zpr Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='piotrjan'] Włocławek 2006 - Best in Show Ewa jeszcze raz serdeczne gratulacje!!!
piotrjan Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Włocławek 2006 Sukcesy marne , może więc pora pomyślec o zmianie rasy . ... a tak naprawdę to prawie debiut handlerski w nowej rasie .
Cyraneczka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='piotrjan'] Włocławek 2006 - Best in Show [quote name='piotrjan'] Włocławek 2006 - Best of Group [quote name='piotrjan'] Włocławek 2006 - Najlepszy Junior Wystawy Czy coś się wam nie pomyliło?? Tyle konkurencji, a wszędzie ten sam pies na zdjęciach :crazyeye::diabloti:
Cyraneczka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='piotrjan'] Włocławek 2006 Sukcesy marne , może więc pora pomyślec o zmianie rasy . ... a tak naprawdę to prawie debiut handlerski w nowej rasie . A jak się pięknie kolorami dobraliście :lol:
zpr Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Cyraneczka napisał(a):A jak się pięknie kolorami dobraliście :lol: Łał Para Hodowlana jak się patrzy!!! :loveu:
Gosia & c.o. Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 A ja nareszcie dorwałam się do komputerka :) Dopiero wczoraj w nocy wróciliśmy z wystawy- zmeczeni, ale za to strasznie zadowoleni... Po pierwsze OGROMNE GRATULACJE!!!! [SIZE=2]dla Ewy i Muminka - poszliście "po bandzie" wspaniały sukces i doskonale wiem jakie to uczucie, bo miałam szczęście w tym roku go doswiadczyć :p również dla Moniki i Sonego - ostatni CACIB to tylko formalność ;) oraz dla wszystkich wystawiających "się" w ten weekend!!! My postanowiłyśmy się rozdzielić i to ja popędziłam z Dragonem do Luxembourga, a Jola wystawiała w Częstochowie. Weekend podwójnie udany, bo oprócz sukcesu Dragona o którym ktoś już tutaj wcześniej wspominał :lol: to z częstochowskich wyników wiem tylko, że Arktogea Virtual Virgo For Husqvarna - 2 dosk w kl.pośredniej Husqvarna Quick Love - 2 dosk w kl.młodzieży oraz Husqvarna On My Mind - 1 dosk w kl.pośredniej[SIZE=3], [SIZE=2]CWC, BOS, BOB oraz v-ce Best Of Group :) Stawkę i pełne wyniki z Luxembourga wstawiłam w wynikach z zagranicy;)
piotrjan Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Włocławek 2006 Co prawda to ja wystawiałem , ale ponieważ Ewa oprócz Mumina chciała mieć zdjęcie z jakimś jeszcze innym dobrym haszczakiem , no to wklejam .... :razz:
zpr Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Gosia i kropki']A ja nareszcie dorwałam się do komputerka :) Dopiero wczoraj w nocy wróciliśmy z wystawy- zmeczeni, ale za to strasznie zadowoleni... Po pierwsze OGROMNE GRATULACJE!!!! [SIZE=2]dla Ewy i Muminka - poszliście "po bandzie" wspaniały sukces i doskonale wiem jakie to uczucie, bo miałam szczęście w tym roku go doswiadczyć :p również dla Moniki i Sonego - ostatni CACIB to tylko formalność ;) oraz dla wszystkich wystawiających "się" w ten weekend!!! My postanowiłyśmy się rozdzielić i to ja popędziłam z Dragonem do Luxembourga, a Jola wystawiała w Częstochowie. Weekend podwójnie udany, bo oprócz sukcesu Dragona o którym ktoś już tutaj wcześniej wspominał :lol: to z częstochowskich wyników wiem tylko, że Arktogea Virtual Virgo For Husqvarna - 2 dosk w kl.pośredniej Husqvarna Quick Love - 2 dosk w kl.młodzieży oraz Husqvarna On My Mind - 1 dosk w kl.pośredniej[SIZE=3], [SIZE=2]CWC, BOS, BOB oraz v-ce Best Of Group :) Stawkę i pełne wyniki z Luxembourga wstawiłam w wynikach z zagranicy;) Gosia dzięki za gratki :lol: Ja też gratuluje sukcesu, od tego węgierskiego sędziego, który Was oceniał mamy BIS w Lesznie :eviltong:
LOCZEK Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='SYLWIA:)']OWOCNY WEEKEND ZA NAMI:evil_lol: :multi: :multi: OGROMNE GRATULACJE ZA WSPANIAŁE SUKCESY !!!!! dla EWY i MUMINA JOLI i DRAGONA MONIKI i SONEGO :laola: a co z tą Częstochową???:confused: Ktoś coś wie? (LOCZEK) Beatko wystawy były i będą....najważniejsze że Wam nic nie jest... OGROMNE BUZIAKI!!!:calus: Dzięki za słowa otuchy:calus: .Wiadomo checi do wystaw nie minęły,tylko nie wiem jak teraz dojade!?:shake: :placz:
