Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dachenoceras napisał(a):
Potrzebne pewne będzie - prezentacja pewnie z dużą dozą luzu - a najważniejsze to coby się nie zrazić zbytnio - tylko czy sędzia kupi nasz "profesjonalizm"

:lol: jesli będzie przekonywujący to kupi :wink:

Posted

Pan Redlicki ocenia psa a nie "czary -mary".
Jeśli psiak jest dobry i przyzwoicie pokazany to sukces pewny :)
A debiutanci są otoczeni szczególną uwagą tego sędziego :P
Zatem nie ma się czego bać :D

Posted

flashka-g napisał(a):
u tego sedziego lepiej nie pokazywac profesionalizmu...raczej tego nie trawi:))

Z tym się nie zgodzę. :-?
Po prostu, od "profesjonalistów" pan Redlicki wymaga wzorcowych psów, w doskonałej kondycji. 8)
Każdy odchył od doskonałości jest przez niego tępiony.
Dla ludzi "świeżych" nie jest aż tak restrykcyjny i potrafi przymknąć oko na problemy z ułożeniem, jakąś niedoskonałośc w przygotowaniu itp.
Także, dachenoceras, głowa do góry- będzie dobrze :wink:
Aha! A temperament u husky jest przez pana Redlickiego bardzo ceniony, więc.... :thumbs:

Posted

sh_maniak napisał(a):
No to mamy 55 husky w Poznaniu :wink:
Ani jednego championa psa :roll: ... wogóle jakies mało licznie obsadzone klasy, prócz młodzieżówek :roll:

Właśnie.... Też zauważyłam, że pomór jakiś.... :roll:
Pomiędzy moim Bursztynem w weteranach, a Jagną w championach jest zaledwie 25 psów.
To malutko, jak na wystawę poznańską. :-?

Posted

Częśc osób nie jedzie też dlatego,że jedna osoba z odziału poznańskiego powiedziała, że pojedyncze jednostki się nie liczą dla tego zk, wiec to w ramach małego protestu.

Dziwne dla mnie jest to,że od 3 lat na tej wystawie husky ocenia sędzia z Polski. Fajne byłoby jakieś urozmaicenie.
Na pytanie dlaczego tak się dzieje dowiedziałam się, ze ZK Poznań zbiera pieniądze na światówke...

Posted

Artik&Shapali napisał(a):
Częśc osób nie jedzie też dlatego,że jedna osoba z odziału poznańskiego powiedziała, że pojedyncze jednostki się nie liczą dla tego zk, wiec to w ramach małego protestu.

Dziwne dla mnie jest to,że od 3 lat na tej wystawie husky ocenia sędzia z Polski. Fajne byłoby jakieś urozmaicenie.
Na pytanie dlaczego tak się dzieje dowiedziałam się, ze ZK Poznań zbiera pieniądze na światówke...

Jak zwykle wyciete słowa z kontekstu ? bez komentarza.

Nie wiem któz taki starsznie zaprotestował? Nie zmienia to faktuże i tak piesków jest w Poznaniu wiecej niz w roku ubieglym, a i na światówke sa juz zgloszenia.

Posted

a dlaczego nie mogli protestować ci co maja sunie w klasie młodzieży :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:
ja bym była za takim protestem, nawet bardzo :grins: :lol: :lol:

Posted

sh_maniak napisał(a):

a dlaczego nie mogli protestować ci co maja sunie w klasie młodzieży :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:
ja bym była za takim protestem, nawet bardzo :grins: :lol: :lol:

:fadein:

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):

Nie wiem któz taki starsznie zaprotestował?

my z roon'em!!! a co! :) w ramach protestu wybywamy za granice. Andrzej w tym roku juz wystarczajaco dofinansowal ZKwP zeby jeszcze bezposrednio na swiatowke dokladac :P

Posted

[quote name='Nitor-Nivalis']

Nie wiem któz taki starsznie zaprotestował? Nie zmienia to faktuże i tak piesków jest w Poznaniu wiecej niz w roku ubieglym, a i na światówke sa juz zgloszenia.

Poznań 2004 - zgłoszno 80 psów Siberian Husky
Poznań 2005 - zgłoszono 55 psów Siberian Husky

Wynika z tego jasno,że w tym roku zgłoszono mniej psiaków niż w ubieglym.

Posted

To ja umieszczę informacje z innej bajki :)
suczka która była wystawiana w Polsce Winterfrost's MARY POPPINS ukończyła Championat Hiszpanii :)

Gratulacje dla ślicznej Mary! :angel: :wink:

Posted

To ja umieszczę informacje z innej bajki :)
suczka która była wystawiana w Polsce Winterfrost's MARY POPPINS ukończyła Championat Hiszpanii :)

Serdeczne gratulacje dla włascicielki. Podoba mi się bardzo ta suczka i niezwykle sie ciesze, ze odniosla kolejny sukces! :):):)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...