flashka-g Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ty chyba juz sama nie wiesz co piszesz:lol: dla mnie EOT:) Ja swoje napisałam;)
Savannah Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a): byly takze szczeniaki po nim tez fajne psiaki ( mama raczej srednia) z rownie dobra psychika. i fajne sa wedlug mnie szczeniaki po jego bracie ktorego w hodowli użyła Teodora z Nordica :) teraz chyba nawet byla powtorka tego krycia
Nitor-Nivalis Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 flashka-g napisał(a):Mogłabys chociaz nie zmieniać moich postów, bo to nie ja wywracałam tu gałami na temat Bratysławe tylko ktos inny na temat innej wystawy. Moja mina dokladnie odzwierciedla to co juz napisałam w tlumaczeniu mojego pytania. Ze tego nie rozumiesz to mi przykro nie mam ochoty kolejny raz tego tlumaczyc. faktycznie minki mi sie pomieszlay ale to o tej wlasnie sobie myslalam - przepraszam "Ciekawa jestem jaka stawka była:cool3:" ale sens byl dla mnie podobny mowiac wystarczy przejzec topik myslalam o naszej rozmowie na temat tego co moze byc w bratyslawie napisalas zdaje sie ze bedzie winalmiks . I nadal nie wiem dlaczego sie tak irytujesz skoro napisalam wszystko w tonie żartobliwym...
Nitor-Nivalis Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 ups dwa razy sie wyslalo - mowilam ze zmeczona jestem :)
Savannah Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='flashka-g']Ty chyba juz sama nie wiesz co piszesz:lol: Oj niestety wyobraź sobie że bardzo dobrze wiem o czym pisze i rozumiem to co pisza inni .. Ja swoje napisałam;) Taaaa:lol:
Malvina Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Dobra dziewczyny nie ma się co tak burzyć znowu. Ja nie odebrałam pytania flashki o stawkę jako złośliwość ale każdy to interpretuje po swojemu moim zdaniem na pewno nie chciałą nikogo obrazić. Jak się każdy będzie wszystkich o szczegóły czepiał to niedługo będe się bała cokolwiek napisać tutaj. Lidka wiesz że nie jestem po niczyjej stronie bo darze was taką samą sympatią i myślę że nie warto tego ciągnąć dalej bo to i tak do niczego nie doprowadzi... Szkoda tylko, że nie możemy wszyscy razem współpracować i się wspierać, tylko każdy woli się obrzucać błotem przykre to bo zawsze milej się spędza czas na wystawach w zgranym gronie bez podziałów:roll:
Savannah Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a): I nadal nie wiem dlaczego sie tak irytujesz skoro napisalam wszystko w tonie żartobliwym... ale ton żartobliwy trzeba najpierw zrozumieć:evil_lol:
Nitor-Nivalis Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Do Malviny : Do zobaczenia we wloclawku :) jednak pojedziemy
Savannah Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Do Malviny : Do zobaczenia we wloclawku :) jednak pojedziemy szkoda że nas tam nie będzie na wystawie...będziemy dużo dalej:razz: powodzenia dla wystawiających we Wlocławku, szkoda że to dop. za 2 tygodnie:roll:
flashka-g Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Savannah napisał(a):ale ton żartobliwy trzeba najpierw zrozumieć:evil_lol: no szczegolnie na tak niskiej fali:lol:
Malvina Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 To super mam nadzieję, że będziemy się mogły wkońcu poznać bo narazie to tak tylko wirtualnie ;)
---------- Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']Psiaczek bardzo fajny choc maly i troszke moze suczy, Suczy?... hm... to jestem bardzo zaskoczona... na fotach kompletnie nie wyglada na to, zeby byl suczy w wyrazie... Czy maly oznacza, ze mozliwe, ze nie dorasta do wzorca?
Nitor-Nivalis Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 ReiMar napisał(a):Suczy?... hm... to jestem bardzo zaskoczona... na fotach kompletnie nie wyglada na to, zeby byl suczy w wyrazie... Czy maly oznacza, ze mozliwe, ze nie dorasta do wzorca? suczy w sensie delikatny, mniejszy, delikatniejszej budowy, ale proporcjonalny - mysle ze jest to pies bardzo podobny do ojca. Glowe ma bardzo ladna. I z cala pewnoscia bardzo efektowny. Do wzorca dorasta.
