flashka-g Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Nigdy Nigdy a wogole kto normalny nie spi w niedziele rano?? chyba tylko kynolodzy:) :D
Monika R. Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Nigdy Nigdy i Bursztyn chyba nie wybacza ci tego Bohuna,(mysle ze chodzi o to ;) )
NigdyNigdy Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 flashka-g napisał(a):psy wtereany 1.Bohun z Coyoacan 2 Bis Weteran flashka-g napisał(a):Kasia ale dlaczego mi nie wybaczysz??? :lol: No właśnie dlatego :lol: Bursztynek jest Bursztynkiem od 11 lat i nigdy nie był Bohunkiem. A Bohunek (nota bene jego braciszek).... nigdy nie był Bursztynkiem :wink: A skąd ten Bohun Ci się wziął to ja nie wiem :roll: A tak a'propos, Ty widziałaś go kiedyś na żywo....? flashka-g napisał(a):Przeciez Burtszynek był 2 na głównym Bis weteran a wygrał Bis Wterean Piesków- faktcyznie moglam napisac zer wygrał bis weteranan psów ale sorki bylam taka zakrecona.. Nie, no, ja zupełnie nie o to 8) Tak, wygrał BiS Weteranów psów, ale przegrał z suczką. To jednak nie jest wynik, którego bym się jakoś specjalnie wstydziła :wink: A co tam! Nawet gdyby nic nie wygrał, to też bym się go nie wstydziła. Bursztyn to najwspanialszy pies pod słońcem- jego charakter od jedenastu już lat mi imponuje i co i rusz zaskauje 8) A wydawać by się mogło, że znam go na wylot.... :roll: Monika R. napisał(a):Nigdy Nigdy i Bursztyn chyba nie wybacza ci tego Bohuna,(mysle ze chodzi o to ) :wink: Nieeee, no tak źle to nie będzie :lol: W sumie, to być porównywanym do Bohuna, pierwszego Interchampiona wyhodowanego w Polsce to raczej zaszczyt, a nie ujma :wink: flashka-g napisał(a):Nigdy Nigdy a wogole kto normalny nie spi w niedziele rano?? Nie wiem- ludzie "normalni" są mi obcy :lol: Są dla mnie zbyt nudni 8)
agacia Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 A ja ponawiam pytanie o ta Dżanale :wink: Co to za suczka jest i po jakich rodzicach?
NigdyNigdy Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 agacia napisał(a):A ja ponawiam pytanie o ta Dżanale :wink: Co to za suczka jest i po jakich rodzicach? Dżanala to po prostu Dżanala :wink: Ojcem jest Explorer's TRADE MARK, a matką DENY z Gnojnicy. Suczka urodzona w hodowli p. Marka Szpary, 16 marca 2005 roku. Maść platynowa- tak jest wpisane w katalogu :roll:
flashka-g Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Nigdy Nigdy mówiłam ze zakrecona bylam..stąd ten Bohun :lol:
NigdyNigdy Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 agacia napisał(a):Dzieki :wink: My pleasure :wink: flashka-g napisał(a):Nigdy Nigdy mówiłam ze zakrecona bylam..stąd ten Bohun No dobra- tłumaczenie przyjęte 8) Wybaczamy :wink:
NigdyNigdy Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Miśka napisał(a):www.husky.w.pl - zdjecia i wyniki z Zabrza Fajowo! :lol: Miło sobie popatrzeć tak troszkę z boku i obejrzeć sobie wszystki stworki razem 8) Patrzę się na ostatnie zdjęcie i.... :roll: Nie, no... ładną mam tę gadzinkę.... :oops:
Ula Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Nie, no... ładną mam tę gadzinkę.... NIgdyNIgdy, fakt, sliczna masz te gadzinke :) pikna to Twoja Jagienka. Super,naprawde, bardzo mi sie podoba :wink: PS. Miska, Ty wiesz ze Twoja Bajasta mi sie straszliwie podoba, ale moge sie powtorzyc :) Slicznotka!!!
flashka-g Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 sprobowalabys tylko powiedziec ze ci sie nie podoba :D
Ula Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 sprobowalabys tylko powiedziec ze ci sie nie podoba Zmienilam zdanie.... :evilbat: brzydactwo... :lol: :wink:
dachenoceras Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Takie drobne zawrócenie głów Wszych - czy znalazłby się ktoś "bezrobotny", życzliwy i chętny, - aby za miesiąc w Kielcach wejść z moim szczeniakiem na ring - w razie jakby mi wysiadła psychika, - o doświadczeniu nie ma co mówić bo jest zerowe.
