Kida Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Bardzo fajne zdjęcia :) Widać zaangażowanie handlerek ;) Miśka, masz rację- w Radomiu rzeczywiście ring malutki :/.. a w Bytomiu? :) Dziękuję za stawkę ;)
ar2r Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Miśka napisał(a):bo na tym trzecim zakrecie przy tej wielkosci ringu to wszyscy juz z trudem sie miescili ;-) dokładnie ... równie dobrze można było oceniać psa w ruchu jak swój ogon gonił. :-)
gawel777 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 hmmmmmm co tu dużo mówić w Bytom to wystawa jedna na milion prawda Asia:diabloti: "co robisz dz..." POZDROWIENIA dla wszystkich..
zpr Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 gawel777 napisał(a):hmmmmmm co tu dużo mówić w Bytom to wystawa jedna na milion prawda Asia:diabloti: "co robisz dz..." POZDROWIENIA dla wszystkich.. O prosze prosze, kogo ja tu widzę!!!! :evil_lol: :mad:
zpr Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 gawel777 napisał(a):no ja też witam Moniczko!!:evil_lol: Witam, witam szanownego kolegę :loveu:
gawel777 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Monika odezwij sie na g(i)g(i) bo straciła mi sie lista w opolu na kompie:lol:
zpr Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 flashka-g napisał(a):kto sie wybiera do Leszna??? Asia chyba nikt! :evil_lol: albo będzie suprise :mad:
galadria Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 zaczne.... Leszno suki kl.pośrednia Maagie Mae D.B.Arctic
flashka-g Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 zpr napisał(a):Asia chyba nikt! :evil_lol: albo będzie suprise :mad: juz kilka psow wyczaiłam:diabloti: w championach psach Shapali de Ciukci suki posrednia Nokia Brazil z Pierwszej Reki suki otwarta Tiwaye Asanpi for Potega Naturalnoci Eskimoski Domek Tiffany Eskimoski Domek
zpr Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 flashka-g napisał(a):juz kilka psow wyczaiłam:diabloti: w championach psach Shapali de Ciukci suki posrednia Nokia Brazil z Pierwszej Reki suki otwarta Tiwaye Asanpi for Potega Naturalnoci Eskimoski Domek Tiffany Eskimoski Domek Pudło :evil_lol:
flashka-g Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 zpr napisał(a):Pudło :evil_lol: to co bierzesz:> chyba ze Nokia w otwartej:diabloti:
nordic blue Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 My tez wybieramy sie do Leszna z naszymi psiakami::multi: :multi: :multi: Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR- suka młodzież Latrans ANADYR- pies otwarta i nasi przyjaciele z psiakami; MERCI Srebro Północy- suka championka,CRAZY Polarni Przyjaciele- suka weteranka, OKSANKA Srebro Północy- suka szczeniaczki, ARKADIUS Galladria Novitaris- piesek młodzież
Nitor-Nivalis Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 My też zawitamy w Lesznie :) Winterfrost's PEGAASO - psy kl pośrednia
LOCZEK Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 My też będziemy w Lesznie Piękna Eskimoski Domek Championy (po dłuuuuugiej przerwie) Arktogea QUEEN OF NIGHT Pośrednia Do zobaczenia!:hand:
Asdf Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='flashka-g']BRAWO BRAWO BRAWO MOJE SLICZNOŚCI:loveu: :loveu: :loveu: GRATULUJE :*:*:*:*
efra-husky Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Wieści z Wałbrzycha - sędzia Leszek Siejkowski Suczki wygrała HUSQVARNA Merci, druga była ILUZJA z Pierwszej Ręki, trzecia TIWAYE ASANPI FOR POTĘGA NATURALNOŚCI Eskimoski Domek Rasę wziął pies z młodzieży BALI SONA FROM Chandu
galadria Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Wieści z INOWROCŁAWIA..... rase wzieła Arktogea QUEEN OF NIGHT !!! Wielkie gratulacje dla Daraska i Beatki. ..no i oczywiście gratulacje dla Uli,Jarka i Asi Powodzenia na BISACH:multi:
Videl Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='galadria']Wieści z INOWROCŁAWIA..... rase wzieła Arktogea QUEEN OF NIGHT !!! Gratulacje:loveu::loveu::multi::multi::multi:
Cyraneczka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='galadria']Wieści z INOWROCŁAWIA..... rase wzieła Arktogea QUEEN OF NIGHT !!! Wielkie gratulacje dla Daraska i Beatki. ..no i oczywiście gratulacje dla Uli,Jarka i Asi Powodzenia na BISACH:multi: Queenie wygrała również grupę!!! Gratulacje!!!:multi: :multi: :multi:
Recommended Posts