NigdyNigdy Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):To ja umieszczę informacje z innej bajki :) suczka która była wystawiana w Polsce Winterfrost's MARY POPPINS ukończyła Championat Hiszpanii :) Gratulacje dla Danieli i Antonio :D Mary Poppins to zdecydowanie mój typ Husky 8) A co do sędziego w Poznaniu.... Ja tam nie wiem- bojkoty, niezadowolenia.... Przecież nikt z organizatorów tego nie zauważy, a to przecież do nich jest ten protest skierowany :roll: My już bodajże od 1996 roku żeśmy w Poznaniu niczego poważnego nie ugrali, a mimo to, uważamy tę wystawę za obowiązkowy punkt w kalendarzu wystawowym. Jest chyba tylko jeden czy dwóch sędziów, którzy byliby nas w stanie skutecznie od tej wystawy odstraszyć. :wink: A jak oni nie sędziują to jadziem na Poznań 8)
Savannah Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='NigdyNigdy'] uważamy tę wystawę za obowiązkowy punkt w kalendarzu wystawowym. Brawo :wink:
Miśka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 NigdyNigdy napisał(a): My już bodajże od 1996 roku żeśmy w Poznaniu niczego poważnego nie ugrali, '97 - Bursztyn, CWC, resCACIB, Bajka CWC, resCACIB '98 - Bohun resCACIB '99 - Cowboy - ML.Zw.PL '00 - Cowboy - doskII za wloskim psem '04 - Jagna - CWC ekhm :lol:
NigdyNigdy Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='Miśka'][quote name='NigdyNigdy'] My już bodajże od 1996 roku żeśmy w Poznaniu niczego poważnego nie ugrali, '97 - Bursztyn, CWC, resCACIB, Bajka CWC, resCACIB '98 - Bohun resCACIB '99 - Cowboy - ML.Zw.PL '00 - Cowboy - doskII za wloskim psem '04 - Jagna - CWC ekhm :lol: Napisałam POWAŻNEGO :lol: Nie mówię, że nam nie szło, ale po zajęciu przez Bohuna III miejsca na Best in Show, apetyt troszkę wzrósł. res. CACIB trochę przy tym blady :wink:
NigdyNigdy Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Miśka napisał(a):bluznisz kobieto!!! tyle Ci powiem :-D :-D :-D Może i tak :lol: Ale nikt nie jest doskonały 8)
NigdyNigdy Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Miśka napisał(a):bluznisz kobieto!!! tyle Ci powiem :-D :-D :-D A tak wogóle to.... 8) Wciskasz mi tu kity o wielkim znaczeniu res. CACIB'ów, ale zapomniałaś wymienić bursztynowego res. CACIB'a z 1999 roku :evilbat: Sama widzisz, że to taki tytuł, o którym szybko się zapomina :wink: No wiem, wiem.... Rozbestwiłam się, ale co zrobić skoro mi z tym dobrze :roll: :wink:
Miśka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 NigdyNigdy napisał(a): A tak wogóle to.... 8) Wciskasz mi tu kity o wielkim znaczeniu res. CACIB'ów, ale zapomniałaś wymienić bursztynowego res. CACIB'a z 1999 roku :evilbat: Sama widzisz, że to taki tytuł, o którym szybko się zapomina :wink: bo nie mam wynikow z poznania '99 (tak jak z 2003) na stronie :P do Ml.Zw.PL Cowboya doszlam droga dedukcji, wiedzialam ze ma wiec jedynie w 99 mogl dostac bo 2000 to bylo euro gdzie juz byl w posredniej. wiec nie ja tu kituje :evilbat:
NigdyNigdy Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Miśka napisał(a):wiec nie ja tu kituje :evilbat: Taaaa.... 8) :wink: P.S. Wszystkich forumowiczów przepraszamy za te chwile dygresyjno- wspomnieniowe :lol:
Miśka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 NigdyNigdy napisał(a): P.S. Wszystkich forumowiczów przepraszamy za te chwile dygresyjno- wspomnieniowe :lol: eee tam... w koncu trzymamy sie tematu. jest o wynikach ;-)
flashka-g Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Wyniki z węgierskich wojaży z TATA naszych rodowitych psiaków (takie doszły mnie sluchy:) ) sobota Shapali de Ciukci - 2 ex. Dustin Sądeckie Pieszczochy 2 ex. Snowy Grove`s BLISFULL BROWNIE 1 ex,CAC, CACIB, BOB niedziela Shapali de Ciukci 1 ex.CAC, res.CACIB Dustin Sądeckie Pieszcochy 1 CAC Snowy Groves Blisfull Brownie 1 ex. CAC res.CACIB bardzoooo gratuluje:*