Marzena Pokrywka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Witam Ja również odzywam sie do was z prośbą o pomoc :oops: Chciałabym wystawić w Kielcach Don Corleone ale ja niestety nie będe mogła biegać po ringu a raczej trudno dobrze zaprezentować psa stojąc cały czas w jednym miejscu ... Wstyd się przyznać ale pomimo iż Black'y przebojem przeszedł swoje pierwsze wystawy to nie ukończyliśmy nawet reproduktora :-? . Złożylo sie na to,że cierpiałam na brak kasy i czasu. Dlatego zwracam sie z pytaniem czy ktos by nam pomógł???? :cry:
Gosia & c.o. Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Marzenko jeśli udałoby mi się dostać do Kielc to bardzo chętnie Ci pomogę :) O ile dobrze pamiętam to wystawiałam kiedyś Blacky'ego na porównaniu, więc wiem jak świetnie sie z tym psem współpracuje :) Pozdrawiam serdecznie Gosia
Monika R. Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 dachenoceras a po kim jest twoj piecho, z jakiej hodowli 8) ??
dachenoceras Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 W zawołaniu ma z Dębickiej Kępy - pierwsze szczeniaki po Deny z Gojnicy i Ex. Tade Mark (mam wrażenie że połowa szczeniaków w Polsce jest z tego psa) jego młodsza siostra niejaka Dżamala w Zabrzu dostała ostatnio w.o., srebrny, 7 miesiac mu idzie - na Kielce już się zgłosiłem na szczeniaki no i razem pracujemy nad ową postawą i krążeniem w koło (tylko ciężko mi powiedzieć w jakim kroku mój pies wypada najlepiej - niedoświadczony jestem) - być na wystawie będę pewnie wyjdę na ring - tylko chciałbym potraktować całą sprawę poważnie oczywiście z lekką domieszką chaosu - i stąd moja prośba o to jedno zastępstwo bo od następnego razu (jak będzie taki) walczę sam (oczywiście z psem). A przez którą rękę się obracać jak biegnę po prostej?
Monika R. Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Chyba ci sie pomylil z Explorer Bear Hydrargium (po nim to prawie polowa szczeniakow) :wink: :lol: ,co do obracania to ja zawsze z lewej to robie (jesli dobrze zrozumialam o co ci chodzi :lol: ):wink: Mam pytanko skąd jestes??
Savannah Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 dachenoceras napisał(a): A przez którą rękę się obracać jak biegnę po prostej? ja najczesciej obracam sie na lewo ale ze zmiana ręki trzymajacej ringówke, tj. trzymana w lewej, po skrecie idzie w prawa ręke :wink: albo juz bardzo profesionalnie (czego nauczyłam sie we Francji w tym roku) wyglada jesli na prostej zawracamy po prawej, bez zmian trzymania ringówki :) :wink: Pzdr
rOOn7 Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 oj to w Kielcach bedzie sie dzialo 8) no coz tez tam bedziemy w rocznice wdepniecia w swiat wystaw :lol:
iva_z Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 cześć dachenoceras ja też wybieram się do Kielc ze swoim szczeniakiem - Hektorem (jeden z połowy szczeniaków po Bear :wink: ), więc sie spotkamy na ringu :) . My swój debiut mamy już za sobą :lol: (w Legionowie). Wystawianie to dla nas forma relaksu i możlwość spotkania się z innymi miłośnikami tych piesków, ale mimo to dawka stresu była spora :roll: Ale nie martw się, na pewno ci się powiedzie. Życzę powodzenia i do zobaczenia
dachenoceras Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Oj będzie konkurencja - niby szkoda, bo samotnie to bym miał przynajmniej pierwsze miejsce :D , a tak cóż..... będę miał przynajmniej kogoś po kim będę powtarzał wszystkie ruchy w ringu. A i będzie drugi pies w pobliżu więc.....nawet nie chcę myśleć. Dystans to ja mam - tylko ciężko raczej mówieć - a jakoś tam będie - chociaż pewnie jakoś tam będzie. Co do ojca szczenioaka to mój ma Węgra a nie Słoweńca za ojca.
Recommended Posts