Gosia & c.o. Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Yhy a groomer i handler to co?? :mad: :eviltong::eviltong:
zpr Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 MUMIO MŁ.CHAMPION WĘGIER, MŁ.ZW.KLUBU WĘGIER I III BIS JUNIOR NA KLUBÓWCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EWCIA SERDECZNE GRATULACJE DLA CIEBIE I PIESIA !!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: RÓWNIEŻ GRATULACJE DLA PIOTRA I PSIAKÓW ZA CZOŁOWE LOKATY!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:
SrebroPółnocy Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW:klacz: :klacz: :klacz: PRZEMYŚL z tego co mi wiadomo: psy młodzież :Arktogea QUICK DEMON lok.1 Zw.Mł Suki posrednia : MIRA CETI Srebro Północy Lok.1 CWC NSwR BOB BOG III:laola:
Cyraneczka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Gosia i kropki']Yhy a groomer i handler to co?? :mad: :eviltong::eviltong: Hmm, oczywiście to podstawa :razz:
Cyraneczka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='zpr']MUMIO MŁ.CHAMPION WĘGIER, MŁ.ZW.KLUBU WĘGIER I III BIS JUNIOR NA KLUBÓWCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EWCIA SERDECZNE GRATULACJE DLA CIEBIE I PIESIA !!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: RÓWNIEŻ GRATULACJE DLA PIOTRA I PSIAKÓW ZA CZOŁOWE LOKATY!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: GRATULACJE!! Węgierska klubówka to nie byle Wichura ;) dlatego każda lokata jest na wagę złota :)
zpr Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='SrebroPółnocy']GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW:klacz: :klacz: :klacz: PRZEMYŚL z tego co mi wiadomo: psy młodzież :Arktogea QUICK DEMON lok.1 Zw.Mł Suki posrednia : MIRA CETI Srebro Północy Lok.1 CWC NSwR BOB BOG III:laola: Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: A jaki piesek dostał NPwR? a i kto oceniał?
samograj Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Wiem, że to żaden sukces (dla nas tak) ale donoszę, że w Chorzowie LIMAHL Fortunatus w swojej klasie (otwarta) uzyskał złoto i kolejne CWC:multi: , mimo zrzucenia futra i braku czasu (naszego) na kąpiel . Pojechał bez żadnego upiększania:razz:
zpr Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='samograj']Wiem, że to żaden sukces (dla nas tak) ale donoszę, że w Chorzowie LIMAHL Fortunatus w swojej klasie (otwarta) uzyskał złoto i kolejne CWC:multi: , mimo zrzucenia futra i braku czasu (naszego) na kąpiel . Pojechał bez żadnego upiększania:razz: Aniu tym bardziej gratulacje dla Yetiego i Kasi!!! :loveu: :loveu:
zpr Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 To nikt poza zwycięzcą nie zna lokat z Warszawy oraz z Chorzowa?
rOOn7 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 :evil_lol: [quote name='Cyraneczka']GRATULACJE!! Węgierska klubówka to nie byle Wichura ;) dlatego każda lokata jest na wagę złota :) Gratulowalem juz przy ringu, ale nigdy za wiele ... Przylaczam sie do gratulacji, cos o tym wiem ze stwaki mocne tam sa :cool3: , my z Drako trzymamy forme :lol: tak jak w zeszlym roku 3 lokata na klubowce, a na CACIB duza radosc z niebieskiej wstazki bo sedzina nie zalowala czerwieni, 2 lokata znow za Towikiem :evil_lol: (choc moim zdaniem pies zmarnial bardzo w porownaniu jak wygladal rok temu w TATA) ale za to tym razem mial handlera z wyzszych sfer, tego samego co w Bratyslawie Nothinga prezentowal. Wystawa bardzo fajna, (choc zeszlo roczna klubowa duzo lepsza pod kazdym wzgledem, tu troche organizacja kulala), mocna polska ekipa wiec bylo prawie jak u "nas w domu". Suma sumarum warto bylo pojechac i jak sily pozwola w przyszlym roku tez odwiedzimy kl. wegierska. Ps. Dachenoceras dzieki za mila podroz.
