sator_k_ Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Może nie do końca w temacie, ale tutaj dużo osób zagląda. Pytanie do ludzi, którzy posiadają pas biodrowy i go używają ;) Czy warto kupować psa z tymi pasami między nogi żeby się nie przekręcał, czy spokojnie da się bez tego wytrzymać? Jakieś opinie o pasach z activdoga? Quote
anorektyczna.nerka Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nie miałam z tymi paskami, ale mam normalny i jest supcio, też się nie przekręca (ale może dlatego, że mój pies biegnie prosto i nie skręca bez potrzeby). Wg. mnie z paskami dobry jest do nart, mi przy normalnym bieganiu przeszkadzałby. Co do pasow z activdoga się nie wypowiem, ale dobre są z hifiki (i jak na razie tylko to mają dobre, bo wszystko inne się kurczy pod wpływem wilgoci i ujemnych temperatur) i manmata. Quote
omry Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Ja czekam na cienki pas biodrowy z DS. Jak dojdzie to zdam relacje :) Quote
cockermaister Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 A ja zamówiłam obrożę od Furkidz :roll::diabloti: już nie mogę się doczekać kiedy dojdzie :diabloti: Quote
chrupcia Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 czy ten piekny turkus z furkidz już naprawde nie wróci?:( nie miałam neta i takie cudo mi uleciało :( Quote
Lucky. Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Megi w wiewiórkach. Przyjdzie czas na pokazanie ptaszków :D [IMG]http://i46.tinypic.com/2guazp1.jpg[/IMG] [IMG]http://i50.tinypic.com/2s0g3z5.jpg[/IMG] Quote
Olson Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Fajnie wyglądają, ale za bardzo nie widać, że to wiewióry. Ile to cm? :) Quote
Lucky. Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='Olson']Fajnie wyglądają, ale za bardzo nie widać, że to wiewióry. Ile to cm? :)[/QUOTE] ogólnie po wewnętrznej stronie obroży, jest więcej wiewiórek, i ładniej je widać. 3 cm, chyba nie jest za szeroko ? Quote
BBeta Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Widzę, że też dostałyście obrożę z tymi ogromnymi brzydko wyglądającymi kółkami :eviltong: Quote
Molowe Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 jak dla mnie trochę za szeroko 2,5 cm byłoby idealnie :D Quote
Whatever Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 A czy Furkidz szyje obróżki już teraz tylko z tymi kółkami, czy można wspomnieć, by zrobili te w "starym typie"? Bo zamówiłam obróżki zaciskowe, ale wolałbym jednak ten stary typ zacisku :roll: Quote
Olson Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 3cm jest moim zdaniem jak najbardziej ok. :) Znajomi zastanawiają się nad czymś dla swojego kaukaza i zaproponowałam im właśnie furkidza i DS. Do gustu nie przypadły im tasiemki i zdecydowali się na furkidza właśnie - 3cm z tego co mówili, i dlatego się pytam. :) Quote
Stevie Rae Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Mam pytanie do posiadaczy akcesoriów z El Perro i nie tylko. Od jakiegoś czasu przymierzam się do zakupu kolejnej obróżki, podoba mi się chabrowa EP, jak te obroże sprawdzają się podczas spacerów i nie tylko? Jakieś nadprucia, wystające nitki? Quote
Szura Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Mój nosił El Perro obrożę ze 3 miesiące, jest jak nowa (po praniu), smycz z tego samego materiału non stop używana od, hm, dawna :P , ciągana po ziemi, podgryzana itd itp jest jak nowa, jedynie (również po praniu) minimalnie ciemniejsza niż znacznie mniej używana obroża. Nic się nie pruje, żadne nitki nie wystają. Quote
Stevie Rae Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Dziękuję za szybką odpowiedź :) A jak wygląda kontakt ze sklepem - czy zamówienia są wykonywane w terminie, szybko? Jak z wysyłką? Quote
Victoria Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Zamówienie są bardzo szybko realizowane. Mi wysłali obroże jeszcze zanim pieniądze dotarły - pani dzwoniła się zapytać czy przelew zrobiony, bo mają już obroże uszyte i chcieliy wysłać. Gorąco polecam ;) Quote
rashelek Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Oj ElPerro jest świetne, mają niesamowite kolory i akcesoria są bardzo wytrzymałe. Nasza obroża już kilkukrotnie prana i nic się z nią nie dzieje, dzisiaj wodowała i oprócz tego, że jeszcze schnie zniosła to super. Nic się nie mechaci ani nie pruje. Spokojnie mogę polecić ;) Quote
BestBibi Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nasze pierwsze obroże od DS [IMG]http://img803.imageshack.us/img803/2448/pict1931x.jpg[/IMG] [IMG]http://img850.imageshack.us/img850/1729/bamekds.jpg[/IMG] Następny będzie Furkidz - jak tylko wrócą słonie :) Quote
Szura Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Od El Perro miałam wysyłkę jeszcze zanim kasa do nich dotarła. :P EDIT: Kontakt super, ja zamawiałam coś, czego nie ma w ofercie, nie było z tym żadnego problemu. :) Quote
a_niusia Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 active dog odpisal. cena szelek dla mojego psa w zaleznosci od zdobien 73-84 zeta. nie wiem w sumie, czy to duzo, czy nie... Quote
anorektyczna.nerka Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Wg. mnie za dużo, ale jeżeli jesteś skłonna tyle wydać to kupuj. Akcesoria hand made mają to do siebie, że są drogie. Quote
gops Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='a_niusia']active dog odpisal. cena szelek dla mojego psa w zaleznosci od zdobien 73-84 zeta. nie wiem w sumie, czy to duzo, czy nie...[/QUOTE] drogo .... inna firma z pianka zrobi pewnie za 60 :evil_lol: Quote
Recommended Posts