Nitor-Nivalis Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Malvina napisał(a):To super mam nadzieję, że będziemy się mogły wkońcu poznać bo narazie to tak tylko wirtualnie ;) No tez mam nadzieje :)
Savannah Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):suczy w sensie delikatny, mniejszy, delikatniejszej budowy, ale proporcjonalny - mysle ze jest to pies bardzo podobny do ojca. Glowe ma bardzo ladna. . też jestem takiego zdania, ze jest bardzo podobny do Magic Dreamera :)
samograj Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Malvina']Dobra dziewczyny nie ma się co tak burzyć znowu. Ja nie odebrałam pytania flashki o stawkę jako złośliwość ale każdy to interpretuje po swojemu moim zdaniem na pewno nie chciałą nikogo obrazić. Jak się każdy będzie wszystkich o szczegóły czepiał to niedługo będe się bała cokolwiek napisać tutaj. Lidka wiesz że nie jestem po niczyjej stronie bo darze was taką samą sympatią i myślę że nie warto tego ciągnąć dalej bo to i tak do niczego nie doprowadzi... Szkoda tylko, że nie możemy wszyscy razem współpracować i się wspierać, tylko każdy woli się obrzucać błotem przykre to bo zawsze milej się spędza czas na wystawach w zgranym gronie bez podziałów:roll: TO BARDZO MĄDRY POST!!! Też żałuję(na czerwono)!!!
sh_maniak Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='ReiMar']Suczy?... hm... to jestem bardzo zaskoczona... na fotach kompletnie nie wyglada na to, zeby byl suczy w wyrazie... Czy maly oznacza, ze mozliwe, ze nie dorasta do wzorca? Też go widziałąm juz pare razy, w sumie nie ma się doczego doczepic :) Fajna psinka, bardzo ładne futerko, ładna głowa, jest kompaktowy a taki niski to on nie jest, średniak ;)
dachenoceras Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Wydaje się, że sukces wielu ojców mieć powinien, ale cóż jeżeli nie wypada wybrać takiej postawy to przynajmniej go pomniejszyć można. A ja mnimo wszystko pogratuluję sukcesów na słowackiej wichurze, wszak do otzymania wszelkiego tutułu konkurencja nie jest potrzebna, wystarczy mieć psa, oczywiście najlepiej odpowiedniego. Nitor-Nivalis napisał(a):za trzy tygodnie wybieramy sie na wegry no a potem napewno takze do Nitry :) No to do zobaczenia na węgierskiej zawirusze, no i na jesiennej depresji w Nitrze.
zpr Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='piotrjan'] Bratysława 2006 Ale Mumio wydoroślał, no drżyjcie ringi, teraz "mały" będzie kosił wszystko jak wichura!!!:eviltong:
piotrjan Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Bratysława 2006 1. Podróż długa i mecząca , krajobrazy za oknami na Słowacji boskie . Piękny kraj , sympatyczni ludzie , dobra kuchnia i nawet niezłe piwo . 2. Organicacja wystawy przeciętna , chociaż sama hala Incheba to obiekt duży i profesjonalny . Warto tam wrócic dla kiełbasek z bufetu . 3. Poza nie licznymi wyjątkami każdy ze swoim handlerem , masą sprzętu i tonami kosmetyków . Profesjonalizm przygotowania zadziwiający . I wiecie co ? Nasze psy na tle konkurencji wyróżniają się przygotawaniem . Handling który u nich uchodzi za doskonały w porównaniu do nas zadziwiająco słaby . I tylko szkoda , że aparat zastrajkował i mamy tylko kika zdjęć . 4. Na wystawie w roli widzów dało się zauwazyć kilka twarzy znanych mi z oglądania zagranicznych stron o SH . W wyniku tego kilka zaproszeń do odwiedzenia ich kenneli . I to lekkie z ich strony niedowierzanie , że takie psy mamy w Polsce . 5. Zasłuzone zwycięstwa Mumina , który bił konkurencję jak chciał , choc mu samemu to się nie chciało . Kuba nadal bez formy , choć CACIB cieszy . Chociaż kilka głosów zachwytu na jego temat słyszałem . 6. Czy za rok tam będziemy , pewno tak . A tak poza tym to na pewno się zdziwicie w ilu jeszcze miejscach na świecie się spotkamy .
dachenoceras Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 piotrjan napisał(a):. Kuba nadal bez formy , choć CACIB cieszy . Chociaż kilka głosów zachwytu na jego temat słyszałem . A tak poza tym to na pewno się zdziwicie w ilu jeszcze miejscach na świecie się spotkamy . Fajnie być bez takiej formy :lol: . Więc do zobaczenie anywhere.
sh_maniak Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 PiotrJan miło jest na Słowacji, wszyscy usmiechnieci gratuluja wygranej :) to bardzo miłe ... Na przestrzeni ostatnich lat bardzo duzo polskich szczeniąt wyjechało na export, a to zaprocentuje rozsławieniem naszych husky :multi:
Nitor-Nivalis Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 dachenoceras napisał(a): No to do zobaczenia na węgierskiej zawirusze, no i na jesiennej depresji w Nitrze. to sie wieksza polska ekpia szykuje i na wegrzech i nitrze :) super :) dozobaczenia
Recommended Posts