flashka-g Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Powodzenia wszystkim dzisiaj wystawiającym się w Warszawie i jutro w Chorzowie!!!:multi: :multi: :multi: Czekamy na relacje z Wawy:))
qrczak Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ja właśnie wróciłem z wystawy w wawie ale zaraz znowu wychodzę. Za to jutro będę miał trochę czasy to powrzucam sporo fotek :) i gratuluje wszystkim zwycięzcom z dzisiejszej wystawy :)
Cyraneczka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Czy ktoś ma już wieści z Wegier??? Całkiem sporą reprezentację tam mamy ;)
zpr Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 A może ktoś ma jakieś lokaty? :mad: ja stawiam na Talizmana ale kto wie :roll:
Cyraneczka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Całkowitych wyników z Warszawy nie znam, ale szczątkowe tak ;) BOB, NPwR, CWC TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek NSwR, CWC Arktogea TSUNAMI NJwR, Zw.Mł. Sasquehanna ROSSA GRATULACJE dla Zwycięzców!!!
zpr Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Cyraneczka napisał(a):Czy ktoś ma już wieści z Wegier??? Całkiem sporą reprezentację tam mamy ;) Pisałyśmy w tym samym czasie ;) Wiesz coś o naszym serwerze? No właśnie jak tam naszym poszło na Węgrzech? a jak w W-wie? :crazyeye:
samograj Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Czy ktoś wie jak poszło w klasie szczeniąt w W-wie???
Janosik Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Wszystkim wygranym gratuluje,ja mimo wszystko jestem zadowolona . Wyszło jak wyszło, ale spotkanie ze znajomymi po tak długim "rozstaniu" było super, a największą nagrodą było to ...MOJEMU SYNKOWI WRESZCIE WYSZŁY ZĄBKI :multi: .Jeszcze raz serdecznie wszystkich pozdrawiam i Juki też burcząc pod nosem :evil_lol:
zpr Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Janosik napisał(a):Wszystkim wygranym gratuluje,ja mimo wszystko jestem zadowolona . Wyszło jak wyszło, ale spotkanie ze znajomymi po tak długim "rozstaniu" było super, a największą nagrodą było to ...MOJEMU SYNKOWI WRESZCIE WYSZŁY ZĄBKI :multi: .Jeszcze raz serdecznie wszystkich pozdrawiam i Juki też burcząc pod nosem :evil_lol: Wszystko ok ale może ktos podac wyniki z ringu SH z Warszawy? :mad:
Cyraneczka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='zpr']W Warszawie BOG V Talizman - gratulacje!!! ;) Ja coś czuję, że i ten weekend będzie należał do husky ;) Zaczynamy od wiesci z Warszawy: TALIZMAN zawalczył i zgarnął wszystko, czyli wziął BISa na Warszawskiej Wystawie!!!! GRATULACJE dla zwycięzcy i właścicielki!!!!!
Gosia & c.o. Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 A nie mówiłam :) A ja tam byłam i brawo biłam :cool3: Jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE dla Oza, Pani Ewy i Agnieszki :)
SYLWIA:) Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 GRATULACJE DLA PANI EWY i TALIZMANA !!! :multi: SUPER kolejny BIS dla Husky !!! :evil_lol:
samograj Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='SYLWIA:)']GRATULACJE DLA PANI EWY i TALIZMANA !!! :multi: SUPER kolejny BIS dla Husky !!! :evil_lol: Dołączam do gratulacji!!! Pani EWO, AGNIESZKO to my od YETUSIA (LIMAHL Fortunatus)!!!