zpr Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 rOOn7 napisał(a)::evil_lol: Gratulowalem juz przy ringu, ale nigdy za wiele ... Przylaczam sie do gratulacji, cos o tym wiem ze stwaki mocne tam sa :cool3: , my z Drako trzymamy forme :lol: tak jak w zeszlym roku 3 lokata na klubowce, a na CACIB duza radosc z niebieskiej wstazki bo sedzina nie zalowala czerwieni, 2 lokata znow za Towikiem :evil_lol: (choc moim zdaniem pies zmarnial bardzo w porownaniu jak wygladal rok temu w TATA) ale za to tym razem mial handlera z wyzszych sfer, tego samego co w Bratyslawie Nothinga prezentowal. Wystawa bardzo fajna, (choc zeszlo roczna klubowa duzo lepsza pod kazdym wzgledem, tu troche organizacja kulala), mocna polska ekipa wiec bylo prawie jak u "nas w domu". Suma sumarum warto bylo pojechac i jak sily pozwola w przyszlym roku tez odwiedzimy kl. wegierska. Ps. Dachenoceras dzieki za mila podroz. Andrzejku gratuluję i Tobie oraz Drako!!! No i czekamy na fotki!!!
flashka-g Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 A ja wystawiałam dwa sh w chorzowie;) Pennyroyal Tea Fortunatus 3 doskonała, i Nikitka 1 CWC:) Jakos górowały srebrne dzisiaj na ringu, ale do koloru do wyboru:)) Za to wieksze sukcesy z grzywcem:) BIS JUNIOR IX FCI i III NA BOG:cool3:
Savannah Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 TO ONE MORE TIME GRATULACJE DLA EWY I MUMINA!!:multi::multi::multi:
samograj Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 TROCHĘ FOTEK Z CHORZOWA BOG I LIMAHL gratki dla zwycięzców:multi: :multi: :multi: TYCH POWAZNIEJSZYCH OD LIMAHLA:loveu:
Nitor-Nivalis Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Po wielkich trudach powróciliśmy do domu :) Mumino - Winterfrost's PEGASO - Młodzieżowy Champion Węgier Młodzieżowy Zwycięzca Klubu III BIS Jr. Klubu. :multi: :multi: :multi: na pierwszej wysawie cacib sędziowała Marja Talvitie która jak napisał Andrzej nie oszczedzała w ocenach bdb czy db, również Int. Ch. Multi Ch schodziły z bdb :shake: dlatego cieszymy sie ze sie udało. Trudno powiedzieć w czym Pani gustowała - natomiast była miła i sympatyczna. Swift Wolf - II Firts Express - IV Pies CACIB Nothing To fear of Wolf Point suka CACIB - Rousian Roulet of Nordica suka ml - Love me sweet of Silverlight - i ona wygrala BOB - zdecydowanie nie byla moja faworytka na klubowce sędziował Rafael Garcia Parraondo - jego lokaty różniły sie od tych wydanych zaledwie 20 minut wczesniej przez swoja koleżankę - ale zdecydowanie lepsze podejście, wieksza dokladnosc, i przynaajmniej było wiadomo co lubi a czego nie :) Klub wygrała przepiękna suczka RUSSIAN ROULETTE of Nordica - i ona tez wygrala BIS Klubu. zw. kl pies - wolf point - ale nie pamietam imienia zw. kl suka - RUSSIAN ROULETTE of Nordica ml. Pegaso i Arctic Blue Wolf Point Swif Wolf - III Nastpnego dnia oceniał Denis Kuzelj - zero podejscia do psow i wystawców i gustował w jednym handlerze. Na szczeście dzięki brawom publiczności BOB wygrala RUSSIAN ROULETTE of Nordica. Cacib pies - Nothing To fear of Wolf Point Cacib suka RUSSIAN ROULETTE of Nordica ml, Pegaso i Love me sweet of Silverlight Swift Wolf CAC First Express res CAC To tyle z wegier jak poskladam wyniki to wrzuce :) My cieszymy sie z tego co mamy oraz z nominacji na Cruft's :) takze być może i tam sie wybierzemy :) :)
