lonka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [SIZE=7]Sh maniak wielkie gratulki dla mojej faworytki!!!:loveu::loveu::loveu:[/SIZE]
husky_strzegom Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [SIZE=3][B]Witam :) [SIZE=4][COLOR=Red]Informuje że na [url]www.kora.ovh.org[/url] oraz na [url]www.wojcior.ovh.org[/url] znajdują się zdjecia do pobrania z Wystawy w LESZNIE !!![/COLOR][/SIZE] Na stronie [url]www.kora.ovh.org[/url] są zdjecia spakowane jako pliki rar, a na [url]www.wojcior.ovb.org[/url] zdjecia do zapisania (po przez plik zapisz jako) :) [SIZE=4][I][COLOR=Red]Wszytkim serdecznie gratuluje ;) :)[/COLOR][/I][/SIZE][/B][B] Pozdrawiam Łukasz Wójcik[/B][/SIZE]
SH Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 GRATULACJE dla zwycięzców i wszystkich, którzy konkurowali!!! I wielkie dzięki dla tych, którzy notują i wstawiają wyniki oraz robią fotki i je udostępniają :loveu:
piotrjan Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [SIZE=4] Gratulacje dla Mumina i Ewy .:multi: :loveu: :multi: :loveu::multi: [/SIZE]
Asiaczek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='SH'] I wielkie dzięki dla tych, którzy notują i wstawiają wyniki oraz robią fotki i je udostępniają :loveu:[/quote] Czuję się doceniona.;) Pzdr.
Nitor-Nivalis Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 My również gratulujemy wszystkim zwycięzcą z Leszna :) szczególnie Marcie i Asce :) oraz Darkowi i Quenni :) Cieszymy się z CACIBA :) mimo że Mumino łysy jak kolano :) [QUOTE] psy kl. posrednia Winterfrost's Pegaso-lok.1, CWC, CACIB Winterfrost's Pegaso ;-) cudowne rozmnozenie jednym slowem [/QUOTE] Też się zastanawiam jak to się stało :) wprawdzie dostałam dwa potwierdzenia :) ale nie przyszło mi do głowy że wpisali nas dwa razy :) Trudno nam było samemu zrobić sobie konkurencję dlatego jednego z nich nie było ;)
Nitor-Nivalis Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Czyli Krakow:) psy szceniat [COLOR=red]Pavny de Ciukci [/COLOR] psy młodzież [I]Oumiak's BAY OF PASSION[/I] [COLOR=red]Adventurer Eskimoski Domek[/COLOR] [I]psy pośrednia[/I] [I]Winterfrost's PEGASO[/I] [I]NORBI Srebro Północy[/I] [I]psy otwarta[/I] [I]Latrans ANADYR[/I] [I][COLOR=sienna]ARKTOGEA Trajan[/COLOR][/I] [COLOR=red]Rick de Ciukci[/COLOR] [I]psy weteranki[/I] [I]BURSZTYS[/I] [I]suki kl szczeniat[/I] [I]HESPEROS Sądeckie Pieszczochy[/I] [I]Oksana srebro polnocy[/I] [I]OLIMPIA Srebro Północy[/I] [I]suki ml[/I] [I]Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR[/I] [I]WICHITA GIRL Eskimoski Domek[/I] [I]Perla Eskimoski Domek[/I] [I]NARIS ART OF BEAUTY Srebro Północy[/I] [I]FULL OF ENERGY Potęga Naturalności[/I] [COLOR=sienna]BELA CHITI OF Chandu[/COLOR] [COLOR=sienna]SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek[/COLOR] [COLOR=red]Royal Lovely Sun ED [/COLOR] [I]suki pośrednia[/I] [I]SILVER STAR Marakaja FCI[/I] [I]suki otwarta[/I] [I]FAMA Sądeckie Pieszczochy[/I] [I]EVENING FALLS Potęga Naturalności[/I] [COLOR=red]Happy Hilary ED[/COLOR] [COLOR=red]EVENING SHINE Nitor Nivalis[/COLOR] [I]championy[/I] [I]JAGIENKA[/I] [I]MERCI Srebro Północy[/I] [I]suki weteranki[/I] [I]CRAZY Polarni Przyjaciele[/I] w psach w klasie otwartej lub championów będzie Winterfrost's CHICHO TERREMOTO, przyjedzie też sunia.