Agappe Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Cyraneczka']Ja coś czuję, że i ten weekend będzie należał do husky ;) Zaczynamy od wiesci z Warszawy: TALIZMAN zawalczył i zgarnął wszystko, czyli wziął BISa na Warszawskiej Wystawie!!!! GRATULACJE dla zwycięzcy i właścicielki!!!!! [SIZE="4"]SUPER!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
zpr Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 A może ktoś podać w końcy lokaty z ringu SH :mad:
dachenoceras Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Aktualnie na Węgrzech - no chyba że zaspali - Pegaso kończy JCH, bo trzeci HPJ jak nic będzie. Reszta - mniejsze lub większe sukcesy i takoweż porażki. Drako drugi na CACIB, ja drugi na klubie i niejakie res CAC które zbytnio nie wiem po co są komuś potrzebne. Kto wygrał klub nie wiem bo musieliśmy uciekać, a rasa pierwszego dnia dla LOVE ME SWEET OF SILVERLIGHT sunia z pośredniej, chyba dlatego że dokarmialiśmy ją z Andrzejem przed w trakcie wystawy polską garmażerią.
LOCZEK Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='SYLWIA:)']GRATULACJE DLA PANI EWY i TALIZMANA !!! :multi: SUPER kolejny BIS dla Husky !!! :evil_lol: GRATULUJEMY :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A swoją drogą bardzo żałuje że nie poddałam mojej suni ocenie p.Ewy we Włocławku -byłam ciekawa jej zdania.
Savannah Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='dachenoceras']Aktualnie na Węgrzech - no chyba że zaspali - Pegaso kończy JCH, bo trzeci HPJ jak nic będzie. Reszta - mniejsze lub większe sukcesy i takoweż porażki. Drako drugi na CACIB, ja drugi na klubie i niejakie res CAC które zbytnio nie wiem po co są komuś potrzebne. Kto wygrał klub nie wiem bo musieliśmy uciekać, a rasa pierwszego dnia dla LOVE ME SWEET OF SILVERLIGHT sunia z pośredniej, chyba dlatego że dokarmialiśmy ją z Andrzejem przed w trakcie wystawy polską garmażerią. no więc tak ogólnie podsumowując, Pegazo wczoraj 2 x ZW.Mł (HPJ) i Mł.Zw.Klubu Węgier!! GRATULACJE DLA EWY I MUMINA!!!!!:multi::multi:
zpr Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Serdeczne gratulacje dla Ewy i Mumia!!! :terazpol:
dachenoceras Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 dachenoceras napisał(a): a rasa pierwszego dnia dla LOVE ME SWEET OF SILVERLIGHT sunia z pośredniej, chyba dlatego że dokarmialiśmy ją z Andrzejem przed w trakcie wystawy polską garmażerią. Oczywista pomyłka, sunia z młodzieży - szak widomo że przyszłość należy do młodych.
zpr Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 dachenoceras napisał(a):Oczywista pomyłka, sunia z młodzieży - szak widomo że przyszłość należy do młodych. Masz jakies lokaty z Przemyśla?
Gosia & c.o. Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 BRAWA DLA EWY i MUMINKA oraz reszty ekipy!! [SIZE=2] :multi: [SIZE=2]A w Chorzowie [SIZE=3]BOB oraz Best of Group [SIZE=2]dla naszej Vivinki, czyli Arktogea Virtual Virgo For Husqvarna :) BOS dla Husqvarna On My Mind, Najlepszy junior pies i 3 na BOG Junior Mister Europe Eskimoski Domek, a Najlepszy junior suka Husqvarna Quick Love.
Savannah Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Gosia i kropki'] [SIZE=2]A w Chorzowie [SIZE=3]BOB oraz Best of Group [SIZE=2]dla naszej Vivinki, czyli Arktogea Virtual Virgo For Husqvarna :) BOS dla Husqvarna On My Mind, Najlepszy junior pies i 3 na BOG Junior Mister Europe Eskimoski Domek, a Najlepszy junior suka Husqvarna Quick Love. Gratulacje dla Joli i psiaków!!:multi:
Cyraneczka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 GRATULACJE dla WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW tego weekendu!!! :multi: :multi: :multi: Szczególne dla VIVI!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Recommended Posts