Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='flashka-g']hmm blondynką raczej nie jestem:eviltong: :lol:

ale chyba nie bedziecie mnie ciagnac na zwiedzanie Wrocławia:evil_lol: :cool3: ??

zwiedzanie...?! oczywiście...:evil_lol: rynku i PUBów:cool3: ,jak przystało na grzeczne dziewczynki:oops: o 22 w łóżeczkach;) mamy bardzo pracowitą niedzielę:lol:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SYLWIA:)']zwiedzanie...?! oczywiście...:evil_lol: rynku i PUBów:cool3: ,jak przystało na grzeczne dziewczynki:oops: o 22 w łóżeczkach;) mamy bardzo pracowitą niedzielę:lol:

my tak :)
A Asia cóż, jako młodsza zostanie dzieci pilnować
:razz:
;)

Posted

Gratulacje dla wygranych i tych drugich...

Lidka zaszalała też z baskami: I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek (Buszka) w Jej rękach zdobyła CWC, NSwR i BOB!!! Brawo Lidka!
Pzdr.

Posted

Ja wiem tylko tyle
młodziez
MISTER EUROPE Eskimoski Domek Zw Ml
ATTYLA Prima Polonicus 2 dosk

pośrednia
BUDYN Lux Torpeda 1 CWC
LAREDO De Ciukci 2 dosk.
A'CHICAGO Eskimo River 3 dosk.
JAZGOT z Banciarni 4 dosk.

otwarta
??
championy
UNTIL THE TOP of Baker Lake - CWC, BOS, BOB
PUSHMATAHA Fortunatus 2 dosk.

I chyba BOS w sukach Tsunami.

Dużo psów nie było. Ale czego mozna sie było spodziewać jak jeszcze tydzien temu w Chorzowie reklamowano zgłoszenia na ta wystawe.

Posted

sh_maniak napisał(a):
Gratulacje :)

Ewa w Zielonej Górze chodzi ci że BOB i BOG 2 dostał Ares Wilcze Dziedzictwo?

chyba tak :roll: nie jestem pewna dostałam tylko wiadomość o tym ze Ares BOB ale nie znam stawki, ale to zapewne ten Ares :)

Posted

Ja poprosze o fotki... Ja zrobilam ich mnostwo ale jest debika i niechcay wszystkie usunelam :-(:-( Zostalo mi tylko kilka ktore potem robilam w pospiechu :-(:-( Mam zdjecia z prob uciagu jesli kogos interesuje (kilka)...

Posted

[quote name='SYLWIA:)']

ZIELONA GÓRA 17.09.2006:lol:
SĘDZIA: A.WASZKOWSKI

PSY
Kl. szczeniąt
OSKAR z Pierwszej Ręki - w.o, Best Puppy in Breed

Kl. młodzieży
DA VINCI Eskimo River - nb
GOLD WIZARD Nitor Nivalis - Zw.Mł, NJwR

Kl. posrednia
ARES Wilcze Dziedzictwo - CWC, NPwR, BOB, BOG2
DEXTER z Debickiej Kępy- 2 dosk

Kl. otwarta
MAGIC z Pierwszej Reki - dosk. ale bez CWC (tak bylo w karcie oceny)

SUKI
Kl. młodziezy
ALDERAN Nasza Sfora FCI - bdb
Arktogea QUEEN of NIGHT - Zw.Mł
Arktogea QUEEN of SNOW - nb
FAMA Sądeckie Pieszczochy - 2 dosk.

Kl. pośrednia
A'PANAMA Eskimo River- 2 dosk.
DAFFY z Dębickiej Kępy - cwc, NSwR

Kl. otwarta
OKRASA MY SWEET Zima Północy - cwc
ROSANA Eskimoski Domek - bdb

[quote name='Nitor-Nivalis']Zielona Góra

GOLD WIZARD Nitor Nivalis - Zw. Mł. NJwR :loveu:
Dzięki Lidka za prezentacje Wiziego :)

Arktogea QUENN OF NIGHT - Zw. Mł.
Gratulacje

i ARES - BOB

Gratulacje

[quote name='Asiaczek']Gratulacje dla wygranych i tych drugich...

