LOCZEK Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 OGROMNE GRATULACJE [SIZE=5]dla wszystkich wygranych ,a słowa otuchy dla pokonanych w Łodzi i Zielonej Górze :laola: Dziękuje za miłą atmosfere!:calus:
LOCZEK Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='ursa']Loczek gratuluje Zw. Młodziezy dla QUNNI:lol: DZIĘKUJEMY-to była niespodzianka-miła zresztą:shiny: Ja Tobie również gratuluje:sweetCyb:
Bajon Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Wielkie gratulacje dla wszystkich ZWYCIĘZCÓW!!!!!! Pozdrawiam
jolka11 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Wielkie gratulacje dla wszystkich zwycięzców !!!:multi: Atmosfera przy ringu była wspaniała- wielkie dzięki.
zpr Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Malvina']My też gratulujemy zwyciężcom :loveu: Mam dużo fotek z Łodzi ale dzisiaj jeszcze ich nie wgrałam. Jak coś to może jutro prześlę chętnym na maila;) Gratuluje zwycięzcom z Zielonej Góry i z Łodzi i poproszę o fotki [email protected]
HUSKYTEAM Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Gratulacje dla zawodników z Zielonej, a ja chciałem podziękować Ulce Ryszewskiej za fajny pojedynek o BOBa. Fajny także dlatego, że z takim psem przegrać, to jak wygrać - UNTIL prezentował się rewelacyjnie, więc gratulacje! A wszystkim uczestnikom Łódzkiej wystawy dzięki za fajną i nieudawaną atmosferę przy ringu. Tak trzymać dzieciaki :-)
TANANA Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='chicken'] Mam zdjecia z prob uciagu jesli kogos interesuje (kilka)... jesli sa tam malamuty to poprosze na [email protected]
chicken Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Zdjecia nistety slabiutkie :-( te fajne zdjecia skasowalam przez przypadek Napisz mi ktore chcesz to ci wysle(nie zdziwie sie jak zadnego :shake:) To chyba jedyna malamutka jaka udalo mi sie uchwycic po skasowaiu zdjec :-(
chicken Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='TANANA']jesli sa tam malamuty to poprosze na [email protected] Zaraz zaraz... a czy to nie twoj malamut? Sorry ze tak od tylu ale on sie strasznie wiercil :eviltong:
złotko Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 jeszcze raz gratulacje,wizi wspaniały.są jakieś ciekawe fotki z Zielonej Góry?
---------- Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Gratulacje dla zwyciezcow minionego weekendu! Choc my tym razem bez sukcesow, ale i tak wrocilismy bardzo zadowoleni - dzieki naprawde przesympatycznej atmosferze przy ringu husky! :) Byl jeszcze jeden bardzo mily akcent wczorajszego dnia - mialam okazje debiutowac na ringu hokkaido :) co sie okazalo byc nie lada wyzwaniem ;) ale zabawa byla przednia :)
agacia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 A jak wam z hokkaido poszlo? No i z ktorym?:razz:
Błyskotka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Mogłabym prosić o stawkę Chowów z Łodzi :lol: . Dziękuję.
---------- Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 agacia napisał(a):A jak wam z hokkaido poszlo? No i z ktorym?:razz: Oba zostaly spacyfikowane ;) ale w koncu wystawialam Ushe i wywalczylysmy BOB :) co prawda jedyna konkurencja byl Kai :lol: ale nie to jest najwazniejsze, tylko to, ze w ogole udalo mi sie zapanowac nad tymi zywiolami. Naprawde, nie jest to latwe. Na szczescie maly siniak na dloni po zebach Kaia to najpowazniejsze obrazenie jakie odnioslam ;)
Asiaczek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Sorki, że trochę nie na temat. Czy ktoś mógłby mi podać stawkę basenji z wystawy w Łodzi? Bardzo proszę.:lol: Pzdr.
ewaka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Asiu, nie uwierzysz, ale w Łodzi nie było ANI JEDNEGO ZGŁOSZONEGO BASENJI... Sama byłam w szoku, bo strasznie chcialam mojej mamie pokazać to cudne zwierze. I.. nic..
Asiaczek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 O rany, serio?! No to rozumiem, dlaczego pan P.Szemraj tak nas namawiał na udział w wystawie... Ale niestety. Finanse... Pzdr.
Gosia & c.o. Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 GRATULACJE [SIZE=3]dla wszystkich weekendowych zwycięzców!!! :):)
LOCZEK Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dziękuje w imieniu Kasi i Queeni za gratulacje:calus: Za tydzień znowu spotkanie w ringu,ale tym razem Darek musi sie postarać:eviltong:
ursa Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):Gratulacje dla zawodników z Zielonej, a ja chciałem podziękować Ulce Ryszewskiej za fajny pojedynek o BOBa. Fajny także dlatego, że z takim psem przegrać, to jak wygrać - UNTIL prezentował się rewelacyjnie, więc gratulacje! A wszystkim uczestnikom Łódzkiej wystawy dzięki za fajną i nieudawaną atmosferę przy ringu. Tak trzymać dzieciaki :-) Dzieki Jacenty za gratki :lol: Brawa dla Ciebie i Twojego rudzielca:multi: A tak na marginesie to dobrze , ze byl taki maly ring , bo na wiekszym nie dalabym rady Cię dogonic:evil_lol: Ja też dziekuje wszystkim uczestnikom Łodzkiej wystawy za, jak to Jacek swietnie okresliles: fajną i nieudawaną atmosferę przy ringu. Usciski dłoni dla wygranych i pokonanych-super:multi:
złotko Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Witajcie kochani.Czy ktoś z Was dysponuje ciekawymi fotkami z wystawy w Zielonej Górze?:loveu: :multi: :p :lol: :lol:
HUSKYTEAM Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 LOCZEK napisał(a):Dziękuje w imieniu Kasi i Queeni za gratulacje:calus: Za tydzień znowu spotkanie w ringu,ale tym razem Darek musi sie postarać:eviltong: Przecież Darek się zawsze stara ;-) A to widzimy się we Wrocławiu? Fajowo
Cyraneczka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Czy ktoś moze napisać kto wygrał BISa w Łodzi?? Ciekawa jestem jak poszło na finałach. Haszaczaki tryumfowały w Szczeniakach i Juniorach, a jak było dalej?? Może ktos ma zdjęcia z finałów??
Recommended Posts