Bajon Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Cyraneczka napisał(a):Nowe wieści są takie, że Queenie wygrała GRUPĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkie gratulacje dla czarnej ślicznotki za BIS-a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola:
Matakia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ogromne gratki dla Queenie!!! Od urodzenia była moją faworytką :loveu:
Bajon Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Matakia napisał(a):W Będzinie LAREDO de Ciukci BOB!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Gratulacje dla diabełka- Laredo!!!!!!!!!:loveu::multi:
Cyraneczka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Gratulacje dla Queenie za BISa!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :laola: :cunao: Gratki dla Laredo za BOBa!!! :multi: :multi: :multi:
Nitor-Nivalis Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Ogromne gratulacje dla Quenni, Darka i Beatki :multi: :multi: :multi: :multi:
Gosia & c.o. Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 WIELKIE GRATULACJE DLA MOJEJ MAŁEJ CZARNEJ ULUBIENICY!!!!:loveu::loveu::loveu:
piotrjan Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Cyraneczka napisał(a):Gratulacje dla Queenie za BISa!!! Gratki dla Laredo za BOBa!!! Od nas także !
zpr Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 piotrjan napisał(a):Od nas także ! Gratulacje dla Queeni - to również moja ulubiona sunia!!!!! :loveu: Gratulacje równiez dla Laredo za BOG!!!
J.J.K. Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Gratulacje dla Queeni za wielki, wspaniały, przepiękny zasłużony sukces na BIS-ie na eleganckiej wystawie w Chojnicach. :laola: Gratulacje dla braci z Seven Heaven :lol: (Willego za Zw.Mł i Naj. Juniora i Hokusia za NDPwR ) :loveu: :multi: :eviltong: Dziękujemy wszystkim za przyjacielską atmosferę w namiociku :buzi: :calus::buzi: :calus: :buzi::calus:
J.J.K. Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Gratulacje dla pozostałych zwycięzców dzisiejszych wystaw Gratulacje dla Laredo :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Florka_xyz Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 :multi: :multi: :multi: OGROMNE GRATULACJE DLA [SIZE=7]QUEENI [SIZE=3]za ZW.RASY ,ZW.GR.V i w pieknym stylu razem z p.Darkiem wygaranego [SIZE=7]BIS'a:multi: :multi: :multi: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :laola: Pozdrawiam Florka
flashka-g Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Brawo dla Laredo za BOB i BOG:):) sie skubany wyrabia, nie do poznania.. wymizianki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I BRAWO DLA QUENNIE:multi: :multi: :multi: ah ta laleczka:loveu: :loveu:
kapka22 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Bedzin c.d.:cool3: SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek Zwyciestwo Mlodziezy Najlepszy Junior w Rasie II BIS JUNIOR:lol:
flashka-g Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 kapka22 napisał(a):Bedzin c.d.:cool3: SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek Zwyciestwo Mlodziezy Najlepszy Junior w Rasie II BIS JUNIOR:lol: no własnie zapomnialam:roll: .. JESZCZE RAZ WIELKIE BRAWA DLA WAS!!!:multi: :multi: :multi:
LOCZEK Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 I CWC, NDSwR,BOB,BOG, BEST IN SHOW!:laola: :laola: [SIZE=4]Wynik ,którego nikt by sie nie powstydził! Ta wystawa na długo utkwi nam w pamięci.Darasek z QUEENIĄ dał z siebie wszystko! [SIZE=4]Dziękujemy wszystkim za gratulacje,ale przedewszystkim dziękujemy KEMUSIOM,ADRIANOM i FLORCE za gorący [SIZE=4]doping do końca.:B-fly: :B-fly: :B-fly: :buzi:
LOCZEK Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Gratulujemy wszystkim walczącym na ringach w miniony weekend !!!:klacz: :klacz: :klacz:
TANANA Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Gratulacje dla Queenie za BIS-a !!! :laola: oraz dla Laredo za BOG-a!!! :multi: :multi: :multi:
NigdyNigdy Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 I my się dołączamy!!! :multi: Laredo i Sashce gratulowałam już w na wystawie, ale dwa razy nie zaszkodzi ;) Gratki dla Queen'ie za piękny wynik- Husky rulez :p My tym razem skromnie: - Jagna- CWC i NDSwR - Bursztyś- złoto P.S. Mój katalog z wystawy Będzinie nadaje się do kącika pt. "uśmiechnij się". I pomysleć, że mam tę wersję "light" :lol:
Savannah Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 GRATULACJE DLA QUEENI, DARKA I BEATY !!!!:multi::multi::multi:
Cyraneczka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Może ktoś wrzuci staweczki i wyniki z Chojnic i Będzina :modla:
LOCZEK Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Cyraneczka napisał(a):Może ktoś wrzuci staweczki i wyniki z Chojnic i Będzina :modla: CHOJNICE 2007 PSY kl.młodzieży HUNTER Seven Heaven dosk ,Zw.Mł kl.pośrednia HAWK Seven Heaven dosk CWC,NDPwR kl.championów Kivalina's THE BLACK KNIGHT dosk CWC SUKI kl.młodzieży CAIPIRINHA Silver Screen kl.pośrednia JURA Eskimoski Domek MISS SHAYANE Eskimoski Domek I CWC kl.otwarta ALLENA Silver Arrow BESSY Silver Arrow DE MARANTA Eskimoski Domek III Arktogea QUEEN OF NIGHT I CWC,NDSwR,BOB,BOG,BEST IN SHOW TIFFANI Eskimoski Domek II ZIMOWA DAMA Eskimoski Domek IV kl.championów PIĘKNA Eskimoski Domek nb
NigdyNigdy Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Cyraneczka napisał(a):Może ktoś wrzuci staweczki i wyniki z Chojnic i Będzina :modla: To ja wrzucam Będzin ;) PSY Kl. Młodzieży CANIS C'est la Vie- I dosk, Zw.Mł. Kl. Otwarta D'SALVADOR DALI of Frankonia Power- II, ? LAREDO de Ciukci- I, dosk, CWC, NDPwR, BoB, BoG Kl. Weteranów BURSZTYN z Coyoacan- I dosk, IV BiS Weteranów SUKI Kl. Szczeniąt ANDROMEDA Gidelskie Sanie- I WO, Best Puppy CAMELKA Arktyczny Podmuch- nb Kl. Młodzieży SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek- I dosk, Best Junior, II Bis Juniorów Kl. Championów JAGIENKA z Coyoacan- I dosk, NDSwR Kl. Weteranów VANILLA Syberyjska Rapsodia- I, dosk
TANANA Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 NigdyNigdy napisał(a): BURSZTYN z Coyoacan- IV BiS Weteranów buziaki dla dziadka :) niestety nie mogłam zostać osobiście kibicowac ;) ale po drodze na PKP trzymałam kciuki :)
NigdyNigdy Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 TANANA napisał(a):buziaki dla dziadka :) Przekażę ;) TANANA napisał(a):niestety nie mogłam zostać osobiście kibicowac ;) ale po drodze na PKP trzymałam kciuki :) Dzięki! Widzisz- na odległość kciuki nie działają :p
Recommended Posts