Savannah Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 dachenoceras powodzenia na debiucie w Kielcach :wink:
dachenoceras Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Potrzebne pewne będzie - prezentacja pewnie z dużą dozą luzu - a najważniejsze to coby się nie zrazić zbytnio - tylko czy sędzia kupi nasz "profesjonalizm"
Savannah Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 dachenoceras napisał(a):Potrzebne pewne będzie - prezentacja pewnie z dużą dozą luzu - a najważniejsze to coby się nie zrazić zbytnio - tylko czy sędzia kupi nasz "profesjonalizm" :lol: jesli będzie przekonywujący to kupi :wink:
SH Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Pan Redlicki ocenia psa a nie "czary -mary". Jeśli psiak jest dobry i przyzwoicie pokazany to sukces pewny :) A debiutanci są otoczeni szczególną uwagą tego sędziego :P Zatem nie ma się czego bać :D
flashka-g Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 u tego sedziego lepiej nie pokazywac profesionalizmu...raczej tego nie trawi:))
dachenoceras Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 To dobrze bo jedyną naszą "siłą" jest naturalność - chaos pewnie też się pojawi.
SH Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Choaos i naturalność to w klasie szczeniąt i u debiutantów standard :lol: Będzie dobrze :kciuki:
NigdyNigdy Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 flashka-g napisał(a):u tego sedziego lepiej nie pokazywac profesionalizmu...raczej tego nie trawi:)) Z tym się nie zgodzę. :-? Po prostu, od "profesjonalistów" pan Redlicki wymaga wzorcowych psów, w doskonałej kondycji. 8) Każdy odchył od doskonałości jest przez niego tępiony. Dla ludzi "świeżych" nie jest aż tak restrykcyjny i potrafi przymknąć oko na problemy z ułożeniem, jakąś niedoskonałośc w przygotowaniu itp. Także, dachenoceras, głowa do góry- będzie dobrze :wink: Aha! A temperament u husky jest przez pana Redlickiego bardzo ceniony, więc.... :thumbs:
sh_maniak Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 No to mamy 55 husky w Poznaniu :wink: Ani jednego championa psa :roll: ... wogóle jakies mało licznie obsadzone klasy, prócz młodzieżówek :roll:
NigdyNigdy Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 sh_maniak napisał(a):No to mamy 55 husky w Poznaniu :wink: Ani jednego championa psa :roll: ... wogóle jakies mało licznie obsadzone klasy, prócz młodzieżówek :roll: Właśnie.... Też zauważyłam, że pomór jakiś.... :roll: Pomiędzy moim Bursztynem w weteranach, a Jagną w championach jest zaledwie 25 psów. To malutko, jak na wystawę poznańską. :-?
Asdf Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Częśc osób nie jedzie też dlatego,że jedna osoba z odziału poznańskiego powiedziała, że pojedyncze jednostki się nie liczą dla tego zk, wiec to w ramach małego protestu. Dziwne dla mnie jest to,że od 3 lat na tej wystawie husky ocenia sędzia z Polski. Fajne byłoby jakieś urozmaicenie. Na pytanie dlaczego tak się dzieje dowiedziałam się, ze ZK Poznań zbiera pieniądze na światówke...
sh_maniak Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 flashka-g napisał(a):ciekawe dlaczego... 8) tajemnica III rzeszy :lol: :lol: :lol:
Nitor-Nivalis Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 Artik&Shapali napisał(a):Częśc osób nie jedzie też dlatego,że jedna osoba z odziału poznańskiego powiedziała, że pojedyncze jednostki się nie liczą dla tego zk, wiec to w ramach małego protestu. Dziwne dla mnie jest to,że od 3 lat na tej wystawie husky ocenia sędzia z Polski. Fajne byłoby jakieś urozmaicenie. Na pytanie dlaczego tak się dzieje dowiedziałam się, ze ZK Poznań zbiera pieniądze na światówke... Jak zwykle wyciete słowa z kontekstu ? bez komentarza. Nie wiem któz taki starsznie zaprotestował? Nie zmienia to faktuże i tak piesków jest w Poznaniu wiecej niz w roku ubieglym, a i na światówke sa juz zgloszenia.
sh_maniak Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Artik&Shapali napisał(a):Częśc osób nie jedzie też dlatego,że jedna osoba z odziału poznańskiego powiedziała, że pojedyncze jednostki się nie liczą dla tego zk, wiec to w ramach małego protestu. a dlaczego nie mogli protestować ci co maja sunie w klasie młodzieży :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: ja bym była za takim protestem, nawet bardzo :grins: :lol: :lol:
Asdf Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 sh_maniak napisał(a):Artik&Shapali napisał(a):Częśc osób nie jedzie też dlatego,że jedna osoba z odziału poznańskiego powiedziała, że pojedyncze jednostki się nie liczą dla tego zk, wiec to w ramach małego protestu. a dlaczego nie mogli protestować ci co maja sunie w klasie młodzieży :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: ja bym była za takim protestem, nawet bardzo :grins: :lol: :lol: :fadein:
Miśka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a): Nie wiem któz taki starsznie zaprotestował? my z roon'em!!! a co! :) w ramach protestu wybywamy za granice. Andrzej w tym roku juz wystarczajaco dofinansowal ZKwP zeby jeszcze bezposrednio na swiatowke dokladac :P
flashka-g Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 i bedziemy trzymac kciuki abyście tą zagranice podbili :D
Asdf Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Nitor-Nivalis'] Nie wiem któz taki starsznie zaprotestował? Nie zmienia to faktuże i tak piesków jest w Poznaniu wiecej niz w roku ubieglym, a i na światówke sa juz zgloszenia. Poznań 2004 - zgłoszno 80 psów Siberian Husky Poznań 2005 - zgłoszono 55 psów Siberian Husky Wynika z tego jasno,że w tym roku zgłoszono mniej psiaków niż w ubieglym.
Nitor-Nivalis Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 nie mowie o Husky bo faktycznie jest ich mniej tylko o ogolnej ilosci psow ktora jest wieksza niz w roku ubiegłym
Asdf Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 A ja mówie tylko o husky. Jak już wspominałam jednostki się dla tego związku nie liczą :x
Nitor-Nivalis Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 To ja umieszczę informacje z innej bajki :) suczka która była wystawiana w Polsce Winterfrost's MARY POPPINS ukończyła Championat Hiszpanii :)
Savannah Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):To ja umieszczę informacje z innej bajki :) suczka która była wystawiana w Polsce Winterfrost's MARY POPPINS ukończyła Championat Hiszpanii :) Gratulacje dla ślicznej Mary! :angel: :wink:
Asdf Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):To ja umieszczę informacje z innej bajki :) suczka która była wystawiana w Polsce Winterfrost's MARY POPPINS ukończyła Championat Hiszpanii :) Serdeczne gratulacje dla włascicielki. Podoba mi się bardzo ta suczka i niezwykle sie ciesze, ze odniosla kolejny sukces! :):):)
Recommended Posts