Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja właśnie wróciłem z wystawy w wawie ale zaraz znowu wychodzę. Za to jutro będę miał trochę czasy to powrzucam sporo fotek :) i gratuluje wszystkim zwycięzcom z dzisiejszej wystawy :)

Posted

Całkowitych wyników z Warszawy nie znam, ale szczątkowe tak ;)

BOB, NPwR, CWC TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek
NSwR, CWC Arktogea TSUNAMI
NJwR, Zw.Mł. Sasquehanna ROSSA

GRATULACJE dla Zwycięzców!!!

Posted

Cyraneczka napisał(a):
Czy ktoś ma już wieści z Wegier???
Całkiem sporą reprezentację tam mamy ;)

Pisałyśmy w tym samym czasie ;)
Wiesz coś o naszym serwerze?
No właśnie jak tam naszym poszło na Węgrzech? a jak w W-wie? :crazyeye:

Posted

Wszystkim wygranym gratuluje,ja mimo wszystko jestem zadowolona . Wyszło jak wyszło, ale spotkanie ze znajomymi po tak długim "rozstaniu" było super, a największą nagrodą było to ...MOJEMU SYNKOWI WRESZCIE WYSZŁY ZĄBKI :multi: .Jeszcze raz serdecznie wszystkich pozdrawiam i Juki też burcząc pod nosem :evil_lol:

Posted

Janosik napisał(a):
Wszystkim wygranym gratuluje,ja mimo wszystko jestem zadowolona . Wyszło jak wyszło, ale spotkanie ze znajomymi po tak długim "rozstaniu" było super, a największą nagrodą było to ...MOJEMU SYNKOWI WRESZCIE WYSZŁY ZĄBKI :multi: .Jeszcze raz serdecznie wszystkich pozdrawiam i Juki też burcząc pod nosem :evil_lol:

Wszystko ok ale może ktos podac wyniki z ringu SH z Warszawy? :mad:

Posted

[quote name='zpr']W Warszawie BOG V Talizman - gratulacje!!! ;)

Ja coś czuję, że i ten weekend będzie należał do husky ;)
Zaczynamy od wiesci z Warszawy: TALIZMAN zawalczył i zgarnął wszystko, czyli wziął BISa na Warszawskiej Wystawie!!!!

GRATULACJE dla zwycięzcy i właścicielki!!!!!

Posted

[quote name='SYLWIA:)']

GRATULACJE DLA PANI EWY i TALIZMANA !!!

:multi:

SUPER
kolejny BIS dla Husky !!!

:evil_lol:

Dołączam do gratulacji!!!
Pani EWO, AGNIESZKO to my od YETUSIA (LIMAHL Fortunatus)!!!

Posted

[quote name='Cyraneczka']Ja coś czuję, że i ten weekend będzie należał do husky ;)
Zaczynamy od wiesci z Warszawy: TALIZMAN zawalczył i zgarnął wszystko, czyli wziął BISa na Warszawskiej Wystawie!!!!

GRATULACJE dla zwycięzcy i właścicielki!!!!!

[SIZE="4"]SUPER!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Aktualnie na Węgrzech - no chyba że zaspali - Pegaso kończy JCH, bo trzeci HPJ jak nic będzie. Reszta - mniejsze lub większe sukcesy i takoweż porażki. Drako drugi na CACIB, ja drugi na klubie i niejakie res CAC które zbytnio nie wiem po co są komuś potrzebne.
Kto wygrał klub nie wiem bo musieliśmy uciekać, a rasa pierwszego dnia dla LOVE ME SWEET OF SILVERLIGHT sunia z pośredniej, chyba dlatego że dokarmialiśmy ją z Andrzejem przed w trakcie wystawy polską garmażerią.

Posted

[quote name='SYLWIA:)']

GRATULACJE DLA PANI EWY i TALIZMANA !!!

SUPER
kolejny BIS dla Husky !!!

:evil_lol:

GRATULUJEMY :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
A swoją drogą bardzo żałuje że nie poddałam mojej suni ocenie p.Ewy we Włocławku -byłam ciekawa jej zdania.

Posted

[quote name='dachenoceras']Aktualnie na Węgrzech - no chyba że zaspali - Pegaso kończy JCH, bo trzeci HPJ jak nic będzie. Reszta - mniejsze lub większe sukcesy i takoweż porażki. Drako drugi na CACIB, ja drugi na klubie i niejakie res CAC które zbytnio nie wiem po co są komuś potrzebne.
Kto wygrał klub nie wiem bo musieliśmy uciekać, a rasa pierwszego dnia dla LOVE ME SWEET OF SILVERLIGHT sunia z pośredniej, chyba dlatego że dokarmialiśmy ją z Andrzejem przed w trakcie wystawy polską garmażerią.
no więc tak ogólnie podsumowując, Pegazo wczoraj 2 x ZW.Mł (HPJ) i Mł.Zw.Klubu Węgier!! GRATULACJE DLA EWY I MUMINA!!!!!:multi::multi:

Posted

dachenoceras napisał(a):
a rasa pierwszego dnia dla LOVE ME SWEET OF SILVERLIGHT sunia z pośredniej, chyba dlatego że dokarmialiśmy ją z Andrzejem przed w trakcie wystawy polską garmażerią.

Oczywista pomyłka, sunia z młodzieży - szak widomo że przyszłość należy do młodych.

Posted

dachenoceras napisał(a):
Oczywista pomyłka, sunia z młodzieży - szak widomo że przyszłość należy do młodych.

Masz jakies lokaty z Przemyśla?

Posted

BRAWA DLA EWY i MUMINKA oraz reszty ekipy!! [SIZE=2]

[SIZE=2]A w Chorzowie [SIZE=3]BOB oraz Best of Group [SIZE=2]dla naszej Vivinki, czyli Arktogea Virtual Virgo For Husqvarna :) BOS dla Husqvarna On My Mind, Najlepszy junior pies i 3 na BOG Junior Mister Europe Eskimoski Domek, a Najlepszy junior suka Husqvarna Quick Love.

Posted

[quote name='Gosia i kropki']
[SIZE=2]A w Chorzowie [SIZE=3]BOB oraz Best of Group [SIZE=2]dla naszej Vivinki, czyli Arktogea Virtual Virgo For Husqvarna :) BOS dla Husqvarna On My Mind, Najlepszy junior pies i 3 na BOG Junior Mister Europe Eskimoski Domek, a Najlepszy junior suka Husqvarna Quick Love.

Gratulacje dla Joli i psiaków!!:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...