Lidka zaszalała też z baskami: I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek (Buszka) w Jej rękach zdobyła CWC, NSwR i BOB!!! Brawo Lidka!
Pzdr.
Dziękujemy za gratulacje :) :)
[quote name='Nitor-Nivalis']Lidka z Buszka 3 na BOG :) :) :)

[quote name='Asiaczek']Serio?! Jezusicku, ale fajnie!!!!!:loveu::multi::lilangel::bye::laugh2_2::Rose::sweetCyb::calus:
Pzdr.
Dokładnie:loveu:
[quote name='Nitor-Nivalis']Serio serio :cool3:

I Chow Chow
II Husky
III Basenji :)

BOG - chow chow Int.Ch Marwelon MAO - wielkie gratulacje dla właścicieli, dziękuje za mile spędzone chwile na wystawie
BOG 2 - ARES
BOG 3 - ja i Basenji I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek:loveu:

Wystawa pod wzgledem organizacyjnym bardzo fajna, samochodem można było podjechać pod sam ring.
Ocena panu Waszkowskiemu szła bardzo powolnie, humory mu sie zmienialy w mgnieniu oka.
My na BIS Junior czekaliśmy w wielkim słońcu, wszystko szło bardzo wolno, zamieszanie na ringu przygotowawczym, bo bylo bardzo wiele psów - ok 50, przez co psy ktore wchodzily najpierw zajely caly ring a jeszcze pozostalo jakies 15 psow, wiec one ustawialy sie przed tamtymi. Mi z Gold Wizardem Nitor Nivalis udalo się wejść do pierwszej 10 :)
Dziękuje Markowi ,Iwonce, Kadziuni i wlaścicielą Marwelon Mao za wspaniale towarzystwo :)

Posted

Savannah napisał(a):
Dziękujemy za gratulacje :) :)

Dokładnie:loveu:

BOG - chow chow Int.Ch Marwelon MAO - wielkie gratulacje dla właścicieli, dziękuje za mile spędzone chwile na wystawie
BOG 2 - ARES
BOG 3 - ja i Basenji I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek:loveu:

Wystawa pod wzgledem organizacyjnym bardzo fajna, samochodem można było podjechać pod sam ring.
Ocena panu Waszkowskiemu szła bardzo powolnie, humory mu sie zmienialy w mgnieniu oka.
My na BIS Junior czekaliśmy w wielkim słońcu, wszystko szło bardzo wolno, zamieszanie na ringu przygotowawczym, bo bylo bardzo wiele psów - ok 50, przez co psy ktore wchodzily najpierw zajely caly ring a jeszcze pozostalo jakies 15 psow, wiec one ustawialy sie przed tamtymi. Mi z Gold Wizardem Nitor Nivalis udalo się wejść do pierwszej 10 :)
Dziękuje Markowi ,Iwonce, Kadziuni i wlaścicielą Marwelon Mao za wspaniale towarzystwo :)

Lidka, jeszcze raz: :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus:
Pzdr.

Posted

GRATULUJĘ wszystkim ZWYCIĘZCOM dzisiejszego dnia ;)

Wróciliśmy z wystawy w Łodzi ze szczególną radością, ponieważ na 3 zgłoszone psiaki z przydomkiem "Arktogea" wszystkie wróciły do domu ze zwycięstwami w swoich klasach :loveu: :loveu: :loveu:

PUMA debiutowała w klasie młodzieży zdobywając pierwsze Zwycięstwo Młodzieży, TRAJAN wygrał otwarta psów, a TSUNAMI otwartą suk i została uznana za Najlepszą Sukę w Rasie :loveu: :loveu: :loveu:
Bardzo mnie te wyniki cieszą!!!

Pozostałym finalistom i lokatowym zwycięzcom również serdecznie gratuluję! Konkurencja może nie była bardzo liczna, ale za to całkiem mocna ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...