Cyraneczka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Gratulacje dla wszystkich dogomaniakowych i nie tylko zwycięzców ;) A kto tam sędziował??
ewaka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Ewa, czy OnyX był na wystawie? Kilka dni temu dostałam zgłoszenie na BS, że zaginął i nadal jest na zaginionych :shake: Czyżby się odnalazł? :multi:
Miśka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 ewaka napisał(a):Ewa, czy OnyX był na wystawie? Kilka dni temu dostałam zgłoszenie na BS, że zaginął i nadal jest na zaginionych :shake: Czyżby się odnalazł? :multi: nie bylo go na wystawie :( chyba jeszcze sie nie odnalazl...
Nitor-Nivalis Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 ewaka napisał(a):Ewa, czy OnyX był na wystawie? Kilka dni temu dostałam zgłoszenie na BS, że zaginął i nadal jest na zaginionych :shake: Czyżby się odnalazł? :multi: Nie nie bylo go, ja nie wiedział czy to był on czy jego brat. Ale juz wiem ze go nie było - niestety :shake:
Nitor-Nivalis Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Cyraneczka napisał(a):Gratulacje dla wszystkich dogomaniakowych i nie tylko zwycięzców ;) A kto tam sędziował?? Sedziował Paweł Szemraj
NigdyNigdy Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Gratulujemy uczestnikom Wystawy Walentykowej, a w szczególności tym, którzy do domu wrócili z trofeami :p
flashka-g Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 http://img133.imageshack.us/img133/2082/10038100si.jpg a to co Red Bull doda Ci skrzydeł??:crazyeye: ...no widze ze sie niezle działo....:roll: i mnie takie akcje omineły..hee
Nitor-Nivalis Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 No widzisz to jeszcze nic :) najlepsza byla akcja panów z drabiną:cool3:
flashka-g Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 podaje wyniki to co wiem z BRNA i stawke Siberian Husky psy młodziez PETROFF POLARNI EXPRES- 1 CAJC o: explorer bear hydrargium m: Iglu Dogs lady in velvet wł.Forajtova Karla ROCHESTER de CIUKCI- nb o:karnovadas alexanders wolf m: deashabo`s Shining Stardust wł. Krejci Manfred & Petra psy otwarta AIRBORNE SHADOWA OF ARCTIC SKYLINE- II res.CAC o: Haky Nakuro Doghouse Farm m: Rakish Chiara of Doghouse Farm wł. Silke Michaela ALIVE ASKARI OD ARCTIC SKYLINE- bdb? o: m: -II- wł. Fischerauer Alexander BACK TO THE FUTURE OF BLUE-MAGIC- IV dosk. o: karnovadas Comache Smoke m: fantastic Twister of West Volfscany wł Krenn Franz Karl EASY RIDER SIWASH LEGEND- nb o: Doc-Dollitle v.d. Doghouse Farm m: Funny Girl Snowhill`s wł. Topinkova Alena OUMIAK`s THE SHOW MUST GO ON- bdb? o: Arcticlights Magic Dreamer m: Oumiak`s Oasis Shandrin wł. Shimpf Olivier & Semerakova Michaela TOVIK`s LAND AND ORDER- I CAC, BOS, CACIB o:Kristaris Rudolf Valentino m: Tovik`s Trace Evidence wł.marton Zsuzsanna Vinymar`s EAGLE`s FEATHER- III dosk. o: Kontoki Takin`My time m: Vinymars Bright Future wł. Muranska Jana psy championy Ch.AKHILESH ANOOP OF SNOWDOG FARM- I CAC, Res.CACIB O; O`Sullivan v Ellesmere Island m: Love of Wolf Elegant lady President wł. Felix Gergard Ch. CAMTON`s ONE AND ONLY- nb o: Camton`s wait`n For No One m: Arctic Moon`s ALeshanee wł.Krejci Mafred & Petra suki szczeniąt BEST OF ALL OF WOLF POINT- 1 w.o. o: Look at me of Wolf Point m: Pamela Andreson of Blaker lake wł. Krenn Franz Karl suki młodziez BROWNIE ZE STARAJDY-?? o:Vinymar`s Clear Future mL X-Dakota Girl z Lodice wł. Ptackova jana PAMELA POLARNI EXPRESS-?? o:Explorer Bear Hydrargium m: Iglu Dogs Lady in velvet wł. Forajtova Karla PANDA POLARNI EXPRESS-?? O;, M; -II- wł. Kucerova Dagmar suki posrednia DOGHOUSEFARM ANAKIN- III dosk. o: Karnovadas Wild Ride M; kalimaf of Doghouse farm wł SIlke Michaela MARK MY STYLE OF WOLF POINT- II res.CAC o: All the best of wolf point ml Vershiba de Ciukci wł Felix Gerhard TIWAYE ASANPI FOR POTEGA NATURALNOSCI ESKIMOSKI DOMEK- 1 CAC, res.CACIB o: Explorer Bear Hydrargium m: Evora de Ciukci wł. Kordel & Zając suki otwarta ESCATAWPA SIWASH LEGEND-?? O;Doc Dollitle v.d. Doghouse Farm m: Funny Girl Snowhill`s wł.Topinkova Alena EXPLORER SHE IS NOT AN ANGEL- 1 CAC, CACIB, BOS,BOB O: Kafren de Ciukci m:Arctic Blue Preety wł Matulik Laszlo JULIE JEDNICKA-?? o: Euperion Ice Polarni express m: Barbie jednicka wł. Semerakova Michaela KATIA ESKIMOSKI DOMEK-nb O; Explorer Bear Hydrargium m; Cassandra de Ciukci wł. Nowak Barbara Vinymar`s DREAMER LADY- II dosk. o: Iglu Dog`s jet0 Black m: Vinymars AShamed Ashley wł. Felix Gerhard klasa championow CH.ALBANY ARKTYCZNA SIŁA- I CAC O: Nike Exploring of Nordica m: Amina Biela Maska wł.Anna Chrzanowska fotek narazie nie mam..mam nadzieje ze Marta cos wstawi:)
Nitor-Nivalis Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 GRATULACJE :multi: a kto sedziował ?
flashka-g Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 nie no nic nie powiem zarowno Tovik jak i sunia byly super, sunia wygladala na bardziej rozwnieta i zgarnela wszystko..i miala lepszego handlera niz pies. Ale Tovik wedlug mnie ładnie sie rozwija i całkiem niezłe cacko z niego:cool3: ale rozumiem ze takie cos sie nasuwa..wegierskie psy..wegierski sedzia;)) było fajnie sympatycznie bardzo:)
Nitor-Nivalis Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 a to wiele wyjasnia - oznacza tylko to dlaczego psy wegierskie przyjechaly - a nie to ze wygrały :) oba sa fajne, a Tovik to mlody psiak jeszcze :) mam nadzieje ze macie jakies foteczki.
flashka-g Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 mi powychodzily ciemne..musze poczekac az mi je Anka przesle, ale Marta tam miala całkiem całkiem niezle;):cool1:
Nitor-Nivalis Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Asiu a moze chciałoby ci sie podopisywać rodziców do tych psiaków ;)
flashka-g Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 zrobione..nawet włascicieli dałam odrazu;)
Nitor-Nivalis Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 flashka-g napisał(a):zrobione..nawet włascicieli dałam odrazu;) dzieki wielkie ;)
Nitor-Nivalis Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='rOOn7']Tovika rodzice -> www.husky.w.pl bodajze wystawa na wegrzech TATA dzien pierwszy :p jest tez foto o ile sie nie myle. Juz dawno widzialam :)
sh_maniak Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Było co ogladac w Brnie, wiele ładnych psiaków :) i bardzo miła atmosfera :) Jutro wiecej zdjęc dam bo padam :mdleje: Suczki klasa pośrednia 1 lokata CAC, Res. CACIB Tiwaye Asanpi for Potęga Naturalności Eskimoski Domek :terazpol: 2 lokata, Res. CAC Mark My Style of Wolf Point 3 lokata Doghouse Farm Anakin
flashka-g Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Nie wiem czy widzieliscie juz wyniki z wczoraj z ringu Siberian Husky na Westminsterze... tutaj macie zgłoszone psy http://www.westminsterkennelclub.org/2006/entries/breed/sibhusk.html tutaj wyniki http://www.westminsterkennelclub.org/2006/results/breed/sibhusk.html a tutaj filmik z przebiegu sędziowania http://www.westminsterkennelclub.org/2006/video/breed/index.html Best of Breed Ch Karnovanda's Niklas Wolf Best of Opposite Sex Ch.Koobears Kaila Jubilee
Nitor-Nivalis Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 taka mała dygresja a propo wystawiania i którego z topików prowadzonych wcześniej - czy ktoś widział na tym filmiku psiaka który nie był by choć delikatnie "ustawiany ręcznie" :)
SH Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 I właśnie dlatego bardzo mi się nie podoba ten filmik :diabloti:
Miśka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='flashka-g'] Best of Opposite Sex Ch.Koobears Kaila Jubilee a jakzeby inaczej :) :) :)
Miśka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 SH napisał(a):I właśnie dlatego bardzo mi się nie podoba ten filmik :diabloti: e marudzisz... dla tego seksownego sweterka pana z "dziewiątką" warto było obejrzeć :loveu: :lol:
Recommended Posts