rOOn7 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 flashka-g napisał(a): sobota Shapali de Ciukci - 2 ex. Dustin Sądeckie Pieszczochy 2 ex. Snowy Grove`s BLISFULL BROWNIE 1 ex,CAC, CACIB, BOB niedziela Shapali de Ciukci 1 ex.CAC, res.CACIB Dustin Sądeckie Pieszcochy 1 CAC Snowy Groves Blisfull Brownie 1 ex. CAC res.CACIB :* prostuje. w opierwszy dzien oba nasze polskie psiaki dostaly rowniez resCAC, natomiast w drugi dzien Shapali byl exc2 z resCAC i resCACIB, nie exc1. reszta wynikow: I dzien - s.G.Tibor (H) psy kl. posrednia I - Tovik's LAW AND ORDER - CAC, NPwR, CACIB II - DUSTIN Sądeckie Pieszczochy - resCAC psy kl. otwarta I - UNIQUE SNOWDOG of Cool Water - CAC, resCACIB II - SHAPALI de Ciukci - resCAC psy kl.weteranow Snowy Grove's AKHETUUK D BRISK - niewystawiony suki kl. mlodziezy I - GIFT FOR LIFE of Wolf Point - HPJ II - Sophie's Pearl LUTHIEN TINUVIEL - exc suki kl. posrednia Timber's Kiddy TAKE THAT - ? MISTY MAY of Siberian Lady - ? CORA THE SIBERIAN CORAL From Andrea's - ? suki kl. otwarta I - Winalmik's CORAL SEA OF TORQUEMADA - CAC ,resCACIB II - PRECIOUS PEPPER of Nordica - exc suki kl. championow I - Snowy Grove's Blissful Brownie - CAC, NSwR, CACIB, BOB ============== dzien drugi - J.Zeidl (H) I dzien - s.G.Tibor (H) psy kl. posrednia I - DUSTIN Sądeckie Pieszczochy - CAC psy kl. otwarta I - UNIQUE SNOWDOG of Cool Water - CAC, NSwR, CACIB II - SHAPALI de Ciukci - resCAC, resCACIB psy kl.weteranow Snowy Grove's AKHETUUK D BRISK - niewystawiony suki kl. mlodziezy I - GIFT FOR LIFE of Wolf Point - HPJ, BOB suki kl. posrednia Timber's Kiddy TAKE THAT - CAC suki kl. otwarta I - Winalmik's CORAL SEA OF TORQUEMADA - CAC, NSwR, CACIB II - Explorer's SHE IS NOT ANGEL - exc suki kl. championow I - Snowy Grove's Blissful Brownie - CAC, resCACIB suki kl. weteranow I - I SEE YOU ICEFLOWER of Nordica - exc z drugiego dnia wyniki nie sa pelne, katalog zostal w auce. Fotki beda jutro na SH World
Gosia & c.o. Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Gratulacje :) Słyszałam że po zachodzie słońca 3 stopnie były- chyba tylko haszczakom ciepło było ;)
NigdyNigdy Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 rOOn7 napisał(a):flashka-g napisał(a): sobota Shapali de Ciukci - 2 ex. Dustin Sądeckie Pieszczochy 2 ex. Snowy Grove`s BLISFULL BROWNIE 1 ex,CAC, CACIB, BOB niedziela Shapali de Ciukci 1 ex.CAC, res.CACIB Dustin Sądeckie Pieszcochy 1 CAC Snowy Groves Blisfull Brownie 1 ex. CAC res.CACIB :* prostuje. w opierwszy dzien oba nasze polskie psiaki dostaly rowniez resCAC, natomiast w drugi dzien Shapali byl exc2 z resCAC i resCACIB, nie exc1. Tak, czy siak- duże gratulacje, również za odwagę splądrowania ternów obcych :wink: Szeczólne brawa kieruję oczywiście w stronę Bajki i jej drugiego końca ringówki 8)
Marzena Pokrywka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 GRATULACJE dla wszystkich wzyciezcow :D
Cyraneczka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dołączam się do gratulacji!! Najważniejsze, że chcieliście i pojechaliście, a że z sukcesami wracaliście, to tylko się cieszyć. Jednak te nasze husky nie są takie złe ;-)) Pozdrowienia od innych explorerów ;)
flashka-g Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 ja juz zaczynam trzymac kciuki za naszych wyprawców do Nitry:)) zmiećcie wszystko kochani!!!! no i czekam na sms :)) a Pozostali do zobaczenia jak co roku w Poznaniu :D
SH Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Niestety w tym roku nie dotrę do Poznania :( Zatem liczę na wyniki i fotki zrobione przez dogomaniaków 8)
sh_maniak Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Poznań juz pojutrze :o ..... kiedy ten czas zleciał :roll:
Asia i Yuki Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Elo ja swojego w Poznaniu wystawiam w klasie otwartej- psy. Kto z was jeszcze wystawia w tej klasie? Do zobaczonka na wystawie :)
dachenoceras Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Do mnie nie dotarło, że moę jechać z psem 500 km w jedną stronę - na wystawę - przynajmniej narazie. :D
HUSKYTEAM Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Heloł Asia! No to się znów spotykamy, bo ja Smerfetkę w otwartej mam. Do zobaczyska, Pzdr
Recommended Posts