Nitor-Nivalis Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Grtulacje dla Talizmana i właścicielek :multi: :multi: :multi:
Nitor-Nivalis Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Gratulacje dla Gosi i Vivi :) Oraz dla wszytskich zwycięzców z tego weekendu :) :) :) :)
Nitor-Nivalis Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 no i Gratulacje dla Demona i Drako :) Mieliśmy juz obawy ze Andrzej nie wyjdzie na ring :) ale dal rade i to jeszcze jak :)
iva_z Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Witam wszystkich. My też chcemy się podzielić naszą radością ze zdobytego w Przemyślu pierwszego CWC oraz tytułem NPwR :lol: Chyba przyniłósł nam szczęście tzn. mnie i SHAMROCKowi Fortunatus mój malutki synek :multi: , który już przyzwyczaja sie do zamieszania wystawowego. Pozdrawiam wszystkich
Nitor-Nivalis Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Dziękujemy wszystkim za Gratulacje :multi: :multi:
pmmazz Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='iva_z']Witam wszystkich. My też chcemy się podzielić naszą radością ze zdobytego w Przemyślu pierwszego CWC oraz tytułem NPwR :lol: Chyba przyniłósł nam szczęście tzn. mnie i SHAMROCKowi Fortunatus mój malutki synek :multi: , który już przyzwyczaja sie do zamieszania wystawowego. Pozdrawiam wszystkich :lol: G R A T U L A C J E... [SIZE=3]i oby tak dalej.....
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='samograj']TROCHĘ FOTEK Z CHORZOWA BOG A tam posrodku, na II lokacie, to ja z Dżezikiem, który też ostatnio zaszalał!!! A Gosia pieknie pokazywała SH, no i ten kolor... Nitorku - dla Was również ogromne gratki i uściski od Asiaczków!!! :loveu: Pzdr. Pzdr.
Nitor-Nivalis Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Asiaczek']A tam posrodku, na II lokacie, to ja z Dżezikiem, który też ostatnio zaszalał!!! A Gosia pieknie pokazywała SH, no i ten kolor... Nitorku - dla Was również ogromne gratki i uściski od Asiaczków!!! :loveu: Pzdr. Pzdr. Dziekujemy Asiaczku i od nas rowniez wielkie gratulacje :loveu:
SYLWIA:) Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']Po wielkich trudach powróciliśmy do domu :) Mumino - Winterfrost's PEGASO - Młodzieżowy Champion Węgier Młodzieżowy Zwycięzca Klubu III BIS Jr. Klubu. My cieszymy sie z tego co mamy oraz z nominacji na Cruft's :) takze być może i tam sie wybierzemy :) :) OGROMNE GRATKI dla MUMINA i EWY!!! :multi: :multi: :multi: To już mamy reprezentację na Cruft's !!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pies: Winterfrost's PEGAZO suka: Arktogea ALPINA GRATULACJA DLA [SIZE=5]WSZYSTKICH WEEKENDOWYCH ZWYCIĘZCÓW!!! :multi: :multi: :multi:
Nitor-Nivalis Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='SYLWIA:)']OGROMNE GRATKI dla MUMINA i EWY!!! :multi: :multi: :multi: To już mamy reprezentację na Cruft's !!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pies: Winterfrost's PEGAZO suka: Arktogea ALPINA GRATULACJA DLA [SIZE=5]WSZYSTKICH WEEKENDOWYCH ZWYCIĘZCÓW!!! :multi: :multi: :multi: No ja mam nadzieje ze ktos jeszcze do nas moze dołączy :) :)
Recommended Posts