Kida Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dopiero dorwałam się do DGM i wyniki aż zwalają mnie z nóg ;) Wielkie gratulacje dla dwóch czarnych hasiorów - Queenie i Laredo :) :) :) ..oraz dla innych zwycięzców na tych ostatnich wystaw ;)
Miśka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 czy już wiadomo kto będzie oceniać husky na tegorocznej klubówce w Łodzi?
NigdyNigdy Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Miśka napisał(a):czy już wiadomo kto będzie oceniać husky na tegorocznej klubówce w Łodzi? Podobno p. Kisljakow z Białorusi.
Nitor-Nivalis Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 W Legnicy CWC, NDSwR, BOB Arktogea Queen of Night CWC, NDPwR SOCHI De Ciukci w posredniej CWC Ares Wilcze Dziedzictwo Aska Marty CWC ukonczony Ch. PL :) Czekaja na finaly Asiaczkowy Basek BOB ale nie wiem jaki :) GRATULACJE :multi: :multi: :multi:
galadria Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Nitor-Nivalis napisał(a):W Legnicy CWC, NDSwR, BOB Arktogea Queen of Night CWC, NDPwR SOCHI De Ciukci w posredniej CWC Ares Wilcze Dziedzictwo Aska Marty CWC ukonczony Ch. PL :) Czekaja na finaly Asiaczkowy Basek BOB ale nie wiem jaki :) GRATULACJE :multi: :multi: :multi: Ogromne gratulacje dla zwycięzców Beatka,Darek ....dajecie z siebie jak zwykle wszystko. Bardzo się ciesze z waszych sukcesów:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Tak trzymać.!!!
galadria Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Arktogea QUEEN OF NIGHT CWC,NDSwR,BOB,BOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE !!!!!!!!!!!!! trzymam mono kciuki za BISa:lol: :lol: :lol: Dajcie czadu:multi: :multi: :multi:
Asiaczek Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Nitor-Nivalis napisał(a): Asiaczkowy Basek BOB ale nie wiem jaki :) GRATULACJE :multi: :multi: :multi: Tak, tak, tak!!! BOG3 wzieła I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek!!!!:loveu: Pzdr.
Videl Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='galadria']Arktogea QUEEN OF NIGHT CWC,NDSwR,BOB,BOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE !!!!!!!!!!!!! trzymam mono kciuki za BISa:lol: :lol: :lol: Dajcie czadu:multi: :multi: :multi: Serdeczne gratulację, idziecie jak burza:loveu::loveu::loveu::loveu: Tak trzymać:laola:
zpr Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 QUEENUSIA - BEST IN SHOW LEGNICA!!!!!!!!!!!!!!! BUZIACZKI DLA DARKA I MAŁEJ - DALI CZADU :multi:
Gosia & c.o. Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 WOW!!!!!! BRAWO BRAWO BRAWO!!! Mam nadzieje że widzimy się z małą czarnulką w Sopocie... Bo niech dobra passa trwa jak najdłużej... :)
galadria Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='zpr']QUEENUSIA - BEST IN SHOW LEGNICA!!!!!!!!!!!!!!! BUZIACZKI DLA DARKA I MAŁEJ - DALI CZADU :multi: Beatko ,Darku, OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!! Darek-pełen profesjonalizm:evil_lol: Tak trzymajcie.oby jak najdłużej dopisywało wam szczęście.:lol: :lol: :multi: :multi:
Cyraneczka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Ogromne gratulacje dla QUEENIE, Darka i Beatki!!!!!!!!!!!!!!!!!! To nam Queenie niespodziankę wywaliła, ale przecież nie ma się co dziwić, ona jest powalająca :loveu: :loveu: :loveu: Gratki również dla braciszka, który w Zakopanem też nie dał się wykolegować :cool3: BOB Zakopane dla Arktogea QUICK DEMON!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oj, jak się cieszę, to nasz weekend jak widać! :cunao: :cunao: :cunao:
