kupować yorka bo AD nie zrobi na niego szelek :evil_lol:[/QUOTE]
ale zaoszczędziłabym 7zł na obroży :evil_lol:

Posted

[quote name='gops']ale zaoszczędziłabym 7zł na obroży :evil_lol:[/QUOTE]

a nie no to faktycznie jest powód :evil_lol: uważam, że hodowle yorków powinny się właśnie w ten sposób reklamować :evil_lol:

Posted

[quote name='barberry']a nie no to faktycznie jest powód :evil_lol: uważam, że hodowle yorków powinny się właśnie w ten sposób reklamować :evil_lol:[/QUOTE]

Tak i napis na stronie każdej hodowli małych psów "Pamiętaj, kupując małego psa zaoszczędzisz w przyszłości na psich akcesoriach!" :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Tak i napis na stronie każdej hodowli małych psów "Pamiętaj, kupując małego psa zaoszczędzisz w przyszłości na psich akcesoriach!" :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol:
chociaż większość i tak chodzi przez całe życie w czerwonych Muscat MacLeather ;)

Posted

[quote name='barberry']:evil_lol:
chociaż większość i tak chodzi przez całe życie w czerwonych Muscat MacLeather ;)[/QUOTE]
Ja tam zawsze widziałam, ze chodzą w różowych :evil_lol:

Posted

[quote name='Marchewkowy']Tak ja mam różową i czerwoną w kropki :)
Już trochę je używałam i różowa jest w super stanie a z czerwonej rzeczywiście zaczeły się zmywać i blaknąć białe kropki, ale swoje już przeżyła i za tą cenę nie narzekam ;)) głównie starte jest na rączce.
A co do zerwania smyczy plecionej to mi się wydaję że warto przejść się na stoisko na którym kupiłaś i zareklamować... bez przesady żeby szczeniak wyrywał to musiał być wadliwy egzemplarz.
Ja mam 2 takie plecione smycze do dużych futer i jak do tej pory są niezawodne a często ich używam[/QUOTE]
Kropki zaczęły się zmywać po pierwszym razie co mnie trochę zdziwiło. Ja nie nażekam ale trochę mi smutno bo dwie inne z tego bazarku pożarła poczta polska.
Ja to w ogóle mam szczęście do psich akcesorii:roll:
Smycz użyłam wieczorem dopiero wieczorem więc mogła sobie co najwyżej murawę gdzie stało stoisko pooglądać.
No nic, może w Sopocie będzie coś fajnego;)

Posted

[quote name='dance_macabre']Kropki zaczęły się zmywać po pierwszym razie co mnie trochę zdziwiło. Ja nie nażekam ale trochę mi smutno bo dwie inne z tego bazarku pożarła poczta polska.
Ja to w ogóle mam szczęście do psich akcesorii:roll:
Smycz użyłam wieczorem dopiero wieczorem więc mogła sobie co najwyżej murawę gdzie stało stoisko pooglądać.
No nic, może w Sopocie będzie coś fajnego;)[/QUOTE]
A nie poszłaś na pocztę z tym, że zgubili ci polecony list? Dostałabyś od poczty niemały zwrot za to ;-)

Posted

[quote name='vege*']A nie poszłaś na pocztę z tym, że zgubili ci polecony list? Dostałabyś od poczty niemały zwrot za to ;-)[/QUOTE]
podobno koło 50zł

Posted

[quote name='gops']podobno koło 50zł[/QUOTE]
Jak ja czytałam kiedyś na stronie poczty to było napisane, że za zgubiony list polecony się dostaje min 100 zł, ale nie wiem bo mi nigdy nic nie zaginęło ;-)

Posted

[quote name='vege*']Jak ja czytałam kiedyś na stronie poczty to było napisane, że za zgubiony list polecony się dostaje min 100 zł, ale nie wiem bo mi nigdy nic nie zaginęło ;-)[/QUOTE]
a mi ktoś mówił że dostał nie całe 50zł bez paru zł , ktoś z dogo tylko to było pare lat temu .;)
sama nigdy nie ubiegałam sie o taki zwrot więc na 100% nie wiem .

Posted

Ma ktoś juliusy i szelki z siodełkiem z DS? Czy te z DS są bardziej przewiewne, mniej grzeją psa? Juliusy nie nadają się na upały, za bardzo grzeją Jetsana, do wody też się nie nadają, bo długo schną...

Posted

warto iść się zapytać na pocztę.Czasami listonosz nie zostawi awizo i przesyłka leży na poczcie. Ja miałam przypadek,że przesyłka nie dotarła, złożyłam reklamację i otrzymałam po pewnym czasie pismo od poczty że przesyłkę odebrał dajmy na to Jan Kowalski- kuzyn. Okazało się że to jakiś szwagier czy sąsiad z którym adresat był pokłócony i się nie odzywał- no cóż Poczta Polska, listonosze wydają różnym ludziom mimo że list polecony. Kwota którą się odzyska od poczty zależy od wartości przesyłki.

Posted

[quote name='AnIeLa']warto iść się zapytać na pocztę.Czasami listonosz nie zostawi awizo i przesyłka leży na poczcie. Ja miałam przypadek,że przesyłka nie dotarła, złożyłam reklamację i otrzymałam po pewnym czasie pismo od poczty że przesyłkę odebrał dajmy na to Jan Kowalski- kuzyn. Okazało się że to jakiś szwagier czy sąsiad z którym adresat był pokłócony i się nie odzywał- no cóż Poczta Polska, listonosze wydają różnym ludziom mimo że list polecony. Kwota którą się odzyska od poczty zależy od wartości przesyłki.[/QUOTE]
Ja też miałam raz taką sytuację, że moja paczka leżała tydzień na poczcie, a ja awizo nawet nie dostałam bo chodził taki listonosz na zastępstwo za tego co zawsze chodzi, ten co na zastępstwie jest to nosi zazwyczaj same awiza i rozdaje do skrzynek, a mi wtedy nie zostawił, dowiedziałam się po tygodniu właśnie jak zobaczyłam przypomnienie w skrzynce :shake: poszłam na pocztę z siostrą, powiedziałysmy co myślimy, więcej się to nie przydarzyło :eviltong:

Posted

widzieliście nowe flexi ?
[img]http://www.dlapupili.pl/data/gfx/pictures/large/3/0/203_1.jpg[/img]

[img]http://www.dlapupili.pl/data/gfx/pictures/large/2/0/202_1.jpg[/img]

[img]http://www.dlapupili.pl/data/gfx/pictures/large/0/0/200_1.jpg[/img]

[img]http://www.dlapupili.pl/data/gfx/pictures/large/9/9/199_1.jpg[/img]