piotrjan Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Szczecin 2007 ... może ktoś się dopisze [B]klasa otwarta[/B] SWIFT WOLF Fortunatus [B]klasa championów[/B] SHAPALI de Ciukci
Moniqe Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 No to my też się dopisujemy do Krakowa :) kl.otwarta: PENNYROYAL TEA Fortunatus tak w ogole to witam wszyskich haszczomaniaków, wkońcu się zarejestrowałam (i dopiero się ucze jak korzystać z forum) więc wybaczcie jesli coś mi pojdzie nie tak :lol: pozdrowionka :p
flashka-g Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Moniqe']No to my też się dopisujemy do Krakowa :) kl.otwarta: PENNYROYAL TEA Fortunatus tak w ogole to witam wszyskich haszczomaniaków, wkońcu się zarejestrowałam (i dopiero się ucze jak korzystać z forum) więc wybaczcie jesli coś mi pojdzie nie tak :lol: pozdrowionka :p[/quote] bardzo sie ciesze ze sie skarbie spotkamy:multi: :cool3: ;)
Videl Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Moniqe']No to my też się dopisujemy do Krakowa :) kl.otwarta: PENNYROYAL TEA Fortunatus tak w ogole to witam wszyskich haszczomaniaków, wkońcu się zarejestrowałam (i dopiero się ucze jak korzystać z forum) więc wybaczcie jesli coś mi pojdzie nie tak :lol: pozdrowionka :p[/quote] [quote name='flashka-g']bardzo sie ciesze ze sie skarbie spotkamy:multi: :cool3: ;)[/quote] Ja też:loveu::cool3:;)
husky_strzegom Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [B][SIZE=3]Witajcie :)[/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=Red]Informuje, że nowe poprawione zdjecia z Leszna oraz około 30 nowych zdjęc znajduje sie na stronie [url]www.kora.ovh.org[/url] :)[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=4]Zapraszam serdecznie i życzę miłego oglądania :) proszę przy okazji o komentarze w księdze gości :) Pozdrawiam [B]Łukasz Wójcik[/B][/SIZE]
flashka-g Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 jak ktos ma jakies fotki z Leszna to poprosze slicznie o przeslanie jesli mozna na mail :) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
NigdyNigdy Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dopisujemy się wszystkimi dziesięcioma łapkami pod gratulacjami dla zwycięzców z Leszna :loveu: Dzięki cudom techniki, dochodziły nas szczątkowe wieści z kraju, ale do końca nie wiedzieliśmy kto oprócz Ashanpi zawojował na tej wystawie :lol: Słowo "Ashanpi" było w każdym razie, powtarzanie w Talinie wielokrotnie ;) Gratulacje dla leszczyńskich wojowników! :multi:
Nitor-Nivalis Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 KALISZ [B][FONT=Tahoma-Bold][SIZE=3][LEFT]Psy - Dogs[/LEFT] [/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][LEFT]Klasa m[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3]ł[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3]odzie[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3]ż[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3]y - Youth Class 4 602 - 605 Klasa po[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3]ś[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3]rednia - Intermediate Class 3 606 - 608 Klasa otwarta - Open Class 3 609 - 611[/LEFT] [/SIZE][/FONT][B][FONT=Tahoma-Bold][SIZE=3][LEFT]Suki - Bitches[/LEFT] [/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][LEFT]Klasa szczeni[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3]ą[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3]t - Puppy Class 1 612 Klasa m[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3]ł[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3]odzie[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3]ż[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3]y - Youth Class 1 613 Klasa po[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3]ś[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3]rednia - Intermediate Class 4 614 - 617[/LEFT] Klasa otwarta - Open Class 3 618 -621 psy pośrednia Winterfros's PEGASO suki otwarta EVENING SHINE Nitor NIvalis [/SIZE][/FONT]
flashka-g Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Wiem ze do Kalisza wybiera sie Monika z Nokią, Ania z Arcticiem i Afera- wiec te pewnie w młodziezy a Nokia w posredniej.
LOCZEK Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [B]KALISZ[/B] [B]Arktogea QUEEN OF NIGHT-klasa otwarta[/B] [B]Jeżeli ktoś ma ochote obejrzeć pare fotek z wystaw zapraszam na stronke [URL="http://www.dbarctic.pl"][COLOR=green]www.dbarctic.pl[/COLOR][/URL][/B]
jolka11 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Kalisz Oumiak's BAY OF PASSION- młodzież HESPEROS SP--szczenięta Fama SP - pośrednia
husky_strzegom Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Witam :) Przepraszam za problemy ze zdjęciami na [url]www.kora.ovh.org[/url]. Już jest wszystko ok, serwer nawalił. Przepraszam jeszcze raz :) Pozdawiam Łukasz Wójcik
Guest Karmel Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial Black][COLOR=green]a do lublina to co :P:Pnikt sie nie wybiera:P:P:P[/COLOR][/FONT]
NigdyNigdy Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Karmel'][FONT=Arial Black][COLOR=green]a do lublina to co :P:Pnikt sie nie wybiera:P:P:P[/COLOR][/FONT][/quote] My jesteśmy zgłoszeni, ale chyba nam się nie chce jechać.... Szukamy wolnego weekendu i możliwe, że go własnie znaleźliśmy :p
Florka_xyz Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Przepraszam ze tu pisze ale mam takie pytanie a zarazem prośbę : Czy bedze ktoś w Szczecinie na wystawie i moglby mi uzyczyc pieska na Mlodego Prezentera ??;) Zgory bardzo dziekuje ;) Pozdrawiam FLorka i Psy
Paulina87 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Widzę, że dużo dogomaniaków wybiera się z hasiorami do Kalisza :multi: :multi: . My niestety w tym roku tylko jako widzowie :-( , bo myślałam, że Jura wylinieje całkiem przed wystawą a okazało się, że się w miarę trzyma. No ale trudno będziemy kibicować innym wystawiającym.
HUSKYTEAM Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Karmel'][FONT=Arial Black][COLOR=green]a do lublina to co :P:Pnikt sie nie wybiera:P:P:P[/COLOR][/FONT][/quote] Ja będę, tym razem się postaram jakiś pucharek wygrać. W każdym razie klasa jest moja... ;-)
Miśka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Florka_xyz']Przepraszam ze tu pisze ale mam takie pytanie a zarazem prośbę : Czy bedze ktoś w Szczecinie na wystawie i moglby mi uzyczyc pieska na Mlodego Prezentera ??;) Zgory bardzo dziekuje ;) Pozdrawiam FLorka i Psy[/quote] My bedziemy, mozemy uzyczyc, do wyboru pies lub suka ale to mlode i narwane jeszcze ;-) Napewno Roon nie bedzie mial nic przeciwko zeby Drako (Dustina Sadeckie Pieszczochy) uzyczyc - on sie sam wystawia. Tak czy inaczej jakiegos psiaka sobie moze wybierzesz jesli ocena na ringu nie bedzie kolidowac z MP
Recommended Posts