Cyraneczka Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Widzę, że jeszcze nikt nie ma wieści z Białegostoku :crazyeye: W takim razie ja pierwsza piszę co wiem: PIESKI kl. młodzieży 1, ZW.Mł. - Arktogea QUICK DEMON Kl. otwarta 1, CWC, BOB - FIRST EXPRESS Dwie Korony SUCZKI kl. Zw.Mł. - Arktogea QUEEN OF SNOW - BEST JUNIOR GRATULACJE dla QUEENIE i dla MILOSZA !!!!!!!!!!!!
zpr Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Gratulacje dla wygranych i dla tych, którym tym razem się nie udało :multi: :multi: :multi:
LOCZEK Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Gratulacje dla walczących na ringu,a w szczególności dla wygranych:multi: :multi: :multi: Widze,że ARKTOGEA nie odpuszcza-TAK DALEJ!!!!:multi: :multi: :multi:
Gosia & c.o. Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 No to ja mam jakies szczątkowe wieści z Nowego Targu: Husqvarna Quick Love - 2 w młodzieży Arktogea Virtual Virgo For Husqvarna - 2 w pośredniej Husqvarna Faworyta - 1 CWC w otwartej i ukończony Ch.PL!! Husqvarna On My Mind - 1 CWC w pośredniej a na deserek :) Ebonyshadow N Shapali's Dragon po raz pierwszy w klasie otwartej 1 CWC, NPwR, BOB, BOG i V BEST in SHOW!!! :p :p
piotrjan Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Białystok 2006 First Express Dwie Korony BOB , II BOG
zpr Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='piotrjan'] Białystok 2006 First Express Dwie Korony BOB , II BOG Zaszaleliście, gratuluję!!! :multi: :loveu:
piotrjan Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Gratulacje dla walczących w Nowym Targu Dla zwycięsców i przegranych ! Szczególnie dla Dragona !
Nitor-Nivalis Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Ogromne Gratulacje dla Piotra :) :) :) super :) oraz dla pozostałych zwycięzców :) no i Dla Dragona :)
Nitor-Nivalis Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Gosia i Piotr czekamy na fotosy :)
Cyraneczka Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Gosia i Piotr czekamy na fotosy :) Tak, mam nadzieję, że uda mi się w końcu zobaczyć brata Milosza ;-) I jeśli można, prosimy o pełne wyniki :p
Cyraneczka Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Gosia i kropki']No to ja mam jakies szczątkowe wieści z Nowego Targu: Husqvarna Quick Love - 2 w młodzieży Arktogea Virtual Virgo For Husqvarna - 2 w pośredniej Husqvarna Faworyta - 1 CWC w otwartej i ukończony Ch.PL!! Husqvarna On My Mind - 1 CWC w pośredniej a na deserek :) Ebonyshadow N Shapali's Dragon po raz pierwszy w klasie otwartej 1 CWC, NPwR, BOB, BOG i V BEST in SHOW!!! :p :p GRATULACJE DLA DRAGONA!!! :multi: :multi: :multi: i dla FAWORYTY!!!
Gosia & c.o. Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Fotków niestety niet:/ bo tym razem Jola bawiła sie w handlera, a ja podbijałam Alpy:razz: A tak serio to "wystawialiśmy się" w Innsbrucku :) Oczywiście Wielkie Gratki dla Piotra, a raczej nie dla niego tylko dla jego psiaka :eviltong:
J.J.K. Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Chociaż nas tam... nie było bo życie się tak zakręciło zawsze jesteśmy z Wami choć siedzimy tutaj sami gratulacje WSZYSTKIM składamy i ze zwycięstw wielką radość mamy :klacz: :klacz: :klacz:
Daisunia Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='J.J.K.']Chociaż nas tam... nie było bo życie się tak zakręciło zawsze jesteśmy z Wami choć siedzimy tutaj sami gratulacje WSZYSTKIM składamy i ze zwycięstw wielką radość mamy :klacz: :klacz: :klacz: :lol: ja tez gratuluję wszystkim bardziej wygranym i mniej wygranym :multi: pozdrawiam :)
efra-husky Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Gratulacje dla wszystkich :multi: Uzupełniając wyniki Nowego Targu (bo na razie nie jestem w stanie podać pełnej stawki) Suki kl. pośrednia Evening Falls Potęga Naturalności - CWC kl.championów Merci Srebro Północy - CWC, NSwR
troglodytes Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców weekendu Kolejne uzupełnienie Nowego Targu Psy pośrednia 3/3 Ataman Ninsun - dosk Suki młodzież 1/2 Discovery Poison - dosk Zw.Mł po raz pierwszy w klasie młodzieży
SYLWIA:) Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Białystok Psy Kl.Młodzieży ARKTOGEA QUICK DEMON-I-dosk.ZW MŁ. SWIFT WOLF FORTUNATUS - II - dosk. Kl.Otwarta FIRST EXPRESS Dwie Korony - I-dosk. BOB, BOG II, CWC Nie znam dalszych lokat :shake: Suki : Kl.Młodzieży ARKTOGEA QUEEN OF SNOW - I - dosk. ZW MŁ, NJWR GALA BŁĘKITNY SKARABEUSZ - II - dosk. KL.Pośrednia MIRA CETI SREBRO PÓŁNOCY - I - dosk.CWC, NSWR VIPER ARKTOGEA - II - dosk.
jolka11 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Wielkie GRATULACJE dla Wszystkich Zwycięzców oraz ich właścicieli.:klacz::klacz::klacz:.
HUSKYTEAM Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 No to gratulacje dla wszystkich, a w szczególności dla PiotraJana :multi::multi::multi:
Matakia Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Tu DK. Piszę z owczarkowego nicka. Asystowałam na owczarkach, ale zdjęcia hasiorów mam :D I dodatkowo jednego niehasiora - tys pikne :) VIPER http://www.esweklej.republika.pl/0.jpg FOCUS http://www.esweklej.republika.pl/04.jpg FOCUS FOCUS MILOS MILOS
Cyraneczka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Matakia'] QUEEN OF SNOW http://www.esweklej.republika.pl/0.jpg VIPER Wprowadziłam małe popraweczki w nazwach "moich" psów ;)
Recommended Posts