Nitor-Nivalis Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 zpr napisał(a):Ewa jeszcze raz serdeczne gratulacje!!! Raz jeszcze bardzo dziękujemy :)
Nitor-Nivalis Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='Gosia i kropki']A ja nareszcie dorwałam się do komputerka :) Dopiero wczoraj w nocy wróciliśmy z wystawy- zmeczeni, ale za to strasznie zadowoleni... Po pierwsze OGROMNE GRATULACJE!!!! [SIZE=2]dla Ewy i Muminka - poszliście "po bandzie" wspaniały sukces i doskonale wiem jakie to uczucie, bo miałam szczęście w tym roku go doswiadczyć :p również dla Moniki i Sonego - ostatni CACIB to tylko formalność ;) oraz dla wszystkich wystawiających "się" w ten weekend!!! My postanowiłyśmy się rozdzielić i to ja popędziłam z Dragonem do Luxembourga, a Jola wystawiała w Częstochowie. Weekend podwójnie udany, bo oprócz sukcesu Dragona o którym ktoś już tutaj wcześniej wspominał :lol: to z częstochowskich wyników wiem tylko, że Arktogea Virtual Virgo For Husqvarna - 2 dosk w kl.pośredniej Husqvarna Quick Love - 2 dosk w kl.młodzieży oraz Husqvarna On My Mind - 1 dosk w kl.pośredniej[SIZE=3], [SIZE=2]CWC, BOS, BOB oraz v-ce Best Of Group :) Stawkę i pełne wyniki z Luxembourga wstawiłam w wynikach z zagranicy;) Ogromne Graatulacje :)
qrczak Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Mam pytanko...w jakich godzinach będa wystawiane husky w sobote w Warszawie? Z góry dzięki za info :) pozdrawiam :)
Cyraneczka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 STAWKA WARSZAWA Szczenięta ASISTASZI-DEMON Sarea-Uśmiech Klaudii MAKS Pieroth Blue Młodzież GRYPS Collin Pośrednia BUDYŃ Luks Torpeda Otwarta DJ RED DAWID COPERFIELD Potęga Naturalności JANOSIK z Coyoacan (FCI) LIDER NIKE'S z Pierwszej Ręki TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek Szczenięta ARINA-ASI SAVEA Uśmiech Klaudii BÓJKA Haiditarod MEGAN Pieroth Blue FCI Młodzież DIVA Eskimo River Sasquehanna FCI ROSSA Pośrednia A'PANAMA Eskimo River PURE POISON Fortunatus ŚNIEŻNA TAJGA Fortunatus Championy Arktogea TSUNAMI Qrcze, a nas nie ma :crazyeye:
sh_maniak Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Bajon napisał(a):Mała prośba do Moniki , mogłabyś podać stawkę i dokładne wyniki z Mlada Boleslav? Pozdrawiam Stawka Mlada Bolesłav psy mlodziez GOLD WIZARD NITOR NIVALIS - abs posrednia TIM BLUE AKBARA otwarta QUMIAK'S SHOW MUST GO ON championow SOCHI DE CIUKCI weterany AKON DEBORAH EIWY SUKI mlodziez BLUE MARELA SIBERIA BRICASSART - CACIB, CAC BROWNIE ZE STARAJDY THAT'S ALL FOLKS DEL WHYMPER DELLE G. otwarta DOGHOUSEFARM AISCHA DUTCHESS ARKTYCZNA PIEKNOSC - abs NIKITA BLACK STRIPE SNIEZNA WATAHA
Asiaczek Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Nitor Nivalis - zajrzyj, proszę, do mojej Galerii. Tam jest Ciebie sporo! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2128332#post2128332 Pzdr.
flashka-g Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Trinity Kennel's DOUSCHKA - Ma ktoś może jakieś zdjęcia tej suczki???
Asiaczek Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Flaszi - a jaka to rasa? SH? Grzywka? pzdr.
Savannah Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Asiaczek napisał(a):Flaszi - a jaka to rasa? SH? Grzywka? pzdr.sh:cool3::razz::razz:
flashka-g Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Asiaczek napisał(a):Flaszi - a jaka to rasa? SH? Grzywka? pzdr. Juz myslalam ze forum pomylilam:)) SH:) ale juz cosik znalazłam;)
ewaka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 A gdzie była albo gdzie będzie wystawiana Douschka?
flashka-g Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Teraz w Chorzowie. Jest w katalogu w dodatkach.
SYLWIA:) Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ZIELONA GÓRA 17.09.2006:lol: SĘDZIA: A.WASZKOWSKI PSY Kl. szczeniąt OSKAR z Pierwszej Ręki Kl. młodzieży DA VINCI Eskimo River GOLD WIZARD Nitor Nivalis Kl. posrednia ARES Wilcze Dziedzictwo DEXTER z Debickiej Kępy Kl. otwarta MAGIC z Pierwszej Reki SUKI Kl. młodziezy ALDERAN Nasza Sfora FCI Arktogea QUEEN of NIGHT Arktogea QUEEN of SNOW FAMA Sądeckie Pieszczochy Kl. pośrednia A'PANAMA Eskimo River DAFFY z Dębickiej Kępy Kl. otwarta OKRASA MY SWEET Zima Północy ROSANA Eskimoski Domek
Recommended Posts