Bajon Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='galadria']Beatko ,Darku, OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!! Darek-pełen profesjonalizm:evil_lol: Tak trzymajcie.oby jak najdłużej dopisywało wam szczęście.:lol: :lol: :multi: :multi: [SIZE=4]GRATULACJE!!!!!!GRATULACJE!!!!GRATULACJE!!!!!!!!!:multi::multi: Quennie w pełni zasługuje na ZWYCIĘSTWA!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
J.J.K. Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 :multi: BRAWO !!!:multi: BRAWO !!! :multi: BRAWO !!! Wielkie Brawa dla całej hodowli DB Arctic Darek wspaniale szalejesz z Queeni i powalasz wszystkich, oczywiście przy wielkim wsparciu Beatki i rodzinki
Florka_xyz Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Ogromne GRATULACJE dla [SIZE=6]QUEENI:loveu: :loveu: i P.Darka :) :multi: :multi: :multi: :multi: P.S. [SIZE=2]Trzymanie kcukow z daleka moze tez troche przynosi szczęściee:) Pozdrawiam i do zobaczenia w Sopocie :)
NigdyNigdy Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Im dłużej czytam forum, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że LOCZKÓW NIE POWINNO WYPUSZCZAĆ SIĘ Z DOMU :evil_lol: A tak na poważnie to.... Oczywiście NigdyNigdziaki ślą gratulacje dla całej ekipy :lol: W zasadzie, dla Arktogei również, bo to faktycznie WASZ weekend był ;)
flashka-g Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Beatko, Dareczku.. no co mam wam powiedzieć.... TAK BARDZO SIE CIESZE Z WASZYCH SUKCESÓW:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Wymizianki dla waszej królewny:multi: :multi: :multi:
Matakia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [SIZE=6]Q:loveu:U:loveu:E:loveu:E:loveu:N:loveu:N:loveu:I :loveu:E :loveu: Gratulacje dla ARKTOGEI i DB ARCTIC, a w szczególności dla Cyraneczki i Darka!!!!!
kapka22 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Zakopane CWC, NDSwR, MIRA CETI Srebro Pólnocy CWC, NDPwR BOB Arktogea QUICK DEMON SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Zw.Ml, NJwR ukonczony MLODZIEZOWY CHAMPIONAT POLSKI :loveu: Ogromne gratulacje dla Dareczka i Qiennie za ich rownie ofromne sukcesy!!!!!!!:lol: :multi: oraz dla pozostalych zwyciescow wekendowych wystaw ;)
piotrjan Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Gratulacje dla Beaty , Darka i Queeni . Ho , ho , ho . Dwa BISy pod rząd duża sztuka . :klacz: Trzymam kciuki za trzeci !!! :kciuki: --------- Arktogea !!! Gratulacje za sukces hodowlany !!! --------- Pozostałym większym i mniejszym zwycięscom wielkie gratki !!!
LOCZEK Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 "Odwaga jest dobra, lecz wytrwałość lepsza. "— Theodor Fontane Poraz kolejny los dał nam tak wielką szanse i wygraną,którą Darasek z Queenią wykorzystał na maksa.Jestem z nich bardzo dumna.:bigcool: Wszystkim składamy podziękowania za tak miłe słowa:B-fly: Wystawcom z Zakopanego ogromne GRATULACJE!
Videl Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='kapka22'] SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Zw.Ml, NJwR ukonczony MLODZIEZOWY CHAMPIONAT POLSKI :loveu: Serdecznie Gratuluję MŁ. CH. PL.:loveu::loveu::loveu::laola::laola:
maga18 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 foto z serwisu lca.pl wiecej zdjec tu www.foto.lca.pl
Cyraneczka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Darasek i Queenie to wspaniała para na BISy - jak widzać na zdjęciach!!! Jeszcze raz podwójne FANFARY!!!:laola: :Rose: :Rose: A ja bardzo dziękuję tym, którzy dostrzegli nasz "maleńki" wkładzik w to całe huskowe zamieszanie w ostatnich tygodniach :oops:
